Sammenlign og spar på hoteller i Milano

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Milano hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Milano området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Milano hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Milano – Sammenlign billige hoteller i Milano

Hotel Milano

Italiens næststørste by er også landets finansielt vigtigste. Den er kendt som et paradis for shopping, mode, opera, natteliv og fodbold.

Stazione Centrale

Det er ikke ligetil at finde billig overnatning i Milano. Men hvis prisen er det vigtigste, er det en god idé at kigge i nærheden af Stazione Centrale, hvor det er nemmest at finde en billig seng. Herfra går busser direkte til Linate Lufthavn, og det kreative 10-etagers shoppingcenter 10 Corso Como er her. Området ved Stazione Centrale er travlt dag og nat.

Navigli

Sydvest for centrum er Milanos svar på et bohemisk område. De mange kunstnere, der kæmper for gennembrud, giver Navigli en funky stemning og gør området til et af de bedste, hvis du vil være en del af et aktivt natteliv. Samtidig giver de fodgængervenlige gader langs kanalerne og de mange broer området en romantisk smag.

Duomo

Den majestætiske gotiske katedral Duomo betragtes som Milanos hjerte. Katedralen er flankeret af nogle af byens vigtigste og mest berømte monumenter inklusive shoppingcentret Galleria Vittorio Emanuele II og Milanos royale palads. Lige nord for pladsen ligger verdens måske mest berømte operahus, La Scala. Et populært område for såvel lokale, turister og forretningsfolk – og flere af hotellerne er yderst børnevenlige.

Porta Nuova

Milano har et ekstremt aktivt forretningsliv, og byens primære forretningsdistrikt er Porta Nuova nord for centrum, og det kan tydeligt ses på de mange imponerende og topmoderne bygninger.

San Siro

Hvis du vil besøge Milano og opleve sport, sport og atter sport, kan du lige så godt finde overnatning i San Siro. Distriktet varierer meget fra grønne område til betonområder, men det er her, at flere af de mest berømte sportsmonumenter. Mest berømt er fodboldstadionet Giuseppe Meazza, hvor både AC Milan og inter har hjemmebane, men også flere af byens største arrangementer inden for hestesport finder sted her.

Parco Sempione

Som lidt af et forretnings- og modemekka er Milano ikke kendetegnet ved grønne områder. Så hvis du gerne vil have lidt natur under dit ophold, kan du kigge efter overnatning omkring Parco Sempione. Parken er omkring dobbelt så stor som Christiansø, og flere af Milanos største attraktioner er i eller lige ved siden af parken. Det gælder blandt andet den over 500 år gamle borg Castello Sforzesco, triumfbuen Arco della Pace, udsigtstårnet Torre Branca, det over 100 år gamle akvarium Acquario Civico di Milano og det over 200 år gamle stadion Arena Civica.