Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Billeje i Malaga lufthavn

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Oplysningerne er korrekte per december 2018.

Billeje i Malaga Lufthavn

Lej bil i Malaga: Malaga ligger smukt helt ude ved middelhavskysten med strande i begge retninger, og varieret bjerglandskab væk fra kysten - perfekt at udforske i bil. Skyscanner hjælper dig med at finde den bedste billeje i Malaga til den bedste pris. Lej en bil i Malaga Lufthavn, og oplev hele områdets skønhed.

Lej bil i Malaga hjemmefra:

Hvis det er muligt, så book din lejebil i Malaga hjemmefra, og undgå lange køer i lufthavnen. Dette vil også øge dine chancer for at finde billig billeje i Malaga.

Biludlejning i Malaga Lufthavn og åbningstider

23 biludlejningsselskaber holder til i Malaga Lufthavn, og der er gode muligheder for at finde billige billeje i Malaga. Her finder du de 9 – Autos Lido, Avis, Enterprise, Europcar, Goldcar, Hertz, Record Rent A Car og Sixt – i terminal 2 og 3. Øvrig biludlejning i Malaga Lufthavn ligger lige uden for lufthavnen, på Avenida Garcia Morato. Her finder du Auriga Crown, Autolink, Cargest, Centauro, First, Global Car Hire, Marbesol, Malagacar hire, Nixa, Pepecar og Top rent-a-car. På Villa Rosa finder du Centauro og Global Car Hire, og lige over for Malaga Lufthavns togstation finder du Autolink, Marbesol, Tony’s rent-Top Rent a Car og Yellow Car. Sidstnævnte kan nås på 5-10 minutter med shuttle bus.

  • Avis/Budget åbningstider Malaga lufthavn: Mandag-lørdag 07:00-00:00. Søndag lukket.
  • Europcar åbningstider Malaga lufthavn: Mandag-søndag 07:00-00:00.
  • Centauro åbningstider Alicante lufthavn: Mandag-søndag 07:00-00:00
  • Hertz åbningstider Malaga lufthavn: Mandag-søndag 07:00-00:00
  • Sixt åbningstider Malaga lufthavn: Mandag-søndag 07:00-01:00.

Brug Skyscanners søgemaskine, og se tilbud på billig billeje i Malaga lufthavn fra alle biludlejningsselskaber i Malaga lufthavn.

Vigtig information, når du lejer bil i Malaga:

For at leje bil i Malaga, skal du være 21 år, og have haft kørekort i et år. Alle passagerer der skal køre bilen, skal medbringe kørekort. En del biludlejere kræver desuden at se pas eller anden ID. Du skal forvente et ekstragebyr for billeje i Malaga, hvis du er mellem 21-25 år.

Børn under 12 år skal sidde på bagsædet. Det er ikke tilladt at tale i mobil eller indstille GPS under kørsel. I byerne skal du holde godt øje med vildt kørende scootere m.m., som zigzagger frit i trafikken. Udenfor byerne er der indimellem ruter med vejafgift, der er markerede med A. Du får en billet ved vejens start, og betaler for kørte kilometer, når du forlader vejen. Vejnettet er veludbygget, og i god stand. Benzinstationer har som oftest åbent ml. 08.00-20.00. Langs motorvejene er der døgnåbent.

Returning af lejebil i Malaga:

Når du skal returnere din lejebil i Malaga lufthavn, skal bilen afleveres i parkeringshus P1, etage -1 og -2. Der er skranke til aflevering af nøgler hér også. Bemærk: Mange biludlejningsfirmaer kræver, at du leverer bilen tilbage fuldt tanket. Heldigvis findes der en del tankstationer i nærheden af Malaga Lufthavn:

Tankstationer i nærheden af Malaga Lufthavn

Malaga Lufthavn har en enormt praktisk beliggende tankstation lige ved indgangen til lufthavnen. Når du drejer ind fra hovedvejen, ligger BP tankstationen lige efter rundkørslen på højre hånd. Herfra kan du køre til højre og aflevere lejebilen i lufthavnen.

Hvis du ikke afleverer bilen i selve lufthavnen, men ved et af kontorerne lige uden for, ligger der også en Repsol tankstation ved banegården Guadalhorce lige nord for lufthavnen og en BP syd for lufthavnen langs Avenida Rafael Gomez Sanchez ved Los Alamos i Torremolinos.

