Kort

Fly til Spanien | Billige flybilletter

Siesta, fiesta og alt det ind imellem

Spanien er med sine lækre sandstrande, sneklædte bjerge, sjove natteliv og mange historiske byer en fremragende destination til enhver slags ferie.

Der er god grund til, at landet er verdensberømt for strandene langs Costa del Sol, Costa Brava og på Mallorca. Det er fantastiske steder at koble af med lækkert sand, vand, siesta og fiesta.

Hvad det ikke er alle, der ved, er at der er god grund til at tage med fly til Spanien, hvis man er interesseret i helt andre ting. Der er storbyerne med hver deres kendetegn – Barcelona med den fantastiske arkitektur og de mange kunstværker, hovedstaden Madrid med sin bohemekultur og mange festivaler, Valencia med de mange kendetegn fra de mange forskellige besættelsesmagter gennem tiderne.

Spanierne er et meget passioneret folkefærd, så det er ikke bare god underholdning, men et indblik i kulturen, uanset hvor i Spanien man tager hen for at danse, se eller høre flamenco, se fodbold, spise tapas og paella eller drikke den fremragende vin og tyktflydende kakao.

Man kan endda drage til Spanien for at gøre det stik modsatte af at nyde de lækre badestrande – er man mere til skiferie, kan man for eksempel tage til Pyrenæerne eller Sierra Nevada.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.