Kort

Fly til Palma de Mallorca

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Palma

Hvis du leder efter billige flybilletter til Palma, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde både den billigste billet og bedste flyafgang til dit rejsebehov. Vælg den dato du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Er du fleksibel med din afrejse, kan du også benytte Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du ser flypriserne for en måned af gangen. Du kan også vælge 'Billigste måned', som viser den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Palma. 

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Palma

I udgangspunktet er det altid bedst at være i god tid, når du skal bestille en flybillet. Nogle flyafgange er mere populære end andre og derfor ofte dyrere. Brug derfor Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet, her kan du også oprette en gratis prisagent, som løbende fortæller dig, hvad prisen er for den valgte flyrute og dato. På den måde kan du slå til, når flybilletten er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Palma

Palma de Mallorca er i høj grad en charterdestination, og stort set alle afgange fra Danmark ligger i sommerhalvåret. Aalborg, Aarhus og Bornholms lufthavn tilbyder kun direkte fly til Palma som del af en pakkerejse gennem diverse rejsearrangører. Fra Billund og Københavns lufthavn kan du også selv flyve direkte til Palma i sommerhalvåret uden nødvendigvis at bestille en charterferie.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Palma

Fra Billund Lufthavn flyver både Ryanair og Primera Air i sommerhalvåret til Palma. Fra Københavns Lufthavn kan du flyve med Primera Air, SAS og Norwegian til Palma. Hvilke flyselskaber der flyver fra de øvrige lufthavne, afhænger af rejsearrangøren.

Se alle flyselskaber som flyver til Palma

Palma Lufthavn

Palma de Mallorca Lufthavn er øens største lufthavn mindre end 10 km fra hovedbyen Palma. Lufthavnen har fire sammenhængende terminaler, Modul A, B, C, D. Når du skal videre skal til og fra lufthavnen, har du flere valgmuligheder. Taxier holder uden for ankomstområdet, hvor busserne også stopper. Rute 1 kører mod centrum og havnen hvert 15. minut cirka mellem klokken 06-01. Rute 21 kører til mange af kysthotellerne hver halve time cirka mellem klokken 07-00.30. En enkelbillet koster omtrent 37 kroner. Mange hoteller arrangerer desuden også transporten til og fra lufthavnen. Biludlejningsfirmaerne har skranke i ankomstområdet. Hvis du vil leje en bil i Palma, kan du bruge Skyscanners søgefunktion og sammenligne priser med mere, så du finder din foretrukne bil til den bedste pris.

Bedste tidspunkt at besøge Palma

Du kan besøge Palma hele året, hvor sommeren er højsæson, og de mange solhungrende turister nyder dagene i vandkanten. Er du mere til sightseeing og fysiske aktiviteter er forår og efterår med lidt lavere temperaturer oplagte rejsetidspunkter, hvor der også er færre turister. Vinteren er også populær hos golfspillere og andre udendørsentusiaster.

Vejret i Palma

Sommeren er tør og solrig med en dagstemperatur på 20-30 grader. Om vinteren kommer temperaturen sjældent under 10 grader. Sne forekommer i højtliggende områder midt på øen, men det meste nedbør falder som regn i efteråret, dog stadig i moderate mængder. Havtemperaturen ligger i sommermånederne mellem 20-26 grader, og er kun lige nede og vende under 15 grader i årets første måneder.

Attraktioner og seværdigheder i Palma

Palma er både Mallorcas største by og hovedstad for de Baleariske Øer. Med en af Europas bedst bevarede gamle bydele er her mange smukke bygninger, der vidner om en lang historie under forskellige herredømmer. Fx er byens prægtige katedral La Seu bygget ovenpå en tidligere moske. Byen rummer også flere interessante kunstmuseer og gallerier fx Mirómuseet, der udstiller værker af den forhenværende spanske kunstner Joan Miró. På havnefronten er der gang i diskoteker og barer, hvor der selvfølgelig også er rig lejlighed til at spise friskfanget fisk. Palma har også mange populære modebutikker, og shoppemulighederne spænder over både dyre designermærker og billige strandoutfits. Og selvom du er i hovedstaden, skal du ikke snydes for en tur på stranden, hvor der er plads til alle.

Læs mere i Skyscanners Rejseguide til Palma de Mallorca

Flere tips

Skyscanner kan også hjælpe dig, hvis du leder efter et hotel i Palma, her kan du både læse mere om byens forskellige kvarterer, sammenligne priser, beliggenhed og ledige datoer.

Læs også:

10 bedste steder i Spanien

15 af Spaniens smukkeste slotte og borge

Ferie i Spanien: 10 perfekte strande i Spanien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Palma De Mallorca

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Palma De Mallorca: Palma De Mallorca.
Delta, SkyUp Airlines, Transavia France, KLM, transavia, Eurowings Europe, Norwegian og Czech Airlines flyver alle direkte til Palma De Mallorca.
Den billigste måned at flyve til Palma De Mallorca i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.