Palma De Mallorca

1. jul. 2019 - 2. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Palma De Mallorca omfatter Hotel Palladium, Grupotel Taurus Park og Gpro Valparaiso Palace & Spa baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Palma De Mallorca ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Palma De Mallorca

fra kr. 906
fra kr. 1.198
fra kr. 2.184

Hvad siger de rejsende om Palma De Mallorca?

9,8
Familierejsende
9,3
Udendørs-entusiast
9,2
Eventyrrejsende
9,0
Historieelskere
8,6
Nattelivselskere
Medlemsanmeldelser (158)
Fern Brocklesby
Fern Brocklesby
12-05-19

I spent 5 nights here, travelled round Palma city centre on foot and it was great. The train to Sollér was the best! Port de Sollèr was lovely, great people, cafes, food and cocktails.

Michael Gilman-Hughes
Michael Gilman-Hughes
13-04-19

Lots to see and do. Great history and architecture. Lovely tapas, restaurants and bars.

Zsófi Csobánczy
Zsófi Csobánczy
01-04-19

I was there for 10 days on a catamaran with my friends and family. We sailed over the south coast. It was one of my best holidays ever!

Michelle Schell
Michelle Schell
25-03-19

Malle ist einfach die geilste Insel Ever freu mich schon total das ich da mal hin fliege ❤️❤️❤️

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 818 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Palma De Mallorca er august med en gennemsnitspris på kr. 1.520 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i juni sidste år var kr. 1.094 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Palma De Mallorca er den forventede gennemsnitstemperatur i juni 22,0°C/71,6°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 31,6°C/88,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 4,0°C/39,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Palma De Mallorca er Palma De Mallorca (PMI) (6,90 km).

Planlæg en rejse til Spanien