Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i Alicante lufthavn

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

###Biludlejning i Alicante Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 7. Juni 2015

Vil du køre rundt til forskellige kystbyer eller på en tur ind i det varierede bjerglandskab længere inde i landet? Uanset om du søger en bil til hele familien, eller kører rundt alene, hjælper Skyscanner dig med at finde den rigtige biltype til den bedste pris i Alicante Lufthavn. ###Steder at leje bil i Alicante Lufthavn Der er masser af priskonkurrence i Alicante Lufthavn, hvor der er ti forskellige biludlejningsselskaber: Auriga Crown, Avis, Centauro, Europcar, Goldcar, Hertz, National Atesa, Record Rent A Car, Sixt og Solmar Rent-A-Car. De ligger i ankomsthallen, så du kan nærmest ikke undgå at se dem, før du forlader terminalen. ###Tankstationer i nærheden af Alicante Lufthavn 10 forskellige biludlejningsselskaber betyder forskellig politik – nogle kræver eksempelvis, at bilen leveres tilbage med fuld benzin, så det kan være vigtigt at vide, hvor de nærmeste tankstationer ligger.

Galp lige foran lufthavnen: Den nærmeste tankstation er Galp lige foran lufthavnens hovedområde. Til gengæld ligger den på den modsatte side af lufthavnen, så det kræver faktisk lidt af en rundtur at nå derhen. Normalt det mest praktiske valg, hvis du kører til lufthavnen fra nord. Alternativt kan du fylde tanken på Campsa tankstationen i byen El Altet.

Kommer du fra syd på motorvej A-70, ligger der en Galp et par kilometer fra lufthavnen med mulighed for at tanke op i begge kørselsretninger. ###Sådan kommer du ud af Alicante Lufthavn Alicante Lufthavn er omringet af et omfattende motorvejsnetværk, så du kan hurtigt komme mod din destination uanset retning. Autopista del Mediterráneo (AP-7) er betalingsvej med varierende priser afhængig af, hvor langt du skal. Der kan betales med både kredit- og debetkort. Alternativt kan du køre på de mindre N-veje, hvis du ikke ønsker at betale afgiften. ###Ruter til populære destinationer Med masser af hoteller i Alicante provinsen er der stor fordel i at have bil til rådighed. Herunder kan du se, hvordan du kan køre til nogle af de mest populære destinationer fra Alicante Lufthavn. ###Alicante Costa Blancas hovedsted har lidt af det hele med historisk og pulserende byliv, men også en dejlig badestrand.

Køreturen fra lufthavnen til Alicante er hurtig og simpel. På cirka et kvarter kan du nå centrum via enten A-7 eller langs kysten på N-332.

Alicante har henholdsvis en orange og en blå zone for gadeparkering. I den orange zone kan du maksimalt parkere i en time ad gangen for €1,40, og i blå zone kan du parkere i op til to timer ad gangen, 60 cent for 1 time, €1,40 for to. Parkeringshusene er dyrere (priser varierer), men til gengæld er der ingen begrænsning på, hvor længe du kan parkere. ###Benidorm En af verdens første pakkerejsedestinationer har fulgt med tiden og har sandstrande, vandsport, hoteller, restauranter, forlystelsespark, shopping, dyrepark og meget mere for alle slags rejsende.

Køreturen til Benidorm tager omkring 35-40 minutter langs betalingsvejen AP-7. Du kan også spare afgiften og køre ad N-332, som tager omkring fem minutter længere. Benidorm er en lille by, men en populær destination, så det kan være svært at finde parkering, særligt i nærheden af stranden. Der er meget tid og potentielt også penge at spare ved at finde et af de mange hoteller, som tilbyder (gratis) parkering. ###Guadalest Guadalest er i kraft af sin placering væk fra stranden noget mindre besøgt end for eksempel Alicante og Benidorm. Forrygende udsigt, natur, en middelalderborg og mange andre gamle bygninger gør byen til en overset perle.

Den korteste rute til Guadalest går ad AP-7 til Benidorm og derfra videre mod nord på CV-70 og tager en times tid. På bare en håndfuld minutter ekstra kan du slippe for betalingsvejen og køre langs N-332 i stedet. Der er en stor parkeringsplads midt i byen, hvor man kan holde hele dagen for €2.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.