Sammenlign og spar på hoteller i Amsterdam

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Amsterdam hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Amsterdam området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Amsterdam hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Amsterdam – Sammenlign billige hoteller i Amsterdam

Historiske museer, kunstmuseer, coffee shops og aftener, der kan bestå af vilde fester eller stille gåture på smukt oplyste broer. Amsterdam er velegnet til besøg og overnatning året rundt for alle slags rejsende med enhver form for temperament.

Det gamle centrum

Amsterdams gamle middelaldercentrum er byens mest besøgte område. Her er masser af muligheder for overnatning med hotelpriser lige fra nogle af byens billigste til de mest luksuriøse. Området og hotellerne skal naturligvis deles med mange andre turister, men til gengæld er der også masser af restauranter, barer, butikker og attraktioner at deles om. Her er masser af verdens eneste flydende blomstermarked og masser af museer, der spænder lige fra Det Royale Palads, Rembrandts hus og historiske museer til videnskabscentret NEMO, Sexmuseum og to forskellige torturmuseer! Amsterdams gamle centrum er som det meste af byen familievenligt – måske lige bortset fra Red Light District!

Kanalringen

Bestil hotel i Kanalringen, der omkranser det gamle centrum, hvis du vil opleve, hvordan det er at bo midt i et sted, som er på UNESCOs Verdensarvsliste for sin unikke kulturelle og historiske værdi. Den værdi kan ikke blot findes i selve kanalbæltet og de flere hundrede år gamle store huse, men naturligvis også Anne Franks Hus, der nu fungerer som museum og mindesmærke.

Plantage

Som navnet antyder, er dette et grønt område. Derfor er de få hoteller i området måske mest interessante for naturelskere, der ønsker at se de botaniske haver Artis Royal Zoo og Hortus Botanicus.

Syd

Amsterdam Syd er et populært sted at bo på hotel – her er nemlig masser af billig overnatning, der generelt er et niveau under priserne i centrum. Samtidig er det et trendy område med hyggelige butikker og spisesteder samt det billige og farverige Albert Cuyp-marked og det luksuriøse og kendisbefængte P.C. Hooftstraat. Amsterdam Syd har desuden flere parker, inklusive ikke mindst Museumskvarteret, hvor Van Gogh Museet, Rijksmuseet, Diamantmuseet og Stedelijk Museet tiltrækker masser af turister. I en helt anden boldgade kan du spendere en forårs- eller sommerdag på bystranden Strandzuid. Her er ikke badefaciliteter, men til gengæld restauranter, boldspil, barer, hængekøjer, sommerfester og kulde brusere, hvis det bliver for varmt.

Lufthavnshotel

Mange flyrejser fra Danmark til andre kontinenter går via Schiphol Lufthavn i Amsterdam. Hvis du er på sådan en rute og vælger at tilbringe en overnatning, er der heldigvis flere lufthavnshoteller. Denne lufthavn er også velegnet til at slå tiden ihjel med blandt andet en miniudgave af Rijksmuseum, bibliotek og kasino foruden et rigt udbud af butikker, caféer og spisesteder.