Kort

Fly til San Sebastián

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til San Sebastián

Der er ingen direkte flyforbindelser mellem Danmark og San Sebastián, men du sagtens flyve på ruten alle dage hele året fra både Jylland og København med en eller flere mellemlandinger undervejs. Flyvetiden varierer alt efter din flyrute og afrejselufthavn, men den hurtigste rute tager cirka 6-8 timer. Billetpriserne svinger også meget, jo billigere de er desto længere rejsetid skal du forvente, men så kan du også finde flybilletter til cirka 600-800 DKK. Hvis du vil have den korteste rejsetid, kan det ofte godt svare sig at mellemlande to gange.

Med Skyscanners søgefunktion får du hurtigt et overblik over dine muligheder. Vi kan både finde den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til San Sebastián på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i. Du kan desuden sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du blot vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til San Sebastián

Hvis du er på jagt efter den billigste flybillet til San Sebastián, kan det godt betale sig at bestille billetten i rigtig god tid. Du behøver dog ikke selv at holde øje med priserne, det klarer Skyscanners Prisagent for dig. Den gratis prisagent sammenligner løbende priserne og opdaterer dig, hvis der sker ændringer. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen stiger eller falder.

Danske lufthavne med forbindelse til San Sebastián

På nuværende tidspunkt er der ingen danske lufthavne, som har direkte fly til San Sebastián, men du fx flyve via Madrid eller Barcelona fra Københavns Lufthavn, der har direkte forbindelser til begge byer hele året. Lufthavnene i Madrid og Barcelona er i øvrigt er de eneste med forbindelser til San Sebastián. Lufthavnene i Billund og Aalborg har også direkte ruter til Barcelona i sommerhalvåret.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til San Sebastián

Iberia, Vueling Airlines og Air Nostrum er de eneste flyselskaber, som betjener San Sebastián Lufthavn.

San Sebastián Lufthavn

Lufthavnen ligger omtrent 20 km nordøst for centrum og tilbyder gratis, tidsubegrænset wi-fi i passagerterminalen, hvor der også er et legeområde, et cafeteria og en VIP lounge. Adskillige busser forbinder lufthavnen med San Sebastián og andre nærliggende byer, der er også natbusser i weekenden, en enkelbillet koster knap 20 DKK til San Sebastián. Du kan også praje en taxi foran terminalen, hvor busserne også stopper. En taxi til San Sebastián koster omkring 100-150 DKK. Du kan også leje en bil i lufthavnen, brug Skyscanner til at sammenligne priser og bilmærker, så du får den bedste handel.

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at besøge San Sebastián er fra maj til juli, hvor vejret er varmt, og det regner lidt mindre end resten af året. Men der er masser af gode oplevelser hele året, besøg fx den klassiske musikfestival i august/september eller San Sebastián International Film Festival i september.

Vejret i San Sebastián

Der kan blive meget varmt om sommeren i San Sebastián, men normalt ligger dagstemperaturen omkring 25 grader, varmerekorden er dog for både juli og august oppe på 40 grader. Vintrene er relativt milde med temperaturer på knap 10 grader i gennemsnit, men frostgrader især om natten er ikke usædvanlige. Det regner en del hele året, temmelig meget endda, byen får i gennemsnit cirka 1650 mm regn på et år, til sammenligning får København bare omkring 530 mm.

Attraktioner og seværdigheder i San Sebastián

San Sebastián eller Donostia på baskisk har en lang historie bag sig og ligger naturskønt ud til Biscayabugten flankeret af grønne bjerge. San Sebastián balancerer en skøn blanding af luksus og afslappet atmosfære. Byen kan prale af hele ni Michelin-restauranter, tre har endda tre stjerner, flere fashionable designerbutikker krydret med en tilbagelænet surferattitude langs de centrale badestrande. San Sebastián var i 2016 Europas Kulturhovedstad og har foruden førsteklasses gastronomi og shopping mange smukke arkitektoniske seværdigheder og kulturelle arrangementer som den Internationale Filmfestival, Jazzfestivallen og teaterfestivallen Dferia.

Snør vandrestøvlerne eller tag kabelbanen op til Monte Igueldo, hvor du får en fantastisk udsigt over byen og bugten, heroppe er der også en lille forlystelsespark til børnene. Gå på opdagelse i den gamle bydel, hvor du kan finde fine unikabutikker og tag en slentretur langs promenaden. Hvis budgettet ikke rækker til Michelin-stjerner, skal du ikke fortvivle. San Sebastián er fuld af smagfulde spisesteder med overkommelige priser, hvor du kan få et væld af lækre pintxos, Baskerlandets udgave af tapas, og masser af friske fisk og skaldyr.

Attraktioner:

Parte Vieja (Den gamle bydel)

Strandene

Monte Igueldo (kabelbane)

Miramar Palads

El peine del Viento (Vindkammen – skulpturen er et byens vartegn)

San Telmo Museoa

Aquarium

Monte Urgull (på toppen er en Jesusstatue som i Rio de Janeiro og et gratis bymuseum)

Buen Pastor katedral

Santa Maria del Coro kirken

Castillo de la Mota

Plaza de Gipuzkoa

Ayuntamiento - Rådhuset (tidligere kasino)

Hoteller i San Sebastián

Med vores søgefunktion kan du sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på hoteller i San Sebastián, hvis du mangler et sted at overnatte i byen.

Flere tips

10 bedste steder i Spanien

Spansk mad: 10 traditionelle spanske retter du må prøve

15 af Spaniens smukkeste slotte og borge

Ferie i Spanien: 10 perfekte strande i Spanien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af San Sebastián

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i San Sebastián: San Sebastián.
airBaltic, Qatar Airways, LATAM Airlines, Vueling Airlines, Cathay Pacific, Avianca, American Airlines og Iberia flyver alle direkte til San Sebastián.
Den billigste måned at flyve til San Sebastián i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.