Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Paris

###Biludlejning i Paris – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 21. April 2015.

Udover de internationale lufthavne Charles de Gaulle og Orly er biludlejningsselskaberne i Paris ikke for alvor samlet på enkelte steder, men ret jævnt fordelt over de 20 arrondissementer, særligt ved de store banegårdsstationer. Begge lufthavne er repræsenteret ved internationalt respekterede selskaber som Thrifty, Europcar, Avis, Hertz og Sixt med endnu flere selskaber rundt i byen, så du kan i alle bydele leje den type, bil du ønsker. Hvis du bruger Skyscanners dertil egnede søgemaskine kan du lynhurtigt få et overblik over, hvor de bedste og billigste muligheder er.

Hvis du vil køre rundt i Paris, skal du være opmærksom på, at der er mange ulige vinklede gader og umarkerede rundkørsler at navigere rundt i. For mange er det største problem dog ikke så meget det at køre rundt eller finde vej, men at finde et sted at parkere. Der er ikke mange områder tilbage med gadeparkering, mens parkering i parkeringshuse og –kældre er dyre med mange minimumspriser på over €15. Nogle hoteller har parkering enten mod ekstra betaling eller inkluderet i værelsesprisen – tjek med det aktuelle hotel. Den værste myldretid i Paris er hverdage omkring 7:30 – 9:30 og 17:30 – 19:30, så det kan på det kraftigste anbefales at undgå at køre henholdsvis i byen eller ind eller ud af byen i disse tidsrum.

På grund af de høje parkeringspriser og det i øvrigt fremragende offentlige transportsystem vælger mange rejsende at leje bil på enkelttur-basis (evt. med overnatning uden for byen). Man kan naturligvis leje bilen centralt, men det kan vise sig at være nemmere og måske endda hurtigere at tage metroen ud til et yderområde og hente/aflevere bilen der.

Så er der til gengæld også attraktioner i massevis inden for et par timers kørsel. Den mest populære er naturligvis Disneyland, der kan nås på godt en halv time fra centrum uden trafik. Det enorme og historiske slotskompleks i Versailles er cirka tre kvarters kørsel væk, mens det mindre kendte og befærdede, men i manges øjne lige så imponerende slot Fontainebleau og den smukke omkringliggende skov er en times kørsel sydpå. Det tager en time til halvanden at køre til middelalderbyen Provins, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Godt en time mod nordvest ligger Giverny, hvor du på én gang kan nyde historie, natur og kunst i omgivelser, der blev udødeliggjort af impressionisten Claude Monet. Er du til bobler, ligger Champagnes hovedstad, Reims, mindre end to timers kørsel væk. Promillegrænsen er 0,05 %, mens der arbejdes på at implementere en lavere grænse på 0,02 % for bilister med mindre end 3 års erfaring bag rattet. Vær også opmærksom på, at de franske Autoroutes (markeret med et A, for eksempel A4 mellem Paris og Reims), er betalingsveje, så eksempelvis førnævnte rute koster omkring €16 i personbil. Har man tid og lyst, kan man dog naturligvis vælge at køre en alternativ rute. Det tager længere tid, men mulige fordele er mere interessante ruter, og stop på hyggelige caféer i spændende mindre byer, hvor benzinen i øvrigt for det meste er billigere.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.