Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Santa Cruz de Tenerife

###Biludlejning på Tenerife – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 22. maj 2015.

Tenerife er knap dobbelt så stor som Lolland, og som en af verdens mest populære ferieøer, er den fuldt serviceret for turister. Det gælder også i forhold til biludlejning. Der er masser af muligheder for at leje bil ved begge øens internationale lufthavne med de meget sigende navne Tenerife Nord og Tenerife Syd. Derudover kan man alternativt afhente og aflevere lejebil i stort set i samtlige populære hotelområder inklusive Santa Cruz de Tenerife og Puerto de la Cruz (ikke at forveksle med byen af samme navn på Fuerteventura!) samt stort set hele vejen ned langs sydvestkysten mellem Acantilado de Los Gigantes og Los Cristianos. Det bliver ikke nemmere at sammenligne og udvælge de bedste tilbud end med Skyscanners søgemaskine til biludlejning!

Alle de store ressortområder ved strandene har gratis parkering. Det er forbudt at parkere på gule og hvide linjer, mens blå linjer betyder begrænsninger på parkering (hvilket i de fleste tilfælde betyder, at man kan parkere mod betaling). Inde i de større byer er der færre muligheder for gadeparkering, men til gengæld er der parkeringshuse ved for eksempel storcentrene, nogle gratis, nogle mod betaling og nogle med rabat, hvis du beholder din parkeringsbillet og køber ind i centret.

Der går motorvej rundt om størstedelen af Tenerife, og bortset fra myldretiden mellem kl. 8 og 10 samt 19 og 21, glider trafikken langt det meste af tiden uden problemer, så det er nemt og hurtigt at køre fra en strand til den næste eller fra en kystby til den næste. Det effektive system betyder, at du på kun lidt over en time kan køre fra øens nordøstligste punkt nord for Santa Cruz de Tenerife til det sydvestligste punkt. Med andre ord er det med bil nemt at besøge alle de strande, du har lyst til, uanset hvor du bor på hotel.

Hvis du også ønsker at udforske det ’rigtige’ Tenerife lidt væk fra badeferien, så kør af motorvejen og ind i bakkerne og bjergene midt på øen. Tenerife har nogle fantastiske og ofte oversete landskaber på de små veje, som i høj grad ignoreres af tour busserne. En af disse fantastiske køreture går fra La Esperanza og mod sydvest ned langs Tenerifes rygrad, hvor du kan fortsætte hele vejen ned til vulkanen Teide i friskduftende eukalyptus og fyrreskove. Stigningen på denne rute er meget gradvis, så den kræver heller ikke, at man lejer et særligt terrængående køretøj, blot at man kører forsigtigt og koncentreret, da dele er på smalle veje og sektioner med flere hårnålesving. Belønningen helt på toppen er en udsigt, der på en klar dag strækker sig hele vejen til Gran Canaria mod øst og La Palma og La Gomera mod vest.

Udover de utallige strande og Teide Nationalpark er nogle af de destinationer, som er en køretur værd, vandlandet Siam Park, der regnes for et af de bedste i verden, bjergbyen Masca, de små landsbyflækker i Anaga-bjergene og pyramiderne i Güímar.

Uanset hvor korte dine køreture er, så bemærk, at du foruden kørekort skal medbringe pas, når du sidder bag rattet. Og husk sko, selv hvis du bare skal en kort tur ned til en nærliggende strand – det er forbudt at køre i klipklappere.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.