Kort

Fly til Rom

Opdateret november 2016

Find billige flybilletter til Rom

Vil du besøge Italiens hovedstad, er der hele året masser af afgange at vælge mellem. Brug Skyscanner til at finde den billigste flybillet til Rom. Du kan få flybilletter helt ned til omkring 100 kroner for en enkeltbillet, hvis du slår til på det rigtige tidspunkt. En direkte flyvetur varer cirka 3,5-4 timer.

Med Skyscanner kan du søge efter billige flybilletter på alle årets dage eller den billigste måned at flyve i, du kan også sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. Når du søger på en rejse, skal du klikke på datofeltet og vælge ’Hele måneden’ og så enten den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at booke flybilletten

Det er altid godt at være i god tid, når du skal købe flybilletter. Men i stedet for at bruge din tid på at lede efter den billigste billet, kan du slå Skyscanners Prisagent til, så klarer vi arbejdet for dig. Prisagenten sammenligner hele tiden priserne og sender dig en mail, når billetprisen stiger eller falder. For at slå prisagenten til skal du først lave en almindelig rejsesøgning, og så vælger du ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre og indtaster din e-mail, og så skal du bare holde øje med din indbakke.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Rom

Du kan flyve direkte til Rom fra Københavns Lufthavn hele året og fra Billund Lufthavn i sommerhalvåret. Hvis du hellere vil rejse fra en af de øvrige danske lufthavne, kan det også lade med en mellemlanding undervejs.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Rom

Der er adskillige flyselskaber at vælge mellem, når du skal flyve til Rom, heriblandt SAS, Alitalia, Norwegian og Ryanair. Se alle flyselskaber som flyver til Rom

Lufthavne i Rom

Rom har to internationale lufthavne, der ligger på hver sin side af hovedstaden. Der afgår direkte fly hver dag fra Københavns Lufthavn til begge lufthavne. Det er også muligt at flyve direkte fra Billund Lufthavn til Ciampino Lufthavn.

Fiumicino Internationale Lufthavn

Roms største lufthavn ligger omtrent 30 km sydvest for centrum. Lufthavnen har fire terminaler, 1, 2, 3 og 5, hvor sidstnævnte kun varetager flyvninger til USA og Israel. Der kører jævnligt gratis busser mellem terminalerne.

Til turen til og fra lufthavnen er der en lang række busser at vælge mellem, turen til centrum tager cirka en time og koster knapt 38 kroner. Busserne holder enten ved Terminal 2 eller 3. Du kan også tage tog, som er noget hurtigere. Eksprestoget kører til centrum og Termini Banegården på små 35 minutter for lidt over 100 kroner.

Uden for Terminal 1, 2 og 3 holder der også taxier, en tur til centrum koster 300-400 kroner. Hvis du vel leje en bil, er biludlejningsfirmaerne samlet i Parkeringshuset.

Ciampino Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 15 km sydøst for centrum og benyttes hovedsagligt af lavprisselskaber som Ryanair.

Der kører adskillige busser til og fra lufthavnen. Busstoppestedet er foran terminalen ved internationale afgange. En bustur til centrum tager 55 minutter og koster cirka 30 kroner. Du kan også tage en taxi, de holder foran ankomstområdet. Turen til centrum tager 35-50 minutter afhængig af trafikken og koster 200-300 kroner.

Biludlejningsfirmaerne er samlet ved Parkeringsplads 8, som ligger i udkanten af lufthavnen. De gratis lufthavnsbusser kører ofte mellem terminalen og udlejningscentret.

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at tage til Rom er i foråret eller måske efteråret, hvor det hverken er for varmt eller koldt. Det bliver simpelthen så varmt i sommermånederne, særligt i august, at mange lokale helt forlader byen og lukker deres butikker og restauranter. Jul og påske tiltrækker også mange besøgende, der kommer for at deltage i de festlige traditioner og få et glimt af paven.

Vejret i Rom

Rom har meget varme og tørre somre og milde vintre. Om foråret er gennemsnitstemperaturen om dagen cirka 20 grader. Januar er den koldeste måned med en gennemsnitstemperatur på 12 grader. Efteråret byder også på en del sol og fine temperaturer, men efteråret er også lig med regnvejr, særligt i november.

Attraktioner og seværdigheder i Rom

Rom er en af verdens smukkeste hovedstæder og et eldorado for kunst- og historieentusiaster, der kan boltre sig i et hav af museer, gallerier og arkitektoniske pragtværker. Hovedstaden er spækket med seværdigheder, og du behøver ikke at gå langt for at se dem. Vatikanet med Peterskirken og Det Sixtinske kapel, Colosseum og den barokke Trevi-fontæne er blandt byens mest ikoniske vartegn, der tiltrækker millioner af besøgende, men du kan sagtens finde spændende attraktioner uden store menneskemængder. Besøg fx havnebyen Ostia Antica 25 km sydvest for hovedstaden, hvor der er flere oldtidsruiner end i Rom samt en fin badestrand.

Kvalitetsmode og lækker stil er også en vigtig del af Roms DNA. Du kan shoppe løs i alle de store designerhuse, små specialforretninger, store butikscentre eller bare hænge ud på Roms største loppemarked, Porta Portese. Rejser du med børn er en tur i byens Planetarium en sikker vinder eller måske en fodboldkamp på Olympic Stadium. Ligesom det italienske køkken også begejstrer både børn og voksne uanset menuen siger pizza eller gelato, ægte italiensk is.

Læs mere i vores Rejseguide til Rom

Flere tips

Har du brug for hjælp til at finde et sted at overnatte i Rom, kan du også bruge Skyscanner. Vi sammenligner priser, datoer og faciliteter, så det er nemmere at beslutte sig. På hoteller i Rom kan du læse om byens forskellige kvarterer og booke dit hotel allerede i dag.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Rom

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Rom: Rom Fiumicino og Roma Ciampino.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Oman Air, Transavia France, transavia, Nouvelair, Norwegian og GOL Linhas Aéreas flyver alle direkte til Rom.
Den billigste måned at flyve til Rom i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.