Kort

Fly til Storbritannien | Billige flybilletter

Kom og mærk Merlins magi

Storbritannien er hjemland for de fantastiske fortællinger om Kong Arthur og hans vejleder, troldmanden Merlin. Hvis man den dag i dag tager fly til Storbritannien, vil man stadig kunne se, hvor de magiske fortællinger er kommet og vokset fra.

Den gemmer sig i de utallige storslåede borge, som er spredt over hele England, Skotland, Wales og Nordirland, i den tidligere hovedstad Winchester, hvor man kan kaste et blik på riddernes runde bord, fantastiske landskaber som de hvide klipper ved Dover og naturligvis det mystiske Stonehenge og andre mindre berømte magiske cirkler.

Men magien gemmer sig også i den mere moderne kulturarv. Den ligger i det væld af museer og forlystelser i både London og resten af landet og i den passion, man kan opleve på tilskuerrækkerne til en fodboldkamp med nogle af verdens bedste hold, og som er lige så tydelig hos de lokale hold i Bala, Coleraine eller Dumbarton.

Den ligger i de hyggelige pubs, hvor der bliver gjort en dyd ud af at servere ordentlig mad og drikke til rimelige priser.

Og magien fra de gamle historier er nået helt frem til de nye som eksempelvis Harry Potter. Filmatiseringen betyder, at man faktisk kan nyde det gamle og det nye på en og samme tid. Besøg filmsteder som Glenfinnanviadukten i det vestlige Skotland, Alnwick Castle i det nordøstlige England eller den lækre strand Freshwater West i Wales. Magien lever stadig i Storbritannien i bedste velgående!

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.