Santa Cruz de Tenerife

19. nov. 2019 - 20. nov. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Santa Cruz de Tenerife omfatter Hotel Taburiente S.C.Tenerife, Silken Atlántida Santa Cruz og Hotel Escuela Santa Cruz baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Santa Cruz de Tenerife ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Santa Cruz de Tenerife

fra kr. 549
fra kr. 680
fra kr. 880

Hvad siger de rejsende om Santa Cruz de Tenerife?

9,8
Familierejsende
9,8
Udendørs-entusiast
8,5
Eventyrrejsende
6,8
Madelskere
6,5
Grønne rejsende
Medlemsanmeldelser (107)
Natalija Lsh
Natalija Lsh
27-07-19

en smuk ø, hvor alle kan finde noget interessant for sig selv - lavafelter, vulkankrater, solnedgange på Atlanterhavets højeste top, et hav af skyer under fødderne, de antikke skove i Anagi, sorte sandstrande, en af de bedste vandland og meget mere. Bedre at leje en bil. Dette er det sted, hvor du vil vende tilbage!

Arianna Della Rocca
Arianna Della Rocca
13-10-19

Absolutely don't miss the Tenerife carnival you will never forget

Deborah  R
Deborah R
25-09-19

Population accueillante, niveau de vie peu élevé, soleil au cœur de l’hiver... excellents souvenirs de vacances

Виктория Бондаренко
Виктория Бондаренко
02-09-19

Очень красивый остров. Есть что посмотреть. Отличный отдых как для взрослых так и для детей. По моему мнению лучший город на острове это Пуэрто-де-ла-Крус

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 470 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Santa Cruz de Tenerife er august med en gennemsnitspris på kr. 558 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i november sidste år var kr. 505 pr. nat. Dette er 2% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 520 set over de foregående 12 måneder.
I Santa Cruz de Tenerife er den forventede gennemsnitstemperatur i november 21,3°C/70,3°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 29,0°C/84,2°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 15,6°C/60,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Santa Cruz de Tenerife er Tenerife Norte (TFN) (7,63 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Tenerife Sur (55,78 km)

Planlæg en rejse til Spanien