Vores første skridt mod bæ­re­dyg­tig­hed

Vores mission er at gå forrest i den globale omstilling til moderne og bæredygtige rejser. Vi er kun lige gået i gang, men vi er opsatte på at gøre en positiv forskel. Her er nogle af vores ændringerne.

Vi giver dig grønnere valg

I har fortalt os, at I vil have flere oplysninger om miljøpåvirkningen ved at flyve. Når du foretager en søgning, vil du fremadrettet se etiketten “Grønnere valg” – den fremhæver de flyvninger, der udleder mindst CO2. I det seneste år har mere end 10 millioner rejsende valgt flyrejsen med det laveste udslip for deres rute.

Rejs med omtanke

Vi samler rejseindustrien

Travalyst ledes af Hertugen af Sussex og inkluderer andre globale brancheledere som f.eks. Trip.com Group, TripAdvisor, Booking.com og Visa. Vores samlingspunkt er en delt passion for at rejse og troen på, at det kan føre til noget godt.

Gennem Travalyst hjælper vi med at sikre en positiv fremtid for fremtidige generationer for destinationer og lokalsamfund i alle verdenshjørner. Fra bevaring af naturressourcer til at afhjælpe presset på overrendte destinationer til at finde mere meningsfulde måder, at reducere og mindske påvirkningen af det CO2-udslip, der forbindes med rejser.

Vi ved godt, at vi har et stort ansvar over for vores planet og hinanden – sammen kan vi ændre mere.

Læs om Travalyst

Vi lever op til vores ansvar

Selvom vi er en globalt virksomhed – med kontorer i Europa, Nordamerika og Asien – holder vi vores arbejdsmæssige flyrejser på et minimum takket være videomøder.

Når vi skal flyve arbejdsmæssigt, mindsker vi den miljømæssige påvirkning via vores partnerskab med SkyNRG. De er den globale brancheleder inden for bæredygtigt flybrændstof (SAF – sustainable aviation fuels) – og lover at udlede op til 75 % mindre CO2.

Mere om bæredygtig flybrændstof