Kort

Fly til London

Opdateret oktober 2017

Find billige flybilletter til London

Leder du efter de billigste flybilletter til London, er du kommet til det rigtige sted. Med Skyscanners søgefunktion får du let et overblik over flypriser og afgangstider. Der kan være stor forskel på billetpriser afhængig af, hvor du flyver fra. Bor du i Jylland, kan du – særligt hvis du har egen bil – for eksempel vælge mellem tre forskellige lufthavne med direkte flyvninger og på den måde spare op til flere hundrede kroner på rejsen.

Er du fleksibel, kan du spare yderligere ved at benytte dig af Skyscanners månedssøgning. Du kan få et lynhurtigt overblik over priserne på alle månedens dage. Bare vælg den ønskede måned i datofeltet, vælg den lufthavn i Danmark, du vil flyve fra, så kan du se de forskellige billetpriser over hele måneden.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt 

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til London

Det er altid smart at være i god tid, hvis du går efter den billigste flybillet til London, og generelt er november en billig måned at flyve fra Danmark. Brug Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet til dit rejsebehov, her kan du også oprette en gratis Skyscanners Prisagent, som giver dig besked om eventuelle prisændringer. På den måde kan du slå til, når flybilletten er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til London

Du kan flyve direkte til London fra både Jylland og Sjælland med afgange fra København, Århus, Billund og Aalborg.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til London

Flyselskaber, der flyver fra Danmark til London direkte tæller lavprisselskaberne Norwegian, Ryanair og easyJet samt de øvrige flyselskaber British Airways og SAS. Derudover flyver et par dusin flyselskaber med en enkelt mellemlanding. 

Lufthavne i London

London har hele seks internationale lufthavne, og fra Danmark går der direkte fly til London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London City og London Luton, eneste undtagelse er London Southend. Det tager cirka mellem 1,5 time og 2 timer og 15 minutter at flyve direkte fra Danmark til London.

Heathrow
Heathrow er Europas travleste lufthavn. Den ligger cirka 30 kilometer fra det centrale London. Du kan tage det populære undergrundstog, som kører til Leicester Square på 55 minutter eller med eksprestoget til London Paddington på 15-20 minutter. Du kan også tage en taxi eller leje bil i London Heathrow. Det er primært de store nationale selskaber, der flyver til lufthavnen.

Gatwick
Londons og Storbritanniens næstmest travle lufthavn ligger omtrent 45 kilometer syd for centrum. Herfra kan du tage med eksprestog til London Victoria på en halv time. Det tager noget længere med bus – cirka 1 time og 35 minutter. Hvis du lejer bil i Gatwick, er der nem adgang til hele det sydlige England inklusiv Brighton, Southampton og Isle of Wight.

Stansted
Stansted Lufthavn ligger i Essex cirka 60 kilometer nord for Londons centrum. Den er hub for en lang række europæiske lavprisselskaber, inklusive Ryanair, der flyver direkte fra både Billund og Aarhus. Der er togforbindelse til London Liverpool Street på 55 minutter. De hurtigste busser kører til Liverpool Street på 65 minutter og til Paddington på en time. Uden direkte forbindelse fra Danmark til Southend Lufthavn er den nemmeste tur til kystbyen (eller andre nærliggende byer som Cambridge) i øvrigt i mange tilfælde at flyve til og leje bil i Stansted Lufthavn og selv køre herfra.

Luton
Luton Lufthavn ligger et par kilometer uden for Luton og cirka 55 km nordvest for det centrale London. Fra lufthavnen går der busser til Victoria Station på cirka 65 minutter. Hvis du lejer bil i Luton Lufthavn, er det desuden nemt at komme til eksempelvis Birmingham og Cambridge.

City
Med cirka 11 kilometer til centrum er London City som navnet antyder den mest centrale af Londons internationale lufthavne. DLR-toget til den centrale Bank Station tager kun 24 minutter. Det tager længere tid selv at køre, men skal du udenbys, kan du naturligvis leje bil i London City Lufthavn.

Bedste rejsetid

London har noget for enhver hele året rundt. Julen er voldsomt populær med de store juletræer, julemarkeder, skøjtebaner og den berømte julepynt, men er også den dyreste periode at besøge byen. Den billigste måned at besøge London er typisk i maj, når de fleste store sportsbegivenheder er forbi, men før sommerferien starter.

Vejret i London
Vejret i London minder meget om det danske, og selvom hovedstaden har ry for at være meget regnfuld, får London faktisk mindre regn end Danmark generelt. Når det er sagt, vil du alligevel blive glad for en paraply i bagagen.

Attraktioner og seværdigheder i London

London bugner af historie og kultur. Om du er til mode, sport, pubkultur, kunst, musik, teater, arkitektur, mad, parker eller noget helt andet, kan du finde det her! Mange er vilde med en weekendtur med shopping i alt fra Selfridges og Harrods over legetøj i Hamleys til unikke køb fra Camden Market og Portobello Road.

På én og samme dag kan du opleve international topfodbold om eftermiddagen hos Chelsea, Arsenal, Tottenham med flere og om eftermiddagen se teater i absolut verdensklasse, hvor også filmverdenens største navne trækker folk til salene i West End. Og så er der endda tid til at nyde high tea om formiddagen samme dag!

I Londons centrum er attraktionerne og oplevelserne utallige, og de udvikler og ændrer sig med hvert besøg. Alligevel kan nogle af de mindre centrale områder være et besøg værd. Et par perler, som er en tog- eller bustur fra centrum, er for eksempel Hamstead Heath, Wembley Stadion, de forrygende karryrestauranter på Brick Lane, hippiekollektivet og kunstnerøen Eel Pie Island, den smukke Highgate Cemetery hvor mange kulturelle berømtheder og krigshelte ligger begravet og sågar en lækker sandstrand ved Ruislip Lido!

Attraktioner:
Big Ben
Tower of London
Westminister
Picadillys Cirkus
Soho
Trafalger Square
Oxford Street
St Paul’s Cathedral 
British Museum
London Eye
Tate Modern
Madame Tussauds
Wembley
National Gallery
National History Museum

Du kan læse mere om London i vores guide: Rejseguide til London

Hoteller i London

Find dit foretrukne hotel, Bed & Breakfast eller måske et billigt hostel med Skyscanners søgefunktion: Find hotel i London

Flere tips

5 cool og anderledes markeder i London du skal besøge

Mad

Londons bedste street food er fundet!

Mad med udsigt: De 6 bedste skyskraber restauranter i London

Musik

Oi! London: 10 musik hotspots

10 overraskende billige hoteller i London

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af London

Ofte stillede spørgsmål

Der er 6 lufthavne i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City og London Southend.
Gulf Air, Oman Air, Nouvelair, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, BA Cityflyer, Tianjin Airlines og TUI flyver alle direkte til London.
Den billigste måned at flyve til London i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.