Amsterdam

24. jun. 2019 - 25. jun. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Amsterdam omfatter Postillion Hotel Amsterdam, Bw Signature Collection, Holiday Inn Amsterdam - Arena Towers og Apollo Hotel Amsterdam, a Tribute Portfolio Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Amsterdam ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Amsterdam

fra kr. 1.411
fra kr. 1.938
fra kr. 3.466

Hvad siger de rejsende om Amsterdam?

9,8
Nattelivselskere
8,0
Historieelskere
8,0
Eventyrrejsende
7,5
Madelskere
7,4
Udendørs-entusiast
Medlemsanmeldelser (1018)
rosine  b
rosine b
28-04-19

coffeeshops overalt, ukrudt er lovligt, Amsterdam er ikke budgetvenlig, hvis du planlægger en billig flugt

Daniela  Aranzulla
Daniela Aranzulla
19-04-19

At se absolut og at bo frem for alt. Tag en cykeltur, indtast alle museer, gå rundt og beundre alt, hvad Amsterdam har at tilbyde.

Ale  Mont
Ale Mont
01-04-19

Perfekt rejsemål med venner, familie eller alene. Det er vigtigt at være åben for nye oplevelser og med et sind uden fordomme. Jeg mødte vidunderlige mennesker og havde det sjovt hele tiden. Følelse af frihed og velvære, sted der omfavner og ikke giver slip.

Luisa Santaniello
Luisa Santaniello
15-03-19

Amsterdam er absurd, store rum, mad overalt, folk er alle meget venlige. Bortset fra det ofte grå vejr (vi taler om januar måned) var det ikke så koldt!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 869 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Amsterdam er juni med en gennemsnitspris på kr. 1.888 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i juni sidste år var kr. 1.253 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Amsterdam er Amsterdam Schiphol (AMS) (11,04 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Rotterdam (55,16 km)

Planlæg en rejse til Holland