Alicante

24. jul. 2019 - 25. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Alicante omfatter Eurostars Centrum Alicante, El Plantío Golf Resort og NH Alicante baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Alicante ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Alicante

fra kr. 678
fra kr. 868
fra kr. 1.484

Hvad siger de rejsende om Alicante?

9,8
Familierejsende
9,0
Madelskere
7,9
Historieelskere
6,8
Backpackere
6,7
Wellness
Medlemsanmeldelser (64)
Карина Дубова
Карина Дубова
13-05-19

Fantastisk by til pensionering! For unge er der ikke så meget underholdning: Santa Barbara-fæstningen og museet for den verdensomspændende sejladsregatta. Jeg ville elske at komme til fløjlsæsonen for at svømme og solbade!

Karen T
Karen T
03-04-18

A beautiful city steeped in History with the Castle overlooking the city. Great for shopping and lots of lovely restaurants to try, not forgetting the beautiful beaches.

Julie T
Julie T
21-11-17

The city of Alicante, so much to see, castle on the hill, marina, shops, restaurants, tapas bars, fair on the seafront, market sheds open daily

Ricardo O
Ricardo OVillamiel de Toledo
23-02-17

Alicante is only 1 hour driving from Beniqueen. Great night life and wild choices of eating in terraces in the centre.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 380 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Alicante er august med en gennemsnitspris på kr. 835 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 463 pr. nat. Dette er 13% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 527 set over de foregående 12 måneder.
I Alicante er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 27,3°C/81,1°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 34,0°C/93,2°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 5,7°C/42,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Alicante er Alicante (ALC) (10,16 km).

Planlæg en rejse til Spanien