Kort

Fly til Italien | Billige flybilletter

Det Smukke Land

Italien har et kælenavn, som med tre ord opsummerer den enorme variation, som landet byder på: Il Bel Paese, Det smukke land. Det er ikke tilfældigt, at støvlelandet er det land i verden med flest steder på UNESCOs Verdensarvsliste. I flæng kan nævnes det skæve tårn i Pisa, bjergkæden Dolomitterne i det sydlige Tyrol, runestenene og klippetegningerne i Valcamonica og et væld af store og små byer.

Mange, som tager fly til Italien besøger Rom i midten af landet. Her er så mange utrolige attraktioner i gåafstand fra både Romerrigets tid og den sene middelalder, at det hele ikke kan ses på én tur.

Også uden for hovedstaden er mulighederne utallige. I syden kan det gode vejr nydes i klippefulgte laguner og langs sandklædte strande eller i de mangfoldige og musikalske byer som Napoli, Lecce og Palermo på Sicilien.

Mod nord er mulighederne lige så mange og forskellige.  Der er bjergrige naturparker i Toscana, masser af skisportscentre i Alperne og dejligt vand i Gardasøen, det perfekte sted at nyde hjemmelavet italiensk gelato-is.

Som for at gøre Det Smukke Land endnu smukkere er Italien også hjem for nogle af verdens smukkeste kunstværker fra Michelangelos udsmykning af Det Sixtinske Kapel i Vatikanet til Sandro Botticellis kontroversielle Primavera og den øvrige enorme samling af renæssancemalerier i Firenze.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.