Kort

Fly Billund - Barcelona

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Barcelona
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Barcelona

Laveste returpris sidste måned

kr. 464

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1686 kilometer

4 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Barcelona

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Barcelona: Barcelona.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Barcelona er kr. 464. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
4 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Barcelona.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Barcelona.

Opdateret marts 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Barcelona

I sommerhalvåret er Norwegian i øjeblikket det eneste flyselskab, som flyver direkte fra Billund til Barcelona på cirka 2,5 timer. De flyver normalt på ruten to gange om ugen, mandag og fredag.

Skal du af sted i vinterhalvåret, bliver du altså nød til at mellemlande undervejs. Du kan fx flyve med Air France til Barcelona via Paris eller med KLM via Amsterdam med en flyvetid på 4-5 timer.

Afgang fra Billund Lufthavn

Lufthavnen ligger få kilometer fra centrum og er forbundet med flere andre byer som Århus, Kolding og Esbjerg med diverse busser. Du kan udnytte ventetiden i terminalen med gratis, tidsubegrænset wi-fi, massagestole til en 20’er og shopping i butikkerne, som sælger danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer.

Hvis du bliver sulten eller tørstig, inden afgang fra Billund til Barcelona, kan du vælge mellem gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. I kiosken inden sikkerhedskontrollen kan du også købe slik, læsestof og andre småting. I King Amlet Lounge kan du for 165 DKK nyde blandet læsestof, diverse forfriskninger og snacks.

Ankomst i Barcelona

Lufthavnen ligger omkring 15 km syd for byens centrum og har to terminaler med forskellige transportforbindelser. Der kører gratis lufthavnsbusser mellem terminalerne mindst hvert 20. minut. Det tager knapt et kvarter at køre mellem dem. Terminal 2 er inddelt i sektion A, B og C, og når du flyver på ruten Billund-Barcelona med Norwegian, ankommer du i Terminal 2B. Begge terminaler har et stort udvalg af spisesteder, barer og caféer, hvor du kan købe alt fra fastfood til gourmetmad og selvfølgelig spanske tapas. Der er gratis tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen.

Terminal 2 har en togstation, hvor linje R2 kører hver halve time til og fra centrum. Begge terminaler har en metrostation, hvor linje L9 kører til centrum. Metroen kører mindst indtil midnat og tager 20-30 minutter til centrum. En enkeltbillet med metroen koster under 35 DKK. Der kører også mange busser til og fra centrum samt fjernbusser fra begge terminaler. Udenfor holder der desuden taxier og du kan også benytte biludlejning fra Barcelona Lufthavn til den videre transport.

Generel information om at flyve fra Billund til Barcelona

Hvis dit pas er gyldigt, kan du rejse uden visum i 90 dage i Spanien. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer møder op to timer før afgang, også selvom der benyttes online check-in.

Hvad kan du forvente i Barcelona

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Spanien, men klimaet er selvsagt noget varmere i Barcelona. Sommeren byder jævnligt på dagstemperaturer over 30 grader og med en havtemperatur på cirka 25 grader. Vinteren er mild, hvor temperaturen typisk ligger på 10-15 grader om dagen. Det sner næsten aldrig i Barcelona, men det regner til gengæld hele året og mest i september/oktober.

Hvad end du vil ud og shoppe eller bare hænge ud på lækre spisesteder og hyggelige barer, sparer du 25-30 procent i forhold til Billund. I Barcelona kan to personer spise en treretter middag på en god restaurant for cirka 300 DKK, mens en kop kaffe koster under 15 DKK. Hvis du benytte byens offentlige transport, som består af busser, tog og metro, skal du betale knap 16 DKK for en enkeltbillet. Kilometerprisen i en taxi er cirka 8 DKK.

LÆS OGSÅ: Top 10 ting at opleve i Barcelona

Hoteller i Barcelona

Hvis du endnu ikke har valgt et sted at sove, kan du for eksempel sammenligne priser og beliggenhed samt bestille dit foretrukne hotel i Barcelona med Skyscanners søgefunktion.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.