Vi er et rejseselskab, der tænker på dig først

Rejs, som du vil

Da vi startede i 2003, ville vi gerne gøre tingene lidt anderledes. Vi ville gerne vise alle flymuligheder på ét sted ved at skabe et enkelt alternativ til de forvirrende sider, der gør det så svært at planlægge rejser.

Lad os spole frem til i dag, hvor vi er gået fra at være en søgemaskine til flyrejser til at være førende inden for rejsebranchen på et globalt plan. Vi er stolte af, at mere end 100 millioner mennesker fra hele verden (det er en ret stor slat!) får hjælp til deres rejseplaner hver måned ved at bruge vores app og website.

Vi vil gerne gøre det så enkelt som muligt at rejse, og vi hjælper dem alle med at finde de bedste muligheder inden for flyrejser, hoteller og biludlejning, så de kan få den perfekte rejse.

Men det stopper ikke her.

Det er vores mission at gå forrest i den globale omstilling til moderne og bæredygtige rejser

Hvad vi mener med “moderne rejser”

At rejse handler om frihed. Så det giver god mening, at det skal være nemt at planlægge og bestille din rejse i stedet for at gøre livet besværligt for dig.

Vi ved, at du leder efter de bedste priser og den største fleksibilitet til at vælge den rejse, der er den rigtige for dig. Derfor arbejder vi altid dedikeret på, at vores app og website er helt ligetil og hurtige at betjene.

Vælg, hvor du gerne vil hen og hvornår du gerne vil afsted, og få den bedste pris fra tusindvis af hjemmesider uden, at du skal forlade vores side. Du kan også se alle de måder, som vi kan hjælpe dig med at finde en rejse, der er skræddersyet til dine behov, uanset hvilken rejsetype du leder efter eller hvor stort dit budget er.

Er du mere fleksibel? Søg “Hvor som helst” for at se, hvor du kan komme hen til en god pris. Har du et sted i tankerne? Brug vores prisvarsler til at finde ud af, når prisen ændres.

Og når du ved, hvor og hvornår du vil afsted, kan du bestille rejsen med et par hurtige trin – uanset om du bruger vores app eller website, som er tilgængelige på mere end 30 sprog.

Hvad vi mener med bæredygtige rejser

At rejse er en af livets store glæder. Og vi vil gerne give alle generationer mulighed for at opleve glæden ved at rejse.

Vi giver dig alle muligheder, så du kan træffe det valg, der er det rigtige for dig. Det inkluderer vores etiket “Grønnere valg”, som fremhæver de flyvninger, der udleder mindst CO2 – og vi har allerede hjulpet mere end 10 millioner rejsende med at vælge flyvningen med den mindste CO2-udledning.

Det er kun begyndelsen, men vi mener det seriøst, når vi taler om bæredygtighed og holder os selv ansvarlige. Vi køber bæredygtigt flybrændstof (SAF – sustainable aviation fuel) til at mindske CO2-udslippet på de rejser, som vi foretager internt i Skyscanner. Vi er et team, der er dedikerede til at finde nye måder at opleve verden på, som både kommer mennesker og steder til gode.

Vi ved også, at vi ikke kan løse udfordringen alene. Derfor samarbejder vi med Hertugen af Sussex og brancheledere om at danne Travalyst. Sammen kan vi ændre verden, og vi arbejder på, at kommende generationer også kan få mulighed for at udforske verden.

Vi tager skridtet videre

Vi vil gerne ændre, hvordan verden rejser.

Vores rejse indtil videre

2003

Rejsebranchen blev ændret for altid, da tre venner mødtes og begyndte at udtænke planer for, hvordan man kunne sammenligne flypriser på en nem måde. Det gav liv til Skyscanner!

2006

Vores populære funktion “Søg hvor som helst” blev lanceret, som viste rejsende de billigste destinationer, de kunne flyve til.

2009

Vi gik globalt, og vores website fås nu på 30 sprog.

2011

Vores app blev lanceret for at gøre det endnu nemmere at bestille rejser på farten.

2012

Vi skabte prisvarsler, som kunne holde rejsende opdaterede omkring ændringer af flypriser.

2013

Vi gik ud over flybranchen, da vi lancerede biludlejning.

2014

Derefter gik vi ind på hotelmarkedet, så brugerne kunne skabe den perfekte rejseoplevelse.

2016

Vi bliver opkøbt af Ctrip (nu Trip.com Group) i en handel til en værdi på 1,4 mia. pund. Det er den største handel inden for rejseteknologi, der nogensinde har fundet sted i Europa.

2018

Forbrugerrådet “Which?” har kåret os til den “Bedste sammenligningstjeneste til flyrejser”.

2019

Vi rundede 100 millioner brugere om måneden, og annoncerede vores mission om at gå forrest i den globale omstilling til moderne og bæredygtige rejser.

Verden er din.
Udforsk den med os.

Flyrejser

Uanset om du skal på en kort ferie eller et kæmpemæssigt eventyr, kan du finde de bedste priser på millioner af flyrejser lige her. Ingen skjulte gebyrer. Ingen skjulte opkrævninger.

Smarte søgefiltre hjælper dig med at finde den perfekte flyrejse, som f.eks. antal stop og afgangstid. Vi har desuden masser af tips og tricks til, hvordan du kan spare mere.

Find din flyrejse

Hoteller

Flyrejsen er kun en del af rejsen. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde det perfekte værelse til din rejse – vi har millioner af værelser over hele verden, som spænder fra prisvenlige til luksuriøse.

Sammenlign de største navne lige her. Og med vores fantastiske priser på verdens førende hoteller kan du spare endnu mere.

Find dit værelse

Biludlejning

Vi gør det nemt at søge, sammenligne og bestille den rigtige bil. Du får en fantastisk pris på alle slags biler – fra familievenlige SUV'er til luksuriøse cabrioleter.

Vi vurderer hvert tilbud efter brændstofpolitik, afhentningsplacering og forsikring, så du kan foretage det bedste valg for dig.

Find din lejebil

Et nyt ud­se­en­de og større per­spek­tiv

Vi mener, at rejser kan ændre os. Og vi kan ændre rejser

Se nyheder