Kort

Fly til Danmark | Billige flybilletter

Lille land, stor historie

Få steder i verden kan man opleve så meget på så lille et område, som når man hopper på et fly til Danmark.

Lange, bredde og lækre sandstrande omringer næsten hele det lille land. Uden for strandene er både brusende bølger og små, stille have. Inden for strandene er utallige skatte som de smukke skove, over 400 øer og de fantastiske historiske klenodier som Rundetårn i København, vikingeborgen, Aggersborg i Løgstør, Hammershus på Bornholm, gravhøjene og runestenene i Jelling og de mange velbevarede slotte spredt rundt i landet.

Danmark er også rigt på nyere attraktioner som LEGOLAND i Billund, Regnskoven i Randers, AROS i Aarhus og selvfølgelig de mange fantastiske forlystelsesparker lige fra Københavns Tivoli til Faarup Sommerland i Nordjylland.

Med alle disse attraktioner og mange flere spredt over det lille kongerige er det godt, at der heller aldrig er langt til de danske kroer og restauranter, hvor man kan få fornyet energi med frikadeller, dansk bøf, boller i karry og smørrebrød. Maden kan eventuelt nydes med en øl fra et af de store danske bryggerier eller fra et af de mange lokale minibryggerier.

Den fremragende infrastruktur når det kommer til både veje, busser, tog og cykelstier gør det muligt at få et godt indblik i dansk kultur, historie, mad, drikke og hygge selv med et kort besøg.  

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.