Billeje i Barcelona lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Luksus/Førsteklasses4-5 døre
5
4
Luksus/Førsteklasses
eller lignende

Tilbud fra

kr. 350

Mini2-4 døre
4
2
Mini
eller lignende

Tilbud fra

kr. 71

Kompakt4-5 døre
4
4
Kompakt
eller lignende

Tilbud fra

kr. 137

Fuldstørrelse4-5 døre
4
4
Fuldstørrelse
eller lignende

Tilbud fra

kr. 292

SUV4-5 døre
5
4
SUV
eller lignende

Tilbud fra

kr. 171

Standard4-5 døre
5
2
Standard
eller lignende

Tilbud fra

kr. 219

Stationcar4-5 døre
5
3
Stationcar
eller lignende

Tilbud fra

kr. 148

Cabriolet2-4 døre
4
3
Cabriolet
eller lignende

Tilbud fra

kr. 325

Økonomi4-5 døre
4
2
Økonomi
eller lignende

Tilbud fra

kr. 96

Minibus4-5 døre
7
4
Minibus
eller lignende

Tilbud fra

kr. 297

Oplysningerne er korrekte per december 2018

Billeje i Barcelona Lufthavn

Skal du besøge smukke Barcelona, med dens fine Gaudi arkitektur, de smukke strande og det romantiske liv der gennemsitrer byen? Og måske udforske det omkringliggende område, med smukke kyster, idylliske landsbyer, og al Cataloniens charme? Lej bil i Barcelona lufthavn, og få det hele med. Skyscanner hjælper dig til nemt og enkelt at finde billig billeje i Barcelona Lufthavn. Skyscanner sammenligner lejebiler for dig hos verdens førende biludlejningsfirmaer i én nem og hurtig søgning, og gør det let for dig at finde billig billeje i Barcelona lufthavn. Du kan finde lave priser på leje af bil i Barcelona, såvel som i resten af Spanien.

Biludlejningsfirmaer der tilbyder leje af bil i Barcelona Lufthavn - og åbningstider:

Barcelona Lufthavn er domineret af internationale biludlejningsselskaber. Fem af slagsen – Hertz, Europcar, Enterprise Atesa, Avis og Sixt har kontorer i både Terminal 1 og Terminal T2 B, så de er alle nemme at finde.

  • Avis åbningstider Barcelona lufthavn: Mandag-lørdag 07:00-00:30. Søndag 07:00-00:00.
  • Europcar åbningstider Barcelona lufthavn: Mandag-søndag 07:00-00:00.
  • Hertz åbningstider Barcelona lufthavn: Mandag-søndag 07:00-00:00.
  • Enterprise Atesa åbningstider Barcelona lufthavn: Mandag-fredag 07:00-23:00. Lørdag og søndag 08:00-20:00.
  • Sixt åbningstider Barcelona lufthavn: Mandag-søndag 07:00-00:00.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i xxxxx lufthavn fra alle biludlejningsselskaber i Barcelona lufthavn.

Vigtig information, når du lejer bil i Barcelona

For at leje bil i Barcelona, skal du være 21 år, og have haft kørekort i et år. Alle passagerer der skal køre bilen, skal medbringe kørekort. En del biludlejere kræver desuden at se pas eller anden ID, for leje af bil i Barcelona lufthavn. Du skal forvente et ekstragebyr for billeje i Barcelona, hvis du er mellem 21-25 år.

Tankstationer i nærheden af Barcelona Lufthavn

Barcelona Lufthavn har sin egen tankstation, så uanset hvilken retning du kommer fra, kan du finde et sted at tanke op.

Galp tankstationen ligger lige i nærheden af lufthavnens indgang. Når du kommer ind fra ringvejen, skal du følge vejen til højre mod terminalerne. Tankstationen ligger på højre hånd og er åben 24 timer i døgnet (bilvaks fra 7 – 21:30). Der kan være kø, så hvis du har travlt, kan det måske være en fordel af tanke op på en af stationerne langs motorvej C-32 eller Avenida de la Granvia de l’Hospitalet (afhængig af, hvor du kører ind fra).

