Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Lej en bil i Barcelona - sammenlign på Skyscanner

Biludlejning i Barcelona – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 13. April 2015.

Skyscanner gør det nemt at leje (den rigtige) bil i Barcelona. Priser, selskaber og biltyper bliver sammenlignet på få sekunder, uanset om du vil afhente og aflevere bilen i Barcelona Lufthavn, Gerona Lufthavn, Reus Lufthavn eller et sted i byen. Barcelona Lufthavn ligger cirka 13 kilometer (omkring 25 minutters kørsel) fra centrum, mens du kan køre de godt 100 kilometer til og fra Girona og Reus på en times tid. Alle lufthavnene har flere biludlejningsselskaber, generelt flere internationale i Barcelona Lufthavn og flere nationale i de to andre. I alle tre er der dog mulighed for at vælge mellem kompakte biler, standardbiler, luksusbiler, minibusser med mere.

Derudover er der masser af biludlejningsselskaber jævnt fordelt inden for ringvejene Ronda de Dalt (B-20) og Ronda Litoral (B-10), der omkranser det centrale Barcelona, og hvorfra der er adgang til de fleste forstadsområder i bil. Dette er dog også det område, der er mest hektisk at køre rundt i. På trods af, at trafikken ofte er tæt, bevæger den sig relativt hurtigt, og mange bilister har et afslappet forhold til fartgrænser, mens scootere og motorcykler jævnligt snor sig mellem kørende biler, som var de kegler.

Er du i tvivl om parkering i byen, er det smartest at prøve at finde en plads i en af de mange parkeringskældre. Hvis du parkerer på gaden, hvor kantstenen er malet gul, er myndighederne hurtige til at fjerne bilen og efterlade en seddel med info om, hvor bilen – mod betaling – igen kan afhentes. Det er tilladt at parkere, hvor kantstenen er malet blå, men husk at betale og tjekke tidsrammen, ellers – læs ovenstående.

Med køreture ud af byen er der meget tid og besvær at spare, og kører man fælles i en gruppe, kan der oven i købet være penge at spare ved at splejse om udgifterne og køre rundt til strandene og naturparkerne langs den catalanske kyst.

En hel del af motorvejene omkring Barcelona er betalingsveje med priser fra et par euro til omkring 14 euro afhængig af vejen. Skal du på en længere køretur, er der dog i langt de fleste tilfælde meget tid at spare ved at betale sig fra det. De forskellige betalingsbaner er markeret med henholdsvis T for telepago ((automatisk betaling med chip), A for automático (betaling med kreditkort) og M for manual (betaling til personale i enten kontanter eller kreditkort). Er du ellers indforstået med eventuelle betalinger, kan du komme til Sitges 17 sandstrande på 40 minutter, bjergbyen Montserrat og Tarragonas utallige imponerende romerske ruiner på en times tid og sågar hele vejen til det lille fyrstedømme Andorra på under tre timer.

For at undgå den værste trafik, når du kører ud af Barcelona, er det bedst at undgå lørdag efter middag, mens de længste køer ind til byen igen indfinder sig søndag aften ved 18-19-tiden. Det er normalt disse tidspunkter, at de lokale kører ud og hjem fra weekendture. Er dine spanske gloser begrænsede, er ”sin plomo” (blyfri) og de potentielt forvirrende ”gasolina” (benzin) og gasóleo (diesel) værd at holde styr på for billejere.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.