Kort

Fly til Milano

Opdateret oktober 2017 

Find billige flybilletter til Milano
Flyv direkte fra Danmark til Milano hele året på lidt over 2 timer og vælg mellem flere daglige afgange. Er du på jagt efter billige fly til Milano, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde både den billigste billet og den flyafgang, der passer dig bedst. Vælg datoen du ønsker at rejse på, så finder søgemaskinen den billigste flybillet til dig. Er du fleksibel med din afrejse, kan du også bruge Skyscanners 'hele måneden' –søgefunktion, som viser flypriserne for en måned af gangen, så du bare skal vælge den dag, du helst vil flyve. Hvis du vælger 'billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Milano. Du kan finde flybilletter ned til cirka 110 kr.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Milano
Vi anbefaler, at du bestiller din billet i god tid. Køber du den 10-20 uger før den ønskede afrejse, opnår du ofte den bedste pris, men billetpriserne ændres jævnligt. Skyscanners Prisagent kan holde øje med priserne for dig, så du kan slå til på det helt rigtige tidspunkt. Du skal bare lave en rejsesøgning, som beskrevet ovenover og klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen i venstre side af søgeresultatet. Herefter vil du gratis få tilsendt en e-mail, når billetprisen stiger eller falder.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Milano
Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Milano, både Melpensa og Bergamo Lufthavn. Fra Billund Lufthavn er det kun muligt at flyve til Milano Bergamo Lufthavn fra marts til oktober.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver direkte til Milano
SAS og easyJet flyver begge direkte fra København til Milano Melpensa Lufthavn dagligt, mens Ryanair flyver direkte til Milano Bergamo Lufthavn fra både Københavns og Billund Lufthavn.

Se også: Alle flyselskaber som flyver til Milano 

Lufthavne i Milano
Milano har tre internationale lufthavne, hvor Malpensa er den største lufthavn, Linate er ofte den dyreste lufthavn pga. den centrale beliggenhed, og Bergamo benyttes især af lavprisflyselskaber og er dermed ofte den billigste at flyve til.

Milano Malpensa
Omtrent 50 km nordvest for Milano ligger Malpensa, som består af to terminaler med tidsubegrænset wi-fi. Der er flere spisesteder og butikker i begge terminaler, de fleste ligger dog i T1, her er der også tre VIP Lounges, hvor du kan nyde drikkevarer, snacks og læsestof i rolige omgivelser. Der kører direkte tog fra lufthavnen til centrum, som tager 30-40 minutter og kører fra begge terminaler. Der kører også flere busser til og fra Milano, hvor turen tager cirka en time. Du kan selvfølgelig også vælge at leje bil i Milano Malpensa Lufthavn.

Milano Bergamo
Lufthavnen, som også hedder Orio al Serio, ligger cirka 50 km nordøst for Milano og tilbyder tidubegrænset og gratis wi-fi. Her er der to VIP loungen, adskillige butikker som sælger tøj og tilbehør, smykker, souvenirs og meget andet. Når du skal til og fra lufthavnen, kan du vælge mellem busser med forskellige selskaber som Terravision, Orio Shuttle og Autostradale. Det tager cirka en time at kører til Milano. Du kan også benytte tog fra Bergamo togstation, hvor der kører bus til og fra lufthavnen på 10 minutter. Der er også mange biludlejningsselskaber at vælge mellem, hvis du vil leje bil i Milano Bergamo Lufthavn.

Milano Linate
Lufthavnen ligger cirka 10 km øst for byens centrum og har tidsubegrænset wi-fi, adskillige spisesteder og butikker samt en VIP Lounge i terminalbygningen. Der kører flere busser fra lufthavnen til fx banegården. Der holder også taxier uden for ankomstområdet, så du kan let komme videre fra lufthavnen, hvor du selvfølgelig også kan leje biler.

Bedste rejsetid
Det bedste tidspunkt at besøge Milano er for manges vedkommende enten forår eller efterår, hvor det hverken er for varmt eller koldt. Kommer du i augustheden, risikerer du, at mange butikker og restauranter holder lukket, men der sker altid noget spændende i en by af Milanos størrelse, som også er flot pyntet op i julen.

Vejret i Milano
Milanos vintre er slet ikke, hvad mange danskere normalt forbinder med Italien. Her er det ofte både frostgrader og sne, mens somrene kan blive virkelig varme med omkring 30 grader. Forårs- og efterårstemperaturerne svinger typisk mellem 10-20 grader. Det regner relativt meget i Milano året rundt med oktober som den vådeste måned.

Attraktioner og seværdigheder i Milano
Italiens næststørste by er også landets økonomiske dynamo. Milano er et rigtigt modemekka, hvor du kan shoppe hos alle de førende designere eller bare kigge på vinduer i de meget eksklusive butikker på Quadrilatero d'Oro. Milano er også rig på historiske seværdigheder, og du kan fx se det verdensberømte maleri Den sidste nadver af Leonardo Da Vinci i kirken Santa Maria delle Grazie. Milano er i det hele taget fuld af spændende museer og gallerier såsom Pinacoteca di Brera med flere af Italiens største mesterværker af kunstnere som Caravaggio, Raphael og Francesco Hayez. Er du mere interesseret i fodbold, holder byens to tophold, AC Milan og Inter Milan, begge til på San Siro Stadion, hvor du kan se kampe eller komme på en guidet rundtur. 

Attraktioner:
Santa Maria delle Grazie (kirke)
Quadrilatero d’Oro
Pinacoteca di Brera (kunstmuseum)
Il Duomo (Domkirken)
Castello Sforzesco
La Scala Opera
Arco della Pace
Sempione parken
Galleria Vittorio Emanuele II (luksus shoppingcenter)

Læs mere om Italiens næststørste by i vores Rejseguide til Milano og 10 ting du kan lave i Milano

Hoteller i Milano
Hvis du mangler et sted at sove i Milano, kan Skyscanner også hjælpe dig! Med søgefunktionen find hotel i Milano kan du let finde din foretrukne overnatning og sortere efter fx prisklasse eller beliggenhed.

Flere tips

Det uopdagede Italien: 5 italienske byer du ikke kender – endnu

Opdag Italien: 10 smukke steder i Toscana

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Milano

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Milano: Milano Malpensa, Milano Bergamo og Milano Linate.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Oman Air, Nouvelair, GOL Linhas Aéreas, Norwegian, BA Cityflyer og Azul Airlines flyver alle direkte til Milano.
Den billigste måned at flyve til Milano i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.