Kort

Fly til Alicante

Alicante er en spansk provins med over 200 km sandstrand langs masser af gamle byer, så der er nok at vælge imellem!

Alicante by

Alicante by har lidt af det hele til sommerferie. Der er nok at se med masser af middelalderattraktioner, museer og en historisk havn – og så er der også i selve Alicante by en sandstrand, hvor man kan nyde solen og badevandet. Moderne rejsende og ikke mindst forretningsrejsende vil sætte stor pris på, at byen på mange områder – inklusive Postiguet strand – tilbyder gratis WiFi.

San Juan

San Juan ligger lige nord for Alicante og har det, som mange kalder for provinsens bedste strand. Den er ikke mindre end 7 kilometer lang og har en gennemsnitlig bredde på 85 meter, så selv i højsæsonen skal der nok være plads på det gyldne sand. Faciliteterne er topmoderne og varierede med vandsport, restauranter, strandbarer, fitnesscenter, adgang for gangbesværede og endda en 18 huls golfbane.

Benidorm

En af verdens første destinationer, når det kommer til pakkerejser – og med de over 50 år på bagen som feriedestination har Benidorm noget for enhver. Børnefamilier, festglade unge, par, ældre, backpackere kan alle nyde sandstrandene, vandsport, familieunderholdning og ikke mindst hoteller, restauranter og barer, der passer til alle typer budget. Foruden en toptunet strand er der i Benidorm også forlystelsespark, dyrepark, vandland, shopping og et aktivt natteliv!

Torrevieja

Torrevieja har ligesom Benidorm lidt af det hele – især for børnefamilier. Foruden dejlig strand og badevand er der i byen grønne parker, legepladser, adventure-park, forlystelsespark, indendørs legeland, vandland, parker samt familievenlige hoteller og restauranter. Desuden en skøn shoppingdestination med storcentre og et stort udendørs marked.

Guadalest

Hvis du gerne vil tilbringe en dag eller to væk fra stranden, er den historiske lille by Guadalest cirka 25 kilometer fra kysten et smukt alternativ. Byen ligger på en klippeknold i en dal af samme navn, så udsigten over dalen er fantastisk. De gamle bygninger fra middelalderen som et gammelt kloster og en borg gør bestemt ikke oplevelsen ringere.

Isla de Tabarca

For en helt unik oplevelse kan du vælge at overnatte på Isla de Tabarca, Spaniens mindste permanent beboede holm, som ligger omkring 15 kilometer sydøst for Alicante by. Øen er fuldstændig flad og bortset fra en kirke, et fyrtårn og et gammelt fort er alle bygningerne lave.

Tabarca var indgang en piratø, men i dag kan man i fred og ro gå ned til det fredede turkisblå vand og bade og slappe af eller nyde maden på en af de mange restauranter med dugfrisk fisk. 

Flere tips og inspiration til din rejse

Hoteller i Alicante 

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Alicante

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Alicante: Alicante.
SkyUp Airlines, Transavia France, KLM, transavia, Vueling Airlines, Volotea, Norwegian Air International og eurowings flyver alle direkte til Alicante.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.