Kort

Fly til Billund

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Billund

Hvis du leder efter billige flybilletter til Billund, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde både den billigste billet og den bedste flyafgang til dit rejsebehov. Du vælger den dato, du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Er du fleksibel med din rejsedato, kan du også benytte Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen. Hvis du vælger 'Billigste måned', får du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Billund. 

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Billund

I udgangspunktet er det altid bedst at være i god tid, når du skal bestille en flybillet. Nogle flyafgange er mere populære end andre og derfor ofte dyrere. Brug derfor Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet til dit rejsebehov, her kan du også oprette en gratis prisagent, som løbende fortæller dig, hvad prisen er for den valgte flyrute og dato. På den måde kan du slå til, når flybilletten er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Billund

Du kan flyve direkte til Billund fra Københavns Lufthavn og Bornholms Lufthavn.

Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Billund

Der er ikke mange flyselskaber, som flyver internt i Danmark. SAS flyver til Billund fra København og DAT (Danish Air Transport) flyver til Billund fra Bornholm.

Se også alle flyselskaber som flyver til Billund

Billund Lufthavn

Lufthavnen er Danmarks næststørste efter Københavns Lufthavn, men er langt mindre og mere overskuelig med bare en terminal. Lufthavnen ligger få kilometer fra centrum af Billund, et stenkast fra Legoland og Lalandia og har gode transportforbindelser til resten af regionen. Når du skal til og fra lufthavnen, kan du benytte busser og taxier eller leje en bil. Adskillige busser stopper uden for ankomstområdet, som forbinder lufthavnen til banegårdene i blandt andet Vejle, Kolding, Esbjerg og Århus. Busserne kører ikke så ofte, mellem en gang i timen i hverdage eller bare to gange om dagen i weekenden. Til gengæld kører nogle af dem det meste af døgnet. Du kan også forudbestille en taxi eller blot praje én foran lufthavnen. Derudover er der syv biludlejningsfirmaer at vælge mellem. Har du brug for at leje en bil i Billund, kan Skyscanner også hjælpe dig, se mere på biludlejning i Billund, hvor du kan sammenligne priser og bilmærker.

Bedste tidspunkt at besøge Billund

Hvis du skal i LEGOLAND eller Lalandia er det helt sikkert sjovest om sommeren, hvor vejret er bedst. LEGOLAND holder desuden lukket det meste af november og hele december, januar, februar og marts. Omvendt kan du undgå de store menneskemængder i løbet af forår og efterår.

Vejret i Billund

Billunds vejr adskiller sig ikke specielt fra resten af Danmark. November er i gennemsnit den vådeste måned med cirka 15 regnvejrsdage. Juli og august er de varmeste måneder med cirka 20 grader i gennemsnit.

Attraktioner og seværdigheder i Billund

Når Billund er på verdenskortet, er det takket være LEGOLAND, der siden 1968 har begejstret børn og voksne med deres fantasifulde klodsunivers. Parken med det tilhørende hotel ligger lige uden for lufthavnen, så det er både hurtigt og let at finde. Lige ved siden af Danmarks tredje mest besøgte attraktion ligger Lalandia, der har åbent for vandglade sjæle næsten hele året. Her kan du også spille minigolf, bowle, stå på skøjter og ski samt klatre. Vil du have mere fart på, er en tur til Vandel Gokart en oplagt mulighed.

Har du bil til rådighed, er der heller ikke langt til en række andre populære attraktioner og seværdigheder som Givskud Zoo, Jellingestenene eller Egtvedpigens Gravplads, der alle ligger mindre end 30 kilometer fra lufthavnen. Desuden rummer egnen også flere naturskønne områder fx Grene Sande, hvor man kan vandre i sandklitter og komme ud og svinge golfkøllerne.

Flere tips og inspiration til din rejse:

Hoteller i Billund Her kan du finde inspiration til din overnatning i Billund samt søge efter ledige hoteller på bestemte datoer og sammenligne priser.

Læs også:

Fantastiske Jylland: Bedste strande, byer, natur og oplevelser

10 af Danmarks bedste sommerbyer

10 magiske steder i Danmark

10 magiske steder i Danmark – nr. 2

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Billund

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Billund: Billund.
Delta, KLM Cityhopper, Singapore Airlines, KLM, Danish Air Transport, Novair, Kenya Airways og Air Mauritius flyver alle direkte til Billund.
Den billigste måned at flyve til Billund i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.