Kærligheden til rejser forener os

Altid i bevægelse

Vi er talentfulde og passionerede og bor rundt omkring i verden. Vi tænker ud af boksen og prøver nye ting. Vi bestræber os på at forbedre livet for alle ved at tage hånd om de udfordringer, man kan møde på sine rejser.

Skyscanner er en hurtigtvoksende og uafhængig afdeling af Trip.com Group-familien med kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

Over 1.000

medarbejdere

50

nationaliteter

8 kontorer

verden over

Vores kultur

Hver dag arbejder vi mod, at ...

Gøre det rigtige for mennesker og planeten

Lytte, støtte og stille spørgs­måls­tegn ved ud­for­dring­er ved rejser

Tænke på andre ved at fokusere på læn­ge­re­va­ren­de forhold mellem mennesker i stedet for kortsigtede gevinster

Hjælpe folk med at træffe bedre rej­se­be­slut­ning­er hurtigere

Mød teamet, der står for ændringerne

John
Mangelaars

CEO

John har haft lederstillinger inden for global online- og softwarevirksomhed i over 30 år, herunder 20 år hos Microsoft, hvor han havde rollen som European Vice President, Advertising & Online. John har altid været passioneret omkring rejser, og han var administrerende direktør for Travix i syv år, før han startede hos Skyscanner, som han er fast besluttet på at gøre til verdens førende rejsemarkedsplads.

Kris
Beyens

Chief Financial Officer og Chief Operating Officer

Efter over 20 år hos eBay og GE ved Kris, hvordan succesrige virksomheder kan vokse globalt uden at miste deres fokus. Som CFO og COO fokuserer han på operationel kvalitet og tallene med udgangspunkt i de 100 millioner rejsende, der bruger Skyscanner hver måned.

Rob
Miller

Chief Legal Officer

Rob er en meget erfaren chefjurist inden for det tekniske område og er ansvarlig for jura, lovgivning og offentlige anliggender på verdensplan. Og takket være Skyscanner kan han booke rejser, så han kan følge Arsenal, uanset hvor de spiller.

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Stuart har arbejdet for Skyscanner i over et årti og har haft flere forskellige stillinger i virksomheden. Nu leder han vores Commercial Team og har ansvaret for, at alle rejsende – på alle markeder – får adgang til vores bedste tilbud.

Kathleen
Urquhart

VP Talent

Vi har omkring 1.000 ansatte over hele verden, og de er hjørnestenen i Skyscanners succes. Kathleen står i spidsen for Skyscanners HR- og personaleafdeling, der skal sikre, at vores medarbejdere får udviklingsmuligheder og support i verdensklasse – uanset hvor i verden de befinder sig.

Piero
Sierra

Chief Product Officer

Piero har gennem hele sin karriere leveret forbrugerprodukter i verdensklasse. Han har taget samme engagement med til Skyscanner, hvor han har hjulpet os med at blive rejsevirksomheden, der sætter de rejsende først.

Laurence
Tracol

VP Finance

Laurence har omkring 25 års erfaring inden for e-handel og teknologi. Hendes tidligere ansættelser omfatter blandt andet 12 år hos eBay, hvor hun på et tidspunkt var vice-CFO. I sin fritid er hun også rådgiver for iværksættere og opstartsvirksomheder. Hendes fokus er at sikre, at Skyscanner fortsat leverer rentabel vækst.

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Teknologi er hovedårsagen til, at vi fortsat kan levere de bedste rejseprodukter i verden. George leder vores udviklere og forskere, når de kaster sig ud i at mestre og forbedre deres håndværk, så vi kan leve op til vores ansvar over for rejsende fra hele verden.

Steven
Pang

Senior VP Product

Steven kom til, da Skyscanner opkøbte det kinesiske rejsebureau, han havde stiftet. Han hjælper os med at få større international tilstedeværelse. Han fokuserer på at udvikle nye produkter og virksomheder for Skyscanner.

Tag med os på dit livs eventyr

Vi er en gruppe af talentfulde, passionerede individer, der bor forskellige steder i verden, og som gerne vil gøre det at rejse bedre for alle. Er du klar til at tage med os?

Se alle stillinger