Alicante

24. maj 2019 - 25. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Alicante omfatter Hotel Sercotel Ciutat D'Alcoi, La Familia Gallo Rojo og Jardín Milenio baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Alicante ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Alicante

fra kr. 567
fra kr. 745
fra kr. 1.575

Hvad siger de rejsende om Alicante?

9,8
Historieelskere
9,8
Familierejsende
9,2
Madelskere
7,7
Backpackere
6,2
Eventyrrejsende
Medlemsanmeldelser (50)
Карина Дубова
Карина Дубова
13-05-19

Fantastisk by til pensionering! For unge er der ikke så meget underholdning: Santa Barbara-fæstningen og museet for den verdensomspændende sejladsregatta. Jeg ville elske at komme til fløjlsæsonen for at svømme og solbade!

Karen T
Karen T
03-04-18

A beautiful city steeped in History with the Castle overlooking the city. Great for shopping and lots of lovely restaurants to try, not forgetting the beautiful beaches.

Julie T
Julie T
21-11-17

The city of Alicante, so much to see, castle on the hill, marina, shops, restaurants, tapas bars, fair on the seafront, market sheds open daily

Ricardo O
Ricardo OVillamiel de Toledo
23-02-17

Alicante is only 1 hour driving from Beniqueen. Great night life and wild choices of eating in terraces in the centre.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 389 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Alicante er august med en gennemsnitspris på kr. 855 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 474 pr. nat. Dette er 11% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 527 set over de foregående 12 måneder.
I Alicante er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 20,6°C/69,1°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 34,0°C/93,2°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 5,7°C/42,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Alicante er Alicante (ALC) (10,16 km).

Planlæg en rejse til Spanien