Kort

Fly Aalborg - Málaga

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Málaga
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Málaga

Laveste returpris sidste måned

kr. 535

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

5

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2509 kilometer

3 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Norwegian Air International

Málaga

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Málaga: Málaga.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Málaga er kr. 535. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 35 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Málaga.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Aalborg til Málaga.
Der er 5 fly om ugen, som flyver fra Aalborg til Málaga pr. december.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til Malaga

Du kan flyve direkte fra Aalborg til Malaga hele året på lidt over 3,5 timer. Norwegian flyver på ruten en gang dagligt det meste af ugen undtagen onsdag og lørdag. I sommerhalvåret flyver Primera Air også fra Aalborg til Malaga hver søndag. Derudover er der adskillige rejsearrangører, som sælger charterferier til Malaga.

Afgang fra Aalborg

Lufthavnen ligger cirka 6 km nordvest for centrum. Hvis du ikke er i bil, kan du tage forskellige busser til lufthavnen, se mere på Rejseplanen. Lufthavnen tilbyder en times gratis wi-fi. Du kan surfe ubegrænset på internettet i Airport Lounge, hvor der også er læsestof, tv, diverse snacks og drikkevarer. Passagerer med standardbilletter kan få adgang for 149 kroner. Inden afgang fra Aalborg til Malaga kan du også få noget at spise og drikke i afgangsområdet eller shoppe i Duty Free butikken.

Ankomst i Malaga

Malaga-Costa del Sol Lufthavn ligger cirka 8 km sydøst for centrum. Lufthavnen har tre sammenhængende terminaler, men det meste transport til og fra lufthavnen går gennem Terminal 3 (T3), som også har de bedste faciliteter. Der er apotek, hæveautomater og turistkontor i T3, og du kan veksle valuta i både T2 og T3. Der er gratis, tidubegrænset wi-fi i hele lufthavnen. Der er også mulighed for at købe mad og drikkevarer i lufthavnen efter ankomst fra Aalborg til Malaga.

Lufthavnens togstation ligger også i Terminal 3, herfra kan du tage toget til centrum på 12 minutter for under 15 DKK eller køre til fx Torremolinos og Fuengirola. Uden for terminalen stopper Ekspresbussen, som kører til centrum på et kvarter til cirka 22 DKK. Diverse regionalbusser, langdistancebusser og taxier holder også uden for T3. Biludlejningsfirmaerne er samlet i T2, hvis du vil leje en bil i Malaga Lufthavn.

Generel information om at flyve fra Aalborg til Malaga

Så længe dit pas er gyldigt, kan du rejse visumfrit i Spanien i 90 dage. Check-in i Aalborg Lufthavn åbner to timer før afgang, og passagerer anbefales at ankomme mindst 45 minutter før den planlagte afgang.

Hvad kan du forvente i Malaga

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Spanien. De fleste butikker og offentlige kontorer holder siesta og lukker som regel mellem klokken 14-17. Solkysten lever op til sit navn året rundt, og særligt i sommermånederne er der smæk på lyset med typiske dagstemperaturer på omkring 30 grader. Mens sommeren ofte er knastør, regner det en del om vinteren.

Generelt er det meste billigere i Spanien, hvor de betaler med euro. To personer kan for eksempel spise en treretters middag på en god restaurant for cirka 225 DKK, og du let finde en kop kaffe til cirka 10 DKK. Enkeltbilletter til den offentlige trafik koster også omkring 10 DKK, mens kilometertaksten for taxikørsel er lidt lavere.

LÆS OGSÅ: Insider guide: De 10 bedste oplevelser i Malaga

Hoteller i Malaga

hoteller i Malaga kan du læse mere om byens kvarterer, sammenligne priser, beliggenhed og faciliteter på overnatningssteder, inden du beslutter dig.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.