Kort

easyJet fly

Leder du efter billige fly med easyJet? Brug Skyscanner til at søge efter fly med easyJet, og find de laveste priser og mest bekvemme tider, der passer til dine rejsebehov.

easyJet er et engelsk lavprisflyselskab, som blev grundlagt i 1995. Siden er easyJet vokset til et af Europas største flyselskaber, der gennem årene har vundet et hav af priser og kåret som det bedste (lavpris)flyselskab. easyJet har hovedkvarter i London Luton Lufthavn og har derudover base i 25 andre lufthavne i Europa. easyJet blev i 1999 en del af tv-programmet Airline, som viser dagligdagen for selskabets ansatte og deres passagerer. easyJet flyver i dag på over 800 ruter i 31 lande med 240 Airbus-fly og har yderligere 157 fly fra Airbus i ordrebogen.

Skal du flyve med easyJet, og vil du helst undgå at checke din bagage ind? Se vores tips til hvordan du får mest muligt ud af din tilladte håndbagage hos easyJet, og undgå dermed unødvendige bagagegebyrer.

Opdateret april 2017

Hvorfor flyve med easyJet?

Sådan checker du ind:

Når du skal flyve med easyJet, har du flere muligheder for at checke ind. Uanset hvilken lufthavn du skal flyve fra, kan du bruge online check-in via hjemmesiden med dit bookingnummer og selv printe dit boardingkort. Servicen er åben mellem 30 dage og 2 timer før den planlagte afgang. Du kan også bruge easyJet mobil app i det samme tidsrum. Her slipper du for at printe dit boardingkort og kan i stedet downloade det til din mobil eller tablet, servicen er dog stadig ikke tilgængelig i alle lufthavne. Du kan selvfølgelig også gå direkte til lufthavnsskranken, som normalt åbner 2 timer før afrejse eller i nogle lufthavne benytte selvbetjeningsautomater. Gaten lukker senest 30 minutter før afgang.

Bagagekvoter:

Din bagagekvote afhænger af dit billetvalg, vi anbefaler, at du altid kontrollerer de aktuelle bagageregler hos easyJet. Alle passagerer kan dog gratis medbringe et styk håndbagage, som højst må måle 56 x 45 x 25 cm, der er ingen vægtbegrænsning, du skal bare selv kunne løfte den op i bagagerummet. Derudover må du også medbringe en jakke, paraply eller en pose med toldfri varer. Hvis du har brug for at medbringe mere bagage, kan du købe forskellige vægtklasser efter dit behov. Alle passager kan købe op til tre stykker bagage til check-in med en standardvægt på 20 kg. Derudover kan du købe ekstravægt på 3 kg af gangen op til en maks. vægt på 32 kg. Bagage på 20 kg koster cirka mellem 115-270 kroner afhængig af din rute og må maks. måle 275 cm, når du lægger længde, bredde og højde sammen.

Siddepladser:

Hvis du ikke foretager sædevalg, vil du under check-in automatisk få tildelt en plads. Du har mulighed for at bestille din foretrukne siddeplads via dit bookingnummer indtil 2 timer før afgang, prisen afhænger af både sædet og din billettype. Har du standardbillet og ønsker at sidde på forreste række med ekstra benplads koster det mellem 107-178 kroner afhængig af din rute. Øvrige pladser med ekstra benplads koster mellem 63-125 kroner, mens prisen for at bestille et af de øvrige sæder ligger mellem cirka 18-63 kroner.

Ekstra gebyrer:

Som med de fleste lavprisflyselskaber er der mange gebyrer, når du flyver med easyJet. Du har mulighed for at købe en række ekstra services og ændre i din billet til forskellige priser. På easyJets hjemmeside får du let overblik over diverse gebyrer og priser på fx ekstra bagage, sædevalg, afbestilling med mere. Det koster fx 1% af det samlede beløb for at betale med kreditkort.

Service ombord:

Der er hverken mad eller drikke inkluderet i easyJets flybilletter, men du kan altid købe både vådt og tørt under flyveturen. Hvis du vælger billetten Flexi fares, får du en lang række fordele med i købet, blandt andet kan du få mad eller drikkevarer på flyveturen til knap 45 kroner, hvilket svarer til fx en kop kaffe og muffin. Da easyJet er et lavprisflyselskab med relativt korte flyrute, er al underholdning også sparet væk, så husk at tage en bog eller andet med. Dog er det gratis flymagasin Traveller fyldt med artikler og rejsetips, som du kan tage med dig videre. I bladet finder du også flyets menu og udvalg af toldfri varer og gaveartikler, som du kan købe undervejs.

Punktlighed:

easyJet klarer sig udmærket, når man ser på deres antal af rettidige flyafgange. Ifølge OAG Punctuality League, der overvåger den globale flytrafik, fløj 74,73 procent af easyJets fly til tiden i 2016.

easyJet

5,0/5
Baseret på 181 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.