Bangkok

13. dec. 2019 - 14. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Bangkok omfatter Modena by Fraser Bangkok, Citadines Sukhumvit 16 Bangkok og Mercure Bangkok Sukhumvit 11 baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Bangkok ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Bangkok

fra kr. 283
fra kr. 478
fra kr. 938

Hvad siger de rejsende om Bangkok?

9,8
Madelskere
9,0
Nattelivselskere
8,7
Backpackere
8,0
Eventyrrejsende
7,1
Familierejsende
Medlemsanmeldelser (1416)
Javier  Galan
Javier Galan
16-11-19

Dens kultur, køkken, klima, mennesker osv. Gør, at denne by altid forlader dig, der ønsker at vende tilbage

US Traveler
US Traveler
09-11-19

Så let at komme rundt. Download GRAB-appen til billig og pålidelig transport. Hent også Bangkok rejseplaner og brug som reference til placeringer. Skytrain og MRT er fremragende. Gå til terminal 21. Tjek slangegården. En skjult perle. Opholdt sig på Asoke Clover Hotel overfor terminal 21 og tæt på Skytrain.

Murphy LEE
Murphy LEE
28-10-19

I disse dage er valutakursen så høj, at det ikke er et billigt sted at gå. Hvor du går, når du bare ønsker at komme væk. Jeg vil gerne tale om det, og Thailand er en økonomisk koloni af Japan. Det er fordi BTS-metroen Izanjan er dyr på grund af Japans konstruktion. Halvboikottere er bedre stillet til at rejse til et andet land. Det er dyrere end Phuket Bangkok. Der er intet hav i Chiang Mai, men det er helende. Pattaya Shinju Der er for mange kvinder i prostitution.

Shiv Shakti Sehgal
Shiv Shakti Sehgal
08-10-19

Thailændere er søde og bløde talt, madvarianter uendelige strande er i ekstase

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 416 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Bangkok er november med en gennemsnitspris på kr. 496 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 407 pr. nat. Dette er 10% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 449 set over de foregående 12 måneder.
I Bangkok er den forventede gennemsnitstemperatur i december 27,4°C/81,2°F. Den varmeste måned er typisk april med gennemsnitstemperaturer på 35,3°C/95,5°F. Den koldeste måned er december med gennemsnitstemperaturer på 22,0°C/71,6°F.
Den nærmeste lufthavn ved Bangkok er Bangkok Don Meung (DMK) (21,48 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Bangkok Suvarnabhumi (27,74 km)

Planlæg en rejse til Thailand