Sammenlign og spar på hoteller i Barcelona

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Barcelona hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Barcelona området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Barcelona hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Barcelona – Sammenlign billige hoteller i Barcelona

Cataloniens hovedstad er mindst 2000 år gammel, da byen som en del af Romerriget hed Barcino. En blanding af rig historie og skøn beliggenhed på kysten til den nordvestlige del af Middelhavet gør Barcelona til en fantastisk kulturel oplevelse for turister.

Ciutat Vella

Navnet på dette centrale distrikt er catalansk og betyder ”Gammel by” – og det er lige, hvad Ciutat Vella er. De fleste af de store historiske attraktioner ligger her – middelalderkirken Santa Maria del Mar, Picasso-museet, boulevarden La Rambla, et væld af andre museer, gamle stræder og pladser er blot nogle af dem. Her er også masser af muligheder for overnatning for alle typer rejsende. Billige hotelværelser, hostels og bed and breakfast, familievenlige hoteller og ren luksus med spa, pool, gratis drinks og solarium ligger nærmest side om side. Børnefamilier bør særligt overveje Barceloneta, hvor der blandt andet er adgang til stranden. Kun de mere erfarne rejsende bør til gengæld lede efter billige hotelværelser i El Raval-området, da det kan være svært at skelne mellem de farverige og de mere dystre dele.

Eixample

Eixample nordvest for Ciutat Vella er kendt som et meget sikkert distrikt. Et utal af bygningerne her er særdeles modernistiske og tæller blandt andet kirken Sagrade Família, der, selvom den er ufærdig, betragtes som et af de største mesterværker inden for art nouveau samt Casa Battlo, et hus uden en eneste ret linje eller vinkel. Internationale designerbutikker og det moderne shoppingcenter L’illa giver handleglade turister masser af indkøbsmuligheder inden for især mærkevarer.

Grácia

Nordvest for Eixample ligger Grácia, der indtil det 20. århundrede var sin egen by – og området ligner stadig en mindre by i højere grad end Barcelonas andre bydele. De smalle gader, små pladser, hyggelige barer, caféer og restauranter og mange uafhængige butikker tiltrækker især unge singler og par. Enhver, der kan tåle en gåtur, bør gå op på toppen af Güell Park, hvor man bliver belønnet med panoramaudsigt over Barcelona.

Sant-Montjuïc

Sydvest for Ciutat Vella ligger Sant-Montjuïc, som hele året har et væld af udstillinger og markeder. På bakken Montjuïc er der masser af forrygende steder at besøge for kunstelskere med Fundación Joan Miró som det måske mest kendte. Andre populære steder er de botaniske haver og den gamle borg Castell de Montjuïc. Sants er særdeles populært for forretningsrejsende med masser af hoteller en stenkast fra Sants metrostation, som i øvrigt ligger en halv times gang fra FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou.