Kort

Fly fra Billund til Palma de Mallorca

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Palma De Mallorca
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Palma De Mallorca

Laveste returpris sidste måned

kr. 369

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1862 kilometer

4 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Palma De Mallorca

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Palma De Mallorca: Palma De Mallorca.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Palma De Mallorca er kr. 369. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
4 t 35 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Palma De Mallorca.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Palma De Mallorca.

Oplysningerne er korrekte per juni 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Palma de Mallorca

Ryanair har fra starten af april til slutningen af september direkte fly fra Billund til Palma de Mallorca 4 gange om ugen. Hvis du overordentlig gerne vil til ferieøen uden for højsæsonen, når det som regel er alt for koldt til at bade, kan du flyve med Ryanair fra Billund til Mallorca med omstigning i Berlin Schönefeld. Det tager dog 7,5 timer.

Afgangsterminal i Billund

Der er direkte busforbindelser fra både lokalområdet, og fra de fleste større byer i Sønder- og Midtjylland til Billund Lufthavn. I lufthavnen er der mulighed for at finde mad og drikke både før og efter security - her er en håndfuld caféer og restauranter, samt et udvalg af forretninger at shoppe i efter security. Brug af lufthavnens WiFi er gratis.

Ankomst til Palma de Mallorca lufthavn, transport til centrum og resorts

Når du flyver fra Billund til Palma de Mallorca, flyver du også til den eneste lufthavn på øen. Herfra er der gode busforbindelser til både selve Palma by, og til andre destinationer på øen. Bus 1 kører til Mallorca centrum, bus 21 til Palmabugten mod syd. Øvrige busser kører til andre dele af øen. Der er også flere selskaber, som står for billeje i Palma de Mallorca Lufthavn.

Praktiske oplysninger om Palma og Mallorca

De fleste flyver fra Billund til Palma for at dase på Mallorcas strande og nyde solen og bade i Middelhavet. Almindeligvis løber badesæsonen i samme periode, som Ryanair flyver direkte fra Billund til Palma: Fra april til oktober.

Hvis man ikke allerede har all-inclusive, kan man spise for ned til kun cirka 80 kroner per måltid i Palma og få kølende øl for 20 kroner.

Der kører busser til alle de populære ferieområder på Mallorca. Dog skal man være opmærksom på, at flere busruter ikke kører på søndage, om natten, og uden for højsæsonen.

Læs mere om Mallorca

11 ting du skal lave i Palma de Mallorca

17 smukkeste steder på de Baleariske øer: Mallorca, Menorca, Formentera, Ibiza

Hotel på Mallorca

Søg efter hoteller på Mallorca og sammenlign priser:

Palma de Mallorca

Calla d’Or

Magalluf

Santa Ponsa

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.