Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Paris - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i Paris – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 21. April 2015.

Udover de internationale lufthavne Charles de Gaulle og Orly er biludlejningsselskaberne i Paris ikke for alvor samlet på enkelte steder, men ret jævnt fordelt over de 20 arrondissementer, særligt ved de store banegårdsstationer. Begge lufthavne er repræsenteret ved internationalt respekterede selskaber som Thrifty, Europcar, Avis, Hertz og Sixt med endnu flere selskaber rundt i byen, så du kan i alle bydele leje den type, bil du ønsker. Hvis du bruger Skyscanners dertil egnede søgemaskine kan du lynhurtigt få et overblik over, hvor de bedste og billigste muligheder er.

Hvis du vil køre rundt i Paris, skal du være opmærksom på, at der er mange ulige vinklede gader og umarkerede rundkørsler at navigere rundt i. For mange er det største problem dog ikke så meget det at køre rundt eller finde vej, men at finde et sted at parkere. Der er ikke mange områder tilbage med gadeparkering, mens parkering i parkeringshuse og –kældre er dyre med mange minimumspriser på over €15. Nogle hoteller har parkering enten mod ekstra betaling eller inkluderet i værelsesprisen – tjek med det aktuelle hotel. Den værste myldretid i Paris er hverdage omkring 7:30 – 9:30 og 17:30 – 19:30, så det kan på det kraftigste anbefales at undgå at køre henholdsvis i byen eller ind eller ud af byen i disse tidsrum.

På grund af de høje parkeringspriser og det i øvrigt fremragende offentlige transportsystem vælger mange rejsende at leje bil på enkelttur-basis (evt. med overnatning uden for byen). Man kan naturligvis leje bilen centralt, men det kan vise sig at være nemmere og måske endda hurtigere at tage metroen ud til et yderområde og hente/aflevere bilen der.

Så er der til gengæld også attraktioner i massevis inden for et par timers kørsel. Den mest populære er naturligvis Disneyland, der kan nås på godt en halv time fra centrum uden trafik. Det enorme og historiske slotskompleks i Versailles er cirka tre kvarters kørsel væk, mens det mindre kendte og befærdede, men i manges øjne lige så imponerende slot Fontainebleau og den smukke omkringliggende skov er en times kørsel sydpå. Det tager en time til halvanden at køre til middelalderbyen Provins, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Godt en time mod nordvest ligger Giverny, hvor du på én gang kan nyde historie, natur og kunst i omgivelser, der blev udødeliggjort af impressionisten Claude Monet. Er du til bobler, ligger Champagnes hovedstad, Reims, mindre end to timers kørsel væk. Promillegrænsen er 0,05 %, mens der arbejdes på at implementere en lavere grænse på 0,02 % for bilister med mindre end 3 års erfaring bag rattet. Vær også opmærksom på, at de franske Autoroutes (markeret med et A, for eksempel A4 mellem Paris og Reims), er betalingsveje, så eksempelvis førnævnte rute koster omkring €16 i personbil. Har man tid og lyst, kan man dog naturligvis vælge at køre en alternativ rute. Det tager længere tid, men mulige fordele er mere interessante ruter, og stop på hyggelige caféer i spændende mindre byer, hvor benzinen i øvrigt for det meste er billigere.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.