Sammenlign og spar på hoteller i Berlin

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Berlin hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Berlin området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Berlin hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Berlin – Sammenlign billige hoteller i Berlin

Tysklands hovedstad har alt, hvad man kan ønske sig af en storbydestination. Farverige oplevelser for alle typer turister med alle mulige og umulige interesser, fly til Berlin er billige, rejsen er kort, der er masser af billig overnatning og masser af forskellige muligheder for mad og drikke.

Mitte

Mitte omkranser Berlins historiske centrum – og dermed en perlerække af byens mest populære attraktioner som Brandenburger Tor, Alexanderplatz og Reichstag. Det er lettest at finde passende overnatning at bo for to meget forskellige typer rejsende; henholdsvis backpackere og forretningsrejsende. Med andre ord er der masser af muligheder for billige overnatninger på budgethotel og lignende eller at skeje ud på usædvanlig luksus. Foruden de historiske attraktioner er restauranter, barer og butikker også godt fordelt for netop turister, der ønsker at bruge mange penge på fine ting og turister, der først og fremmest ønsker, at det skal være så billigt som muligt.

Friedrichschain-Kreuzberg

Hvis du ikke vil snyde dig selv for et glimt af nogle af de vigtigste begivenheder i nyere verdenshistorie, bør du besøge Friedrichschain-Kreuzberg, der strækker sig ud over begge sider af floden Spree. Dette distrikt var tidligere delt af Berlin-muren, og det er her, at det længste resterende stykke af muren er. Her er desuden en række museer som Checkpoint Charlie, Jüdisches Museum Berlin og Europas længste monument, Karl-Marx Allee. Friedrichschain Park er et populært udflugtsmål for turister og børnefamilier. Her er masser af billige hoteller og hostels primært for unge rejsende.

Charlottenburg-Wilmersdorf

Hvis du rejser til Berlin med børn, er Charlottenburg-Wilmersdorf det distrikt, hvor det er nemmest at finde passende overnatning. Her, vest for centrum, er der også mange aktiviteter og seværdigheder, som er en overvejelse værd for børnefamilier. Du kan tage dem med i zoologisk have eller til søen Lietzensee, hvis legeplads er ekstremt populær. Sportsinteresserede børn og voksne i alle aldre skal nok blive imponeret over Olympiastadion, og så er Vestberlins store handelsgade, Kurfürstendamm et absolut mustsee. Lej eventuelt en bil, og kør også en tur ind til Legoland Discovery Centre ved Potsdamer Platz.

Treptow-Köpenick

Book hotel i Treptow-Köpenick i Sydøstberlin, hvis du vil opleve en anderledes form for storbyferie. I dette rolige område kan man f.eks. Leje både eller vandcykel og tabe rundt i de 135 km vandveje i bydelen eller tage en tur ud til Köpenick-paladset midt ude i vandet.