Alicante

26. jan. 2020 - 27. jan. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Alicante omfatter NH Alicante, Eurostars Lucentum og AC Hotel Alicante baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Alicante ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Alicante

fra kr. 390
fra kr. 504
fra kr. 960

Hvad siger de rejsende om Alicante?

9,8
Familierejsende
8,2
Madelskere
8,1
Historieelskere
7,3
Udendørs-entusiast
7,1
Nattelivselskere
Medlemsanmeldelser (102)
Chiara Bianchi
Chiara Bianchi
25-12-19

Jeg vil anbefale at besøge forskellige strande såsom Playa De San Juan, besøge Benidorm eller gå til Santa Barbara-slottet

Alexander Varaksin
Alexander Varaksin
23-08-19

Alicante er god på ethvert tidspunkt af året, men især i den sidste uge i oktober - den første uge i november!

Карина Дубова
Карина Дубова
13-05-19

Fantastisk by til pensionering! For unge er der ikke så meget underholdning: Santa Barbara-fæstningen og museet for den verdensomspændende sejladsregatta. Jeg ville elske at komme til fløjlsæsonen for at svømme og solbade!

MARTINA Tucelestina
MARTINA Tucelestina
14-01-20

SUCIA! SPORCA! SCHIFO! Todas calles sucias con olor a pis! Puzza a pipi ovunque! MAI PIU.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 438 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Alicante er juli med en gennemsnitspris på kr. 921 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 631 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Alicante er den forventede gennemsnitstemperatur i januar 11,3°C/52,3°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 34,0°C/93,2°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 5,7°C/42,3°F.
Den nærmeste lufthavn ved Alicante er Alicante (ALC) (10,16 km).

Planlæg en rejse til Spanien