Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Amsterdam - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i Amsterdam – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 23. April 2015.

Biludlejningsselskaberne i Amsterdam i modsætning til mange andre hovedstæder ikke spredt ud over hele byen. De er derimod fordelt over primært to områder: Schiphol Lufthavn og på gaden Overtoom lige nord for Vondelpark og umiddelbart vest for centrum. Med flere populære biludlejningsselskaber i både lufthavnen og i byen kan du med Skyscanners hjælp ekstremt hurtigt søge blandt dem alle uden at skulle gennemgå dem én efter én. Du kan bare indskrænke din søgning og fokusere på pris, type eller placering, afhængig af hvad der er vigtigt for dig.

Der er enkelte muligheder for at leje bil i centrum i nærheden af hovedbanegården. Det er dog ikke tilfældigt, at det kan være vanskeligt at finde et helt centralt sted at leje bil – kørsel i centrum frarådes nemlig på grund af de mange smalle gader, det hyppige vejarbejde samt den både begrænsede og dyre parkering (medmindre dit hotel tilbyder gratis parkering, koster gadeparkering i dagstimerne i centrum €5 i timen i modsætning til €1,10 i timen i de fleste forstæder). Hvis du alligevel begiver dig ind i centrum i bil, så husk på, at bilister altid har vigepligt for de mange fodgængere og cyklister, at vejene er ensrettede på hver side af kanalerne, og at flere at de centrale gader er bilfri. Dertil kommer en usædvanlig myldretid på hverdage mellem 7 og 9 samt 16 og 18:30. Mængden af biler er nogenlunde overkommelig i disse, men til gengæld bliver gaderne tætpakket med cyklister, der kan gøre navigering kaotisk for bilister, ikke mindst med bilisternes vigepligt in mente.

Uden for centrum er der mange steder, der hurtigt kan nås med bil. Faktisk er der ingen dele af Holland, der er mere end to en halv times kørsel fra Amsterdam. Amsterdam Arena, hvor Ajax Amsterdam har hjemmebane, er en ultrakort tur mod sydøst. Nogle af de andre store hollandske fodboldbyer er Eindhoven (mindre end to timers kørsel), Rotterdam (Feyenoord, halvanden times kørsel) og Enschede (Twente, et par timers kørsel). Naturelskere kan køre den korte tur nordpå til Waterland og nyde grønne enge, kajaktur, vindmøller og lokal ost eller køre halvanden times tid mod øst til Hollands største nationalpark Hoge Veluwe, hvor man gratis kan leje cykel til at komme rundt i parken. Også de historieinteresserede kan gnide sig i hænderne – for eksempel er der flere end 1000 borge og slotte i Holland (mange af dem blev opført som beskyttelse mod vikingerne). Blandt højdepunkterne er Muiderslot lige sydøst for Amsterdams centrum, Ammersoyen (halvanden times kørsel), Het Loo (halvanden times kørsel) og Donnenburg (to timers kørsel). Hvis du vil sole dig på en sandstrand og en tur i havet, er de dejlige Zandvoort, Bloemendaal og Wijk aan Zee alle under en time væk. Hvis børnene skal underholdes, er nogle af de bedste muligheder i Holland miniatureparken Madurodam en time væk i Haag samt Efteling, som er en af Europas største forlystelsesparker og mindre end to timers kørsel syd for Amsterdam.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.