Sådan kører du fra Barcelona Lufthavn og ind til Barcelona

Vejen ud af Barcelona Lufthavn er ret simpel. Når du har afhentet din lejebil i Barcelona lufthavn, så kør ud ad B-22 og hold så til højre og tage frakørsel C-31 for at komme ind til Barcelona. Herefter gælder forskellige frakørsler afhængige af bydelen, du skal til.

Se mere om hvad du kan se og opleve i Barcelona her i vores Barcelona guide:

Top 10 ting at opleve i Barcelona

Ruter til populære destinationer Montserrat, Costa Brava, Costa Daurada

Køre fra Barcelona lufthavn til Montserrat

Et berømt kloster på toppen af et usædvanligt klippebjerg med tilhørende kirke og en berømt udgave af Den sorte Madonna.

For den hurtigste vej til Montserrat skal du køre ad B-22 og tage frakørsel 196AB mod Girona/Lleida, flette sammen med B-10 og fortsætte ad A2. Herfra kan du stort set fortsætte ligeud hele vejen via C-55 og BP-1121 og nå Montserrat på en times tid.

Bemærk, at du enten kan køre hele vejen til toppen og parkere lige ved klostret. Skal du holde i mere end en halv time i personbil, koster det det €5 mellem 6 og 22 og €1 i nattetimerne. Alternativt kan du parkere gratis ved banegården Cremallera de Monostil Vila og betale for den togtur resten af vejen, som mange betragter som en del af eventyret.

Køre fra Barcelona lufthavn til Costa Brava

Costa Bravas skønne strande strækker sig fra Blanes cirka 60 kilometer nordøst for Barcelona og hele vejen op til Frankrig.

Vejen til Blanes tager lidt over en time. Herfra kan du fortsætte langs kysten til det område på Costa Brava, du er ude efter. Tag frakørsel 196AB mod Barcelona, og hold så til højre ved udfletningen for at fortsætte ad frakørsel 196B. Flet ind på B-10, tag frakørsel C-31 og fortsæt så på betalingsvejene Carretera Sortida Autopista og C-32. Tag frakørsel 134 for at komme til Blanes, Lloret de Mar og Tossa de Mar, eller fortsæt for mere nordlige destinationer. Vil du undgå betalingsveje, kan du fra Carretera Sortida Autopista tage frakørsel 218 og fortsætte ad N-II. Denne rute tager cirka halvanden time til Blanes.

Der er masser af hoteller langs Costa Brava, og mange af dem har parkering, ofte gratis. Tjek med dit hotel, om det er et af dem! For gadeparkering gælder samme regler som i resten af Spanien – blå linjer betyder, at der skal betales i den nærmeste automat, mens gul maling på kantstenen betyder parkering forbudt.

Køre fra Barcelona lufthavn til Costa Daurada

Også kyststrækningen syd for Barcelona mellem Cunit og Alcanar har masser af skønne strande, flot natur og dejlige vine.

Cunit, den del af Costa Daurada, der ligger nærmest Barcelona Lufthavn, er kun cirka 35 minutters kørsel væk. Fra B-22 skal du tage frakørslen til venstre ad C-31 mod Castelldefels/Tarragona, og så ellers bare fortsætte på C-32, til du er i mål. Vil du undgå betalingsveje, kan du nå til Cunit på cirka 50 minutter ved at køre på C-31 langs kysten på den strækning af C-32, der er betalingsvej. Tjek med dit hotel, men mange hoteller langs Costa Daurada har enten gratis eller betalt parkering, og også ved flere af strandene kan du parkere gratis.

Fly og hotel til rejsen til Barcelona

Udover at hjælpe dig en god billeje i Barcelona, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter og hoteller i Barcelona. Klik blot på knapperne nedenfor.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.