Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i London

Oplysningerne er korrekte per februar 2019

Billeje i London

På vej på rejse til London, og ønsker du måske at udforske området omkring metropolen denne gang? Så er svaret: lej bil i London!

Skyscanner hjælper dig med nemt at finde biludlejning i London. En enkelt søgning – så sammenligner vores søgemaskine lynhurtigt hundredvis af tilbud på billig billeje i London, fra verdens førende biludlejere. Når du har fundet den perfekte bil til dig, sendes du direkte videre til biludlejningsselskabets side, og fuldfører din booking. Nemt og enkelt.

Biludlejning i London – hvilke biludlejere er der?

Flyver du til London, kan det være en god idé at leje forudbooket bil, til afhentning i den lufthavn du lander i. Ønsker du at leje bil i selve London by, er der et enormt udbud af billig billeje i London. Du finder bl.a. Sixt, Hertz, Budget med flere lokationer i London city, samt Thrifty. Udvalgte åbningstider for biludlejning i London city:

  • Sixt åbningstider London: Mandag-torsdag 08:00-19:00. Fredag: 08:00-19:30. Lørdag: 08:00-17:00. Søndag: 08:00-16:00.
  • Hertz åbningstider London: Mandag-torsdag 08:30-17:30. Fredag: 08:00-20:00. Lørdag: 09:00-13:00. Søndag: Lukket.
  • Budget åbningstider London: Mandag-torsdag 08:00-18:00. Fredag: 08:00-18:00. Lørdag: 08:00-12:30. Søndag: Lukket.
  • Thrifty åbningstider London: Mandag 08:00-18:00. Tirsdag-torsdag 08:30-17:30. Fredag: 08:00-20:00. Lørdag: 08:30-12:00. Søndag: Lukket.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i London, fra alle førende udbydere.

Ting at se i London - udflugter i omegnen med bil

London bugner af oplevelser, fra The Tower og Buckingham Palace til Portobello Road Market. Og apropos markeder, er det noget mange besøgende elsker at besøge i London. Se mere om skønne markeder i London by her: 5 cool og anderledes markeder i London du skal besøge

Udflugter: Der er mange vanskeligheder forbundet med at køre bil i det centrale London, men hvis man gerne vil ud at se nogle af attraktionerne i omegnen, er der overordentlig mange gode grunde til at finde billig billeje i London. Inden for kun et par timers kørsel, eller endnu mindre, ligger verdensberømte attraktioner som Stonehenge, Windsor Castle, LEGOLAND, og historiske byer som Winchester, Salisbury, Colchester, Oxford, Cambridge. Indenfor samme afstand finder du flotte kystbyer som Brighton, og de herlige sandstrande i Margate. Du kan inden for samme tidsramme også opleve skøn natur som White Cliffs of Dover, Epping Forest, Burnham Beeches, og mange andre steder.

Hvis du får frokost eller middag på en af de mange hyggelige pubs i landområderne omkring London, og får dig en øl eller cider, så husk, at der er noget, der hedder promillegrænse – i England er den på 0,08.

Lej bil i London: Vigtig information

Allervigtigst: Vær sikker på at den, eller dem, der skal køre bilen er trygge ved at køre i venstre side af vejen.

For at leje bil i London, skal du være 21 år, og have haft kørekort i et år. Alle passagerer der skal køre bilen, skal medbringe kørekort, pas - og den der lejer bilen, skal medbringe kreditkort. Du skal forvente et ekstragebyr for billeje i London, hvis du er mellem 21-24 år.

Skal du have en lejebilsforsikring og en selvrisiko-eliminering? Lejebilsforsikringen bør du købe på forhånd, da dette er en del billigere ved leje af bil i London, end ved at ordne det ved afhentningen. Bemærk; nogle gange indgår selvrisiko-elimineringen allerede i prisen for bilen – tjek dette når du booker.

Fly og hotel i London

Udover at finde billig billeje i London, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter til London, samt hotel i London. Klik på knapperne nedenfor, og find det helt rigtige til dig.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.