Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Amsterdam

###Biludlejning i Amsterdam – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 23. April 2015.

Biludlejningsselskaberne i Amsterdam i modsætning til mange andre hovedstæder ikke spredt ud over hele byen. De er derimod fordelt over primært to områder: Schiphol Lufthavn og på gaden Overtoom lige nord for Vondelpark og umiddelbart vest for centrum. Med flere populære biludlejningsselskaber i både lufthavnen og i byen kan du med Skyscanners hjælp ekstremt hurtigt søge blandt dem alle uden at skulle gennemgå dem én efter én. Du kan bare indskrænke din søgning og fokusere på pris, type eller placering, afhængig af hvad der er vigtigt for dig.

Der er enkelte muligheder for at leje bil i centrum i nærheden af hovedbanegården. Det er dog ikke tilfældigt, at det kan være vanskeligt at finde et helt centralt sted at leje bil – kørsel i centrum frarådes nemlig på grund af de mange smalle gader, det hyppige vejarbejde samt den både begrænsede og dyre parkering (medmindre dit hotel tilbyder gratis parkering, koster gadeparkering i dagstimerne i centrum €5 i timen i modsætning til €1,10 i timen i de fleste forstæder). Hvis du alligevel begiver dig ind i centrum i bil, så husk på, at bilister altid har vigepligt for de mange fodgængere og cyklister, at vejene er ensrettede på hver side af kanalerne, og at flere at de centrale gader er bilfri. Dertil kommer en usædvanlig myldretid på hverdage mellem 7 og 9 samt 16 og 18:30. Mængden af biler er nogenlunde overkommelig i disse, men til gengæld bliver gaderne tætpakket med cyklister, der kan gøre navigering kaotisk for bilister, ikke mindst med bilisternes vigepligt in mente.

Uden for centrum er der mange steder, der hurtigt kan nås med bil. Faktisk er der ingen dele af Holland, der er mere end to en halv times kørsel fra Amsterdam. Amsterdam Arena, hvor Ajax Amsterdam har hjemmebane, er en ultrakort tur mod sydøst. Nogle af de andre store hollandske fodboldbyer er Eindhoven (mindre end to timers kørsel), Rotterdam (Feyenoord, halvanden times kørsel) og Enschede (Twente, et par timers kørsel). Naturelskere kan køre den korte tur nordpå til Waterland og nyde grønne enge, kajaktur, vindmøller og lokal ost eller køre halvanden times tid mod øst til Hollands største nationalpark Hoge Veluwe, hvor man gratis kan leje cykel til at komme rundt i parken. Også de historieinteresserede kan gnide sig i hænderne – for eksempel er der flere end 1000 borge og slotte i Holland (mange af dem blev opført som beskyttelse mod vikingerne). Blandt højdepunkterne er Muiderslot lige sydøst for Amsterdams centrum, Ammersoyen (halvanden times kørsel), Het Loo (halvanden times kørsel) og Donnenburg (to timers kørsel). Hvis du vil sole dig på en sandstrand og en tur i havet, er de dejlige Zandvoort, Bloemendaal og Wijk aan Zee alle under en time væk. Hvis børnene skal underholdes, er nogle af de bedste muligheder i Holland miniatureparken Madurodam en time væk i Haag samt Efteling, som er en af Europas største forlystelsesparker og mindre end to timers kørsel syd for Amsterdam.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.