Sammenlign og spar på hoteller i London

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste London hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær London området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste London hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hotel i London – Sammenlign billige hoteller i London

Danskerne besøgte første gang London i massevis for over 1000 år siden – men dengang var det for at plyndre og destruere. Siden har danskerne fundet ud af, at Storbritanniens hovedstad byder på masser af attraktioner, som er værd at bevare. Byen har noget for enhver smag, både inden for oplevelser og overnatning, uanset om førsteprioriteten er pris, beliggenhed, luksus eller børnevenlighed.

City of Westminster

Hvis du gerne vil nå at se rigtig mange attraktioner på kort tid, så bestil hotel i det centrale City Westminster! Leicester Square, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Covent Garden, Madame Tussauds, Trafalgar Square, Big Ben og dele af Hyde Park er bare nogle af de verdenskendte steder, der alle ligger i denne centrale del af London. Samtidig er variationen af hoteller og hotelpriser så stor, at der er muligheder for overnatning for både backpackere, der leder efter budget hotel, børnefamilier og romantiske par, der gerne vil betale for lidt ekstra luksus.

Kensington and Chelsea

En både rig og trendy del af London. Book hotel i den vestlige del af området, hvis du er klar til at betale for gedigen luksus, føle dig dig fin med high tea, handle i Harrods og have Kensington Gardens og Kensington Palace som nabo - eller i den østlige del, hvis du hellere vil finde overnatning i Notting Hill blandt små uafhængige butikker, biografer og det hyggelige Portobello Market.

Camden

I hertet af Camden ligger Camden Town, som er berømt for sine bohemekvarterer, sit farverige marked og lige så kulørte natteliv. I årtier har Camden Town dannet rammen om Londons alternative kulturer, både hvad angår musik og tøjstil. Føler du dig som en hippie, goth, punk eller emo, skal du nok finde dig til rette på budget hotel her. Hvis du har lyst til en frisk gåtur kan du blot 3 km fra de pulserende gader vandre ind i noget nær dets modsætning i form af den enorme og ældgamle park Hampstead Heath.

Hackney

Stadig et relativt ukendt område for mange turister, så her er et godt område at bo i, hvis du er typen, der helst undgår andre turister. Hackney blev så sent som årtusindeskiftet betragtet som et noget mindre pænt kvarter, men er i de senere år blevet et af de mest hippe med fashionable kunstgallerier i Shoreditch, hyggelige boghandler i Stoke Newington og markeder, der sælger alt fra grøntsager og cupcakes til moderne designertøj.