Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i London - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i London – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 12. April 2015.

London er en gigantisk by både mål på areal, indbyggertal, lufthavne og biltrafik. Uanset hvilken af de seks internationale lufthavne, du flyver fra og til, er der et enormt udvalg af biludlejningsselskaber. I Heathrow Lufthavn alene er der over et dusin inklusive Hertz, Avis, Enterprise Rent-A-Car og Sixt. Og mulighederne bliver bestemt ikke færre, jo længere mod centrum man bevæger sig. Foruden alt fra økonomi- og økologivenlige små biler til store familiebiler, sportsvogne og luksusbiler, som også kan findes i lufthavnene, kan du mange steder i centrum også leje flyttevogne. Der er hundredvis af steder, en lejebil i London kan afhentes og afleveres. Med andre ord kræver det ikke synderligt indgående detektivarbejde at finde en lejebil på egen hånd, men med Skyscanners hjælp får du hurtigt et overblik over de utallige muligheder.

Vær opmærksom på, at London har en af de dyreste og geografisk mest omfattende bompengeringe. Hvis du kører inden for Londons 19 kilometer lange indre ringvej mandag til fredag inden for tidsrummet 7 – 18, opkræves en daglig vejafgift på mellem £10,50 og £14,50 afhængig af betalingstidspunkt og metode. Denne afgift skal dog ikke betales, hvis du lejer en elektrisk bil, og folk med registreret bopæl i zonen får 90 % rabat. Generelt frarådes det at køre i centrum (ikke mindst for turister, som er vant til at køre i højre side af vejen), fordi der selv uden for dette tidsrum er masser af trafik – både biler, cykler, busser og fodgængere – og desuden sørger et effektivt offentligt transportsystem for, at det i mange tilfælde er mindst lige så hurtigt at benytte sig af undergrundstog eller lignende. Vær også opmærksom på, at det ikke er ualmindeligt, at fodgængere går over for rødt, så vær altid ekstra opmærksom i lyskryds, Hvis du alligevel ønsker at køre i centrum, skal du også være opmærksom på, at det kan være svært at finde parkering. National Car Parks (NCP) administrerer omkring 100 parkeringspladser, hvor det er muligt at bestille plads i forvejen.

Der er mange vanskeligheder forbundet med at køre bil i det centrale London, men hvis man gerne vil ud at se nogle af attraktionerne i omegnen, er der overordentlig mange gode grunde til at leje bil (og hvis man bor centralt kan man eventuelt tage offentlig transport ud af den indre ringvej og undgå vejafgift og den værste trafik). Inden for kun et par timers kørsel eller endnu mindre ligger verdensberømte attraktioner som Stonehenge, Windsor Castle, LEGOLAND og historiske byer som Winchester, Salisbury, Colchester, Oxford, Cambridge og flotte kystbyer som Brighton og de herlige sandstrande i Margate. Du kan inden for samme tidsramme også opleve skøn natur som White Cliffs of Dover, Epping Forest, Burnham Beeches og mange andre steder.

Hvis du får frokost eller middag på en af de mange hyggelige pubs i landområderne omkring London og får dig en øl eller cider, så husk, at der er noget, der hedder promillegrænse – i England er den på 0,08.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.