Samlet af kærligheden til rejser

Står aldrig stille

Vi er en gruppe af talentfulde, passionerede personer, der bor forskellige steder i verden. Vi er ikke bange for at tænke ud af boksen eller prøve nye ting. Det betyder, at vi arbejder på at gøre tingene bedre for alle ved at tackle problemerne ved at rejse.

Skyscanner er en hurtigtvoksende og uafhængig afdeling af Trip.com Group-familien med kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Over 1000

medarbejdere

50

nationaliteter

8 kontorer

verden over

Vores kultur

Hver dag arbejder vi for at ...

Gøre det rigtige for mennesker og planeten

Lytte, støtte og stille spørgs­måls­tegn ved ud­for­dring­er ved rejser

Tænke på andre ved at fokusere på læn­ge­re­va­ren­de forhold mellem mennesker i stedet for kortsigtede gevinster

Hjælpe folk med at træffe bedre rej­se­be­slut­ning­er hurtigere

Mød teamet, der står for ændringerne

Moshe
Rafiah

CEO

Moshe har læst jura, og han var ovenikøbet en lovende fodboldspiller, men han ved allermest om teknologi inden for rejsebranchen. Moshe grundlagde Travelfusion i 2000 og er nu administrerende direktør for begge virksomheder, og han er opsat på at sikre, at Skyscanner lykkes med sin mission om at drive den globale omstilling til en moderne og bæredygtig rejsebranche.

Ruth
Chandler

Chief People Officer

Ruth har stor tiltro til, at ”Gode folk skaber gode produkter”. Derfor har hun og hendes team fokus på at understøtte og udvikle de mere end 1000 fantastiske personer, der arbejder hos Skyscanner på vores kontorer i Europa, Nordamerika og Asien – de har alle sammen forskellige baggrunde og perspektiver.

Joanna
Lord

Chief Marketing Officer

Joanna er besat af tre ting – start up-virksomheder, online-markedsføring og kaffe. Joanna har haft en varieret karriere, men har altid arbejdet på at udvikle fantastiske brands, der gør en forskel, forener os på den smukkeste måde og gør fantastiske ting.

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Stuart har arbejdet for Skyscanner i over et årti og har haft flere forskellige stillinger inden for virksomheden. Nu leder han vores Commercial Team og skal sørge for, at alle rejsende – på alle markeder – har adgang til vores bedste deals.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Teknologi er centralt for, at vi fortsat kan levere de bedste rejseprodukter i verden. George leder vores teknikere og videnskabsfolk, når de kaster sig ud i at meste og forbedre deres håndværk – så vi kan leve op til vores ansvar over for rejsende fra hele verden.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer

Efter over 20 år hos eBay og GE ved Kris, hvordan populære virksomheder kan vokse globalt uden at tabe deres målsætninger af syne. Som CFO fokuserer han på tallene, startende med de 100 millioner rejsende, der bruger Skyscanner hver måned.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven kom til teamet, da Skyscanner opkøbte det kinesiske rejsebureau, han havde stiftet. Han hjælper os med at få større international tilstedeværelse. Han fokuserer på at udvikle nye produkter og virksomheder for Skyscanner.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

Piero har tidligere i karrieren leveret forbrugerprodukter i verdensklasse. Han har taget samme engagement med til Skyscanner, hvor han har hjulpet os med at blive rejsevirksomheden, der sætter de rejsende først.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob er en meget erfaren chefjurist inden for det tekniske område og er ansvarlig for jura, lovgivning og offentlige anliggender på verdensplan. Og takket være Skyscanner kan han booke rejser, så han kan følge Arsenal, uanset hvor de spiller!

Tag med os på dit livs eventyr

Vi er en gruppe af talentfulde, passionerede personer, der bor forskellige steder i verden og gerne vil gøre det at rejse bedre for alle. Er du klar til at tage med os?

Se alle stillinger