Kort

Fly til Paris

Opdateret november 2016

Find billige flybilletter til Paris

Du kan flyve direkte fra Danmark til Paris flere gange om dagen hele ugen, året rundt. Med Skyscanner finder du hurtigt den billigste billet til den Paris. En direkte tur fra Danmark tager cirka 2 timer.

På Skyscanner kan du søge på den billigste måned at flyve i eller du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. I din rejsesøgning skal du bare klikke på datofeltet og vælge kategorien ’Hele måneden’ og enten klikke på ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i og sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at booke flybilletten

Det svinger fra sted til sted, hvornår det bedst kan betale sig at bestille sin flybillet. I udgangspunktet er billetten billigst jo tidligere, du bestiller den. Men du behøver ikke bruge tid på at overvåge prisen, det klarer Skyscanners Prisagent for dig. Prisagenten sammenligner hele tiden billetpriserne og giver dig besked, når den stiger eller falder. Når du har resultatet fra din rejsesøgning, skal du bare klikke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, hvis prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Paris

Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn, hvor der dagligt er direkte afgange til Paris. Billund Lufthavn har også fast ruteforbindelse til Frankrigs hovedstad.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Paris

SAS, Norwegian, Air France easy Jet og Vueling Airlines flyver alle direkte fra Danmark til Paris.

Se også: Flyselskaber, som flyver til Paris.

Lufthavne i Paris

Der er tre internationale lufthavne i Paris, der ligger i hver sin retning af byen. Der er direkte ruter fra Danmark til to af dem, Charles de Gaulle og Orly.

Paris Charles de Gaulle Lufthavn

Dette er den største lufthavn i Paris, som ligger cirka 30 km nordøst for centrum. Lufthavnen har tre hovedterminaler, hvor Terminal 2 er opdelt i seks mindre terminaler: 2A, 2C, 2D, 2E, 2F og 2G. Lufthavnens metro CDGVAL kører gratis mellem terminalerne hvert 4. minut næsten hele døgnet, og der kører også gratis busser mellem terminalerne.

Der kører en lang række busser til og fra Terminal 2 og 3 til hovedstaden eller videre ud i det franske landskab. De nationale SNCF toge kører fra stationen i Terminal 2, mens tog på den regionale RER linje kører fra stationen mellem Terminal 1 og 3. Du kan også leje en bil fra lufthavnen. Mange af biludlejningsfirmaer har skranke i flere af terminalerne. Den største koncentration af udlejningsfirmaer er i Terminal 2.

Fly fra Billund Lufthavn med Air France lander altid i Charles de Gaulle Lufthavn, Terminal 2G. Flyver du fra København lander du ofte i Terminal 2, kun fly fra SAS lander i Terminal 1.

Paris Orly Lufthavn

Lufthavn ligger knap 15 km syd for centrum og benyttes især til indenrigstrafik. Lufthavnen består af to terminaler, og der kører jævnligt gratis busser mellem Terminal Sud (Syd) og Ouest (Vest).

Når du skal til og fra lufthavnen, er der en lang række muligheder. Der kører adskillige busser til forskellige steder i hovedstaden, billetterne koster kun omkring 15 kroner. Sporvogn 7 kører fra lufthavnen hvert 6. minut i myldretiden og har forbindelse til metroen. Billetter koster cirka 14 kr.

Toget Orlyval kører hvert 4. minut i myldretiden fra Terminal Vest til Antony, hvor du kan skifte til RER toget til centrum. Du kan fx også tage en bus direkte til Disneyland Paris for omkring 150 kroner. Biludlejningsfirmaerne er samlet i Terminal Vest.

Fly fra København med Norwegian landet i Terminal Syd.

Paris Beauvais Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 90 km nordvest for centrum af Paris og består af to terminaler. Når du skal til og fra lufthavnen, kan du vælge mellem tog, taxi og Supershuttle bussen. Bussen kører til Disneyland Paris og centrum på cirka halvanden time for omtrent 240 kroner. En taxitur til centrum koster 800-900 kroner.

Der er ingen direkte rute mellem Danmark og Beauvais Lufthavn.

Hvis du vil leje bil fra en af lufthavnene, kan du læse mere om biludlejning i Paris.

Bedste rejsetid

Paris er en sikker helårsdestination med sine mange kulturelle tilbud. Hvis du planlægger at vandre Paris tyndt, er den bedste årstid april til juni, hvor varmen endnu ikke er på sit højeste. Mange butikker og restauranter holder lukket i august, fordi den stærke varme får pariserne til at forlade byen. Butikkerne holder udsalg to gange om året med start i januar og juni, så da kan du gøre nogle gode handler.

Vejret i Paris

Om sommeren ligger dagstemperaturen ofte omkring 25 grader, men Paris oplever stadig oftere hedebølger med over 30 graders varme i dage- eller ugevis. Om vinteren er gennemsnitstemperaturen cirka 5 grader, mens sne er forholdsvis sjældent. Vejret er om foråret og efteråret som regel mildt, men også ustabilt med skiftevis høj varm og bidende kulde. Det regner året rundt, så en paraply er uundværlig.

Attraktioner og seværdigheder i Paris

Paris er en af verdens mest romantiske og ikoniske byer i verden med sine mange verdensberømte vartegn som Eiffeltårnet, Triumfbuen og Notre Dame Katedralen. Hovedstaden bugner simpelthen af storslået arkitektur, bjergtagende kunstsamlinger, hyggelige caféer og udsøgte restauranter tilsat shopping i luksusklasse. Når mørket falder på, kan du feste natten lang på hotte natklubber eller fx opleve det legendariske kabaretshow hos Le Moulin Rouge.

Museerne er blandt byens største attraktioner, så du skal væbne dig med tålmodighed, når tusindvis af turister flokkes til for at beundre Mona Lisa og de mange andre kunstværker på Lourve Museum eller Museum d’Orsay, som bl.a. udstiller Claude Monets Åkander. Rejser du med børn, er det oplagt at tilbringe en dag i Disneyland Paris, som ligger mindre end 50 km øst for Paris centrum.

Læs mere i vores Rejseguide til Paris

Flere tips

Når du skal vælge overnatning i Paris, kan Skyscanner også hjælpe dig. På hoteller i Paris kan du læse mere om byens kvarterer og sammenligne hotellernes priser og faciliteter, så det bliver lettere at vælge det rigtige sted.

Skal du på romantisk parferie er der gode tips at hente her: Romantik i Paris

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Paris

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Paris: Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly og Paris Beauvais.
Gulf Air, SkyUp Airlines, Transavia France, Oman Air, transavia, Nouvelair, Norwegian og GOL Linhas Aéreas flyver alle direkte til Paris.
Den billigste måned at flyve til Paris i er juli.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.