Kort

Air Europa fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med Air Europa? Brug Skyscanners søgefunktion til at søge efter fly med Air Europa og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

Air Europa er Spaniens tredjestørste flyselskab og blev grundlagt i 1986 under navnet Air España. Selskabet har base i Palma de Mallorca Lufthavn og flyver især mellem fastlands Europa og De Baleariske Øer samt De Kanariske Øer både som charter- og ruteflyvninger. Air Europa flyver desuden til og Nord- og Sydamerika, men når også længere ud i verden med diverse samarbejdspartnere. Air Europa har siden 2007 været medlem af flyalliancen SkyTeam. Air Europa opererer i dag en flåde på knap 50 fly fra Airbus, Boeing og Embraer.

Opdateret august 2017

Hvorfor flyve med Air Europa?

Sådan checker du ind

Du kan benytte online check-in mellem 48-1 time før den planlagte afrejse på de fleste ruter, dog gælder det 24-1 time før på afgange til/fra USA. Du får tilsendt dit boardingkort som PDF, som du selv skal printe. Har du bagage til indcheckning, skal du forbi lufthavnsskranken og få dine bagagemærkater. Skranken åbner 2,5 timer før afgang og lukker 45 minutter før på indenrigsruter og 60 minutter før afgange på internationale flyvninger.

Bagagekvoter

Rejsende på økonomiklasse kan gratis medbringe et styk håndbagage på maks. 10, som højst må måle 55 x 35 x 25 cm. Derudover kan du medbringe en mindre håndtaske/mappe, som højst må være 20 x 30 x 35 cm og passe under sædet foran. Hvor meget bagage du gratis kan indchecke afhænger af dit billetvalg og destination, i udgangspunktet må et stykke bagage veje op til 23 kg og højst måle 158 cm. Har du overvægt op til 32 kg eller flere stykker bagage, skal du betale ekstra, prisen er igen afhængig af blandt andet flyruten, det er dog altid billigst at betale online på forhånd fremfor i lufthavnen. Rejser du fx i Europa, koster et ekstra stykke bagage cirka 225 kr. online eller 550 kr. i lufthavnen. Læs mere om Air Europas' bagageregler og priser.

Siddepladser

Du kan reservere dit foretrukne sæde under sin booking og frem til 48 timer før den planlagte afgang mod et gebyr. Hvis du ikke allerede har valgt siddeplads, kan du også gøre det under check-in ellers vil du automatisk få tildelt en plads. Prisen for et standardsæde starter ved 30 kr. og afhænger af flyruten. Ønsker du et sæde med ekstra benplads, starter prisen ved cirka 60 kr., fælles for alle sædevalg er, at det er billigst at bestille dem inden check-in.

Ekstra gebyrer

Når du betale for din booking, bliver der tillagt et gebyr på 3 euro svarende til cirka 22 kr., medmindre du betaler med et AirEuropa VISA kort. For 15 euro (cirka 112 kr.) får du en tillægsservice på indenrigsrejser, så du kan ændre dato og rejsetidspunkt uden ekstra gebyrer.  

Service ombord

På transatlantiske rejser er der inkluderet mad og drikkevarer i alle billettyper, mens rejsende på businessklasse også får et gratis måltid på mellemdistanceflyvninger. Hvis du ønsker et specialmåltid såsom veganer eller et muslimsk tilpasset måltid, skal det bestilles senest 48 timer før afrejse. Flyver du i Europa på økonomibillet, skal du altså betale ekstra for mad og drikkevarer. Der er et internationalt udvalg af aviser og magasiner på alle flyvninger, og på længere flyveture er der også underholdning i form af film, tv-serier og dokumentarer. På visse flyvninger er der også wi-fi tilgængeligt.

Air Europa

4,0/5
Baseret på 4295 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.