Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i Berlin

Oplysningerne er korrekte per februar 2019

Billeje i Berlin

På vej på rejse til Berlin, og vil gerne opleve storbyens perler, lige fra Unter den Linden til Reichstag, og dens omgivelser i eget tempo? Så lej bil i Berlin - det er nemt. Skyscanner hjælper dig med nemt at finde biludlejning i Berlin. En enkelt søgning – så sammenligner vores søgemaskine lynhurtigt hundredvis af tilbud på billig billeje i Berlin, fra verdens førende biludlejere. Når du har fundet den perfekte bil til dig, sendes du direkte videre til biludlejningsselskabets side, og fuldfører din booking. Nemt og enkelt.

Biludlejning i Berlin – hvilke biludlejere er der?

Flyver du til Berlin, kan du overveje om det nemmeste er at finde en lejebil i lufthavnen - dem finder du også med Skyscanner. Ønsker du at leje bil i selve Berlin by, har du et bredt udvalg. Der ligger biludlejningsfirmaer over hele byen, så det er ikke svært at finde billig billeje i Berlin.

Du finder bl.a. Sixt, Budget, Europcar, Enterprise, Hertz og Buchbinder & Global i Berlin city. Udvalgte åbningstider i Berlin:

  • Sixt åbningstider Berlin: Mandag-fredag 08:00-18:00. Lørdag-søndag 09:00-16:00.
  • Europcar åbningstider Berlin: Mandag-fredag 07:30-20:00. Lørdag-søndag 10:00-16:00.
  • Budget åbningstider Berlin: Mandag-fredag 07:00-20:00. Lørdag 08:00-14:00. Søndag 09:00-12:00.
  • Enterprise åbningstider Berlin: Mandag-torsdag 07:30-18:00. Fredag 07:30-20:00. Lørdag 09:00-16:00. Søndag 10:00-16:00.
  • Hertz åbningstider Berlin: Mandag-fredag 07:00-19:00. Lørdag-søndag 09:00-13:00.
  • Buchbinder & Global åbningstider Berlin: Mandag-fredag 07:00-20:00. Lørdag 08:00-18:00. Søndag 08:00-16:00.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i Berlin, fra alle førende udbydere.

Ting at opleve i Berlin - og udflugter

Berlin er et overflødighedshorn af oplevelser. Se vores guide til Berlin by her: Gratis i Berlin: De 10 bedste tips

Vil du have mest muligt ud af friheden med en bil, er Berlin en skøn by at køre på ture fra. Mange lokale ynder at tage på weekendophold i Bad Saarow omkring fem kvarters kørsel sydøst for Mitte. Her kan du få luksuriøse spaoplevelser, bade og surfe i søen Scharmützelsee og gå en stille tur i skoven. Der er også badeoplevelser tættere på Mitte som eksempelvis Wannsee en halv times tid mod sydvest.

En af de vigtigste historiske destinationer i Tyskland, Sachsenhausen, ligger omkring 40 minutter nord for Mitte. Her opholdt omkring 200.000 fanger sig i byens KZ-lejr under Anden Verdenskrig, hvoraf titusinder døde. Et besøg her kan tære lidt på det gode humør, så det kan måske være rart at kombinere en tur til Sachsenhausen én dag med en tur til Tropical Islands i Krausnick en times tid syd for Mitte. Europas største indendørstropiske pool er måske lidt fjollet, men ikke desto mindre forrygende underholdning for hele familien med vandrutsjebaner, spa, kabaret og meget mere.

Besøg også den 1000 år gamle by Potsdam mindre end tre kvarter fra Mitte. Her er imponerende slotte og borge med tilhørende haver og parker, her er gamle markeder, museer, shopping og meget mere – men med langt færre turister at gnide skuldre med.

Lej bil i Berlin - vigtig information

For at leje bil i Berlin, skal du være 21 år, og have haft kørekort i et år. Alle passagerer der skal køre bilen, skal medbringe kørekort. En del biludlejere kræver desuden at se pas eller anden ID, for leje af bil i Berlin. Du skal forvente et ekstragebyr for billeje i Berlin, hvis du er mellem 21-25 år. Skal du have en lejebilsforsikring og en selvrisiko-eliminering? Lejebilsforsikringen bør du købe på forhånd, da dette er en del billigere ved leje af bil i Berlin, end ved at ordne det ved afhentningen. Nogle gange indgår selvrisiko-elimineringen allerede i prisen for bilen – tjek dette når du booker.

Fly og hotel i Berlin

Berlin har et hav af dejlige hoteller i alle prisklasser. Udover at finde billig billeje i Berlin, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter til Berlin, samt hotel. Klik på knapperne nedenfor, og find det helt rigtige til dig.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.