Sådan kommer du videre fra Malaga Lufthavn

Der er mange populære feriedestinationer i nærheden af Malaga Lufthavn, og især hvis du skal lidt længere ud ad Costa del Sol, vil det næsten altid kunne betale sig at leje en bil. I grove træk er der to måder at køre op og ned langs kysten på: Via betalingsmotorvejen AP-7 eller den gratis motorvej A-7. Bemærk, at der er mere trafik på sidstnævnte. For destinationer i sydliggående retning skal du tage holde til højre på Calle Comandante Garcia Morato, tage anden frakørsel i rundkørslen ud ad lufthavnen og derefter tilkørsel mod Torremolinos. Skal du mod nord, skal du holde til venstre på Calle Comandante Garcia Morato i et par hundrede meter, dernæst til højre i 1,7 km og så igen til venstre i 750 meter, hvor vejen fletter sammen med MA-20.

Ruter til populære destinationer, Malaga, Marbella, Almuñécar, Granada:

Køre fra Malaga lufthavn til Malaga by:

Når du har hentet din lejebil i Malaga lufthavn, er det tid til at udforske Costa del Sol. Kør ad MA-20 fra Malaga lufthavn til Malaga centrum. Eller vælg at køre ad MA-22, så kører du langs den smukke kyst til Malaga, og får et dejligt skud skønhed som start på dit ophold.

Malaga er en skøn by med dejlige strande, og med masser af historie, kultur og god mad og drikke. Se meget mere om Malaga i vores insiderguide:

Insiderguide: De 10 bedste oplevelser i Malaga

Køre fra Malaga lufthavn til Marbella:

Et af de mest populære og eksklusive områder langs Costa del Sol med flot havn, gammel bydel, hyggelige caféer, fantastiske golfbaner og naturligvis badestrand i verdensklasse.

Turen til Marbella er utrolig simpel. Når du kører ud fra lufthavnen, skal du tage N340 i sydvestlig retning mod Torremolinos og Cadiz. Tag afkørslen mod Benalmadena efter cirka tre kilometer. Efter cirka 20 kilometer her kan du skifte til betalingsvejen AP-7, hvorfra du kan følge skiltene til Marbella. Hele turen tager cirka 35 minutter. Hvis du vil undgå betalingsvejen, kan du i stedet køre langs kysten gennem Torremolinos og Fuengirola. I så fald tager turen lidt over en time.

Zona Azul – blå zone – er markeret med blå maling på gaden. Her kan du købe en billet og placere den i forruden. Der er også dyrere parkeringshuse og –kældre, men her kan du til gengæld parkere meget længere ad gangen. Det kan også – særligt i de travle sommermåneder – blive nødvendigt, fordi gadeparkering til tider kan være meget svær at finde. Priser varierer, men et par euro i timen og en gradvist faldende timepris for længere tids parkering er ikke usædvanligt.

Køre fra Malaga lufthavn til Almuñécar:

Almuñécar er en af kystbyerne på Costa Tropical øst for Malaga med et hyggeligt centrum, dejlig strand og en rig og varieret historie.

Vejen til Almuñécar er meget simpel. Peg bilen mod nord, når du kommer ud af Malaga Lufthavn og kør langs MA-20, der efter cirka 9 kilometer fletter sammen med A-7. Den kører du på knap 70 kilometer mod øst og tager så frakørsel 305 mod N-340, som du følger de sidste 12 kilometer til Almuñécar. Hele turen varer en times tid.

Det er vanskeligt især i sommersæsonen at finde parkering i den gamle bydel. Parkering på gaden varierer i pris afhængig af tidspunkt og sæson. Stiplede blå linjer betyder faste priser og tider året rundt, mens stiplede blå og gule linjer betyder faste priser, men varierede tider. Op til en time koster €0,60 og op til to timer koster €1,40. Det er noget lettere at finde parkering i parkeringshuse og -kældre, hvor der normalt ikke er tidsbegrænsning på.

Køre fra Malaga lufthavn til Granada:

En rig og multikulturel by med historiske monumenter som Alhambra placeret bag Sierra Nevada, gør Granada til et lidt køligere alternativ end strandene i de bagende hede sommerdage.

Den hurtigste vej til Granada tager cirka halvanden time i fordelagtig trafik. Kør nordpå ad MA-20, og følg så A-45, A-92M og A-92 hele vejen til frakørsel 230 lige uden for Granada. Hvis du kun er interesseret i Alhambra, er det hurtigst at tage A-44 og fortsætte ad A-395. Alhambra har gratis parkering, men forvent at skulle betale for parkering i Granada.

Fly og hotel til rejsen til Malaga:

Udover at hjælpe dig en god billeje i Malaga, hjælper Skyscanner dig også med nemt og hurtigt at sammenligne flybilletter og hoteller i Malaga. Klik blot på knapperne nedenfor.

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.