Kort

Fly til Madrid

Opdateret april 2017

Find billige flybilletter til Madrid

Hvis du leder efter billige flybilletter til Madrid, kan du bruge Skyscanners søgefunktion til at finde både den billigste billet og den flyafgang, der passer dig. Vælg den dato du vil rejse, og så finder vi den billigste billet til dig. Er du fleksibel med din afrejse, kan du også bruge Skyscanners 'Hele måneden' –søgefunktion, hvor du kan se flypriserne for en måned af gangen og derefter vælge den dato, du helst vil rejse. Hvis du vælger 'Billigste måned', finder du den måned på året, hvor det er billigst at flyve til Madrid.

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybilletter til Madrid

Går du efter den billigste flybillet til Madrid, er det klogt at være i god tid, når du bestiller billetten og helst senest en måneds tid før afrejse. Brug Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet til dit rejsebehov, her kan du også oprette en gratis prisagent, som giver dig besked om eventuelle prisændringer. På den måde kan du slå til, når flybilletten er billigst.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Madrid

Københavns Lufthavn er i øjeblikket den eneste, som fast kan tilbyde direkte fly til Madrid. Læs mere om de danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Madrid

Norwegian, Ryanair og Iberia flyver alle til Madrid fra Københavns Lufthavn på 3-3,5 time. Se alle flyselskaber som flyver til Madrid

Madrid Lufthavn

Madrid-Barajas Lufthavn er Spaniens største lufthavn, som ligger omtrent 15 km nordøst for hovedstadens centrum. Når du skal til og fra lufthavnen, der også hedder Adolfo Suárez, har du en række valgmuligheder alt efter om, du skal til centrum eller ud i regionen. Der kører desuden gratis shuttlebusser mellem de fire terminaler 24/7 hvert 5. til 20. minut. Den hurtigste vej til centrum er med metrolinje 8, som tager 12-15 minutter og stopper ved alle terminaler. En billet koster cirka 37 kroner. Metroen kører fra klokken 06.05-01.30. Du kan også tage tog linje C-1 fra Terminal 4 til centrum fra klokken 06.02-23.33 mindst hver halve time for knap 20 kroner. Toget har god plads til bagagen og turen tager 15-20 minutter. Der kører også adskillige City busser, hvor billetprisen starter ved cirka 11 kroner, og Intercity busser samt langdistancebusser. Derudover holder der taxier uden for samtlige terminaler, prisen mellem lufthavnen og centrum ligger omkring 225 kroner. Endelige kan du også vælge en lejebil til din transport, biludlejningsfirmaerne holder til i Terminal 1 og 4. Brug Skyscanners søgefunktion og prissammenligning til at vælge den helt rigtige lejebil i Madrid til dit ophold.

Bedste tidspunkt at besøge Madrid

Madrid er en sikker helårsdestination, men det afhænger selvfølgelig også af, hvad du er mest interesseret i. Hvis du synes, sommeren er for varm, er forår og efterår gode tidspunkter, hvor der også er masser festivaller og events, selvom størstedelen foregår om sommeren. Oplev fx fejringen af byens helgen Fiestas San Isidro midt i maj, hvor der er masser af musik og glade dage, og hvis du er særligt interesseret i arkitektur, kan du krydre din sightseeing med Arkitektugen i slutningen af september.

Vejret i Madrid

Vintrene er kolde, da Madrid ligger mere end 2000 meter over havets overflade. Minus grader og sne kan forekomme i vintermånederne, men generelt ligger temperaturen mellem 5-10 grader. Sommeren er varm og tør med temperaturer omkring 25-30 grader. Der falder generelt ikke meget nedbør i Madrid, og det meste kommer som regn i efteråret og foråret.

Attraktioner og seværdigheder i Madrid

Spaniens hovedstad er fuld af gode oplevelser, uanset hvad du har lyst til. Smuk arkitektur, lækker mad der får din mund til at løbe i vand bare ved synet, kultur i alle afskygninger som farverig gadekunst eller fodbold i verdensklasse, fede shoppemuligheder på både loppemarkeder og i designerbutikker, et pulserende natteliv hvor du kan fyre den af til rock eller danse flamenco, og når du trænger til en pause fra det hele, kan du slappe af i store grønne parker. Gå på opdagelse i Madrids gader og hæng ud på de forskellige plazas sammen med de lokale, nyd maden og lad dig ikke stresse, du når alligevel aldrig at se det hele på en gang.

Læs mere i Skyscanners Rejseguide til Madrid

Flere tips

Leder du efter overnatning i Madrid? Så kan Skyscanner også hjælpe med at sammenligne priser og ledige datoer, se mere på hoteller i Madrid.

Læs også:

Madrid: Sådan får du mest ud af din weekendrejse

10 bedste steder i Spanien

15 af Spaniens smukkeste slotte og borge

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Madrid

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Madrid: Madrid.
Transavia France, Oman Air, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines, Laudamotion og Thai Airways flyver alle direkte til Madrid.
Den billigste måned at flyve til Madrid i er februar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.