Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Berlin - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i Berlin – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 31. maj 2015.

Berlins biludlejningstjenester er temmelig spredt ud over byen, så det er muligt at afhente bil næsten lige, hvor det passer. Det gælder naturligvis de to internationale lufthavne, Berlin Tegel og Berlin Schönefeld samt i Mitte, men også i mange af Berlins øvrige bydele. Der er temmelig stor variation i priser på forskellige dage fra forskellige udlejere, så der er ikke bare tid at spare ved at bestille via Skyscanners biludlejningssøgemaskine, men potentielt også en hel del penge.

Siden Øst- og Vesttyskland blev genforenet er der virkelig gjort noget ud af infrastrukturen, så den både på øst- og vestsiden nu er yderst veludviklet. Som enhver anden storby kræver det naturligvis lidt ekstra tålmodighed i myldretiden mellem 6 og 9 og 14 og 17, samt hvis man kører gennem de største knudepunkter, men Berlin er i dag relativt nemt at køre rundt i. Infrastrukturen betyder også, at der er en hel del parkeringsmuligheder. Uden for Mitte er der flere steder på sidegader, man kan parkere gratis. Det er noget sværere at finde gratis parkering centralt, men der er til gengæld parkeringshuse, hvor man mod betaling kan stille bilen. Der er også betalingsautomater på nogle af gaderne i centrum. Priser og tider for betaling varierer. Bemærk også, at det centrale Berlin er en såkaldt ”grøn zone”, og at det kræver et miljøbadge at køre her. De kommer automatisk med de fleste lejebiler, men tjek hos udbyderen, hvis du er i tvivl og har planer om at køre centralt.

Berlin er en rigtig international storby, men under et længere ophold kan det måske være rart at komme ud i lidt mere stille omgivelser. Mange lokale ynder at tage på weekendophold i Bad Saarow omkring fem kvarters kørsel sydøst for Mitte. Her kan du få luksuriøse spaoplevelser, bade og surfe i søen Scharmützelsee og gå en stille tur i skoven. Der er også badeoplevelser tættere på Mitte som eksempelvis Wannsee en halv times tid mod sydvest.

En af de vigtigste historiske destinationer i Tyskland, Sachsenhausen, ligger omkring 40 minutter nord for Mitte. Her opholdt omkring 200.000 fanger sig i byens KZ-lejr under Anden Verdenskrig, hvoraf titusinder døde. Et besøg her kan tære lidt på det gode humør, så det kan måske være rart at kombinere en tur til Sachsenhausen én dag med en tur til Tropical Islands i Krausnick en times tid syd for Mitte. Europas største indendørstropiske pool er måske lidt fjollet, men ikke desto mindre forrygende underholdning for hele familien med vandrutsjebaner, spa, kabaret og meget mere.

Hvis du gerne vil supplere by med mere by, kan du 1) køre rundt i yderområderne eller 2) besøge en af de oversete mindre nabobyer. En af disse er den over 1000 år gamle by Potsdam mindre end tre kvarter fra Mitte. Her er imponerende slotte og borge med tilhørende haver og parker, her er gamle markeder, museer, shopping og meget mere – men med langt færre turister at gnide skuldre med.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.