Sammenlign og spar på hoteller i Paris

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Paris hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Paris området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Paris hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Paris – Sammenlign billige hoteller i Paris

Paris er inddelt i 20 arrondissementer, som starter med 1 – det mest centrale – og bevæger sig udad i en spiral fra centrum. De byder alle på forskellige ting, oplevelser og stemninger og bliver jævnligt henvist til som 20 små byer. Bestil hotel i god tid, hvis det er muligt. Der er ualmindelig mange af slagsen, men der er også ualmindelig mange turister i Paris. Hvis I rejser et par stykker sammen kan det i øvrigt ofte være billigere at dele værelse på hotel end have hver sin seng på hostel. Paris betragtes generelt som en af verdens sikreste byer, ligesom alle arrondissementer betragtes som værende børnevenlige. Derfor er det måske i endnu højere grad end andre byer mere relevant at kigge på hotelanmeldelser og sammenligne hotelpriser før bestilling.

1. og 2. arrondissement

Grænsen mellem disse to centrale arrondissementer er (i hvert fald set med turistøjne) stort set ikke-eksisterende. Le Palais Royal, Jardin de Tuileres, Place Vendôme, Le Louvre og et forrygende udvalg af andre museer er medvirkende til, at mange turister kan opleve en hel ferie i Paris alene i 1. og 2. arrondissement. Også udvalget af hoteller er overvældende, og det er muligt at finde stort set alle former for overnatning fra billige overnatninger til familievenlige hoteller til ren luksus, og udvalget af restauranter og caféer er lige så bredt. 1 arrondissement er elegant med et royalt snit, mens 2. arrondissement har nogle af byens bedste åbne markeder og hyggeligste gamle gader og stræder.

3. og 4. arrondissement

Hvis du drømmer om at se, hvordan Paris så ud for et par hundrede år siden, er dette område et must. Mens store dele af Paris nu består af enorme boulevarder, så er gaderne her stadig snoede og labyrintagtige, og mange af bygningerne er flere hundrede år gamle. Det gælder blandt andet Notre Dame og byens ældste plads, Place des Vosges. De gamle omgivelser suppleres af nogle af de mest trendy caféer, butikker og unge mennesker. Også her er der rigeligt med overnatningsmuligheder, selv hvis det er billige hoteller, du er på jagt efter.

Øvrige arrondissementer

Meget groft sagt bliver antallet af berømte og populære turistattraktioner færre i takt med, at man bevæger sig længere ud i arrondissementerne. At 20. arrondissement kan bryste sig af seværdigheder som det farverige og multikulturelle kvarter Belville og den kendisbelagte Pére Lachaise kirkegård fortæller lidt om, hvor meget man egentlig kan se og gøre i Paris – og så ligger Europas mest besøgte turistattraktion, Disneyland Paris, blot 30 km østpå.