Istanbul

18. feb. 2019 - 19. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Istanbul omfatter Golden Taha Hotel, Aprilis Gold Hotel og Biz Cevahir Hotel Sultanahmet baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Istanbul ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Istanbul

fra kr. 226
fra kr. 357
fra kr. 498

Hvad siger de rejsende om Istanbul?

9,8
Familierejsende
8,9
Madelskere
8,9
Historieelskere
7,0
Backpackere
7,0
Grønne rejsende
Medlemsanmeldelser (756)
Ali Abdulbake
Ali Abdulbake
15-02-19

The best city to shopping in Europe and Middle East especially for Muslim women’s

Полина  Белецкая
Полина Белецкая
26-01-19

Очень красивый и разнообразных город. Обязательно посетите рыбные рынки у порта, покатайтесь на корабле и попробуйте чай в небольших заведениях для местных)

jéssica dorow
jéssica dorow
08-01-19

historic city, rich in culture, economical, suuuuuuper safe and welcoming people. My favorite place in the world.

Can Boz
Can Boz
13-12-18

Istanbul is an actor who born in Middle East but acts like European. Briefly, It is excellent!

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Istanbul er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 391 pr. nat. Den billigste måned er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 391 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar er typisk kr. 425 pr. nat. Dette er kr. -8% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 391 for de seneste 12 måneder.

Planlæg en rejse til Tyrkiet