Samlet af kærligheden til rejser

Står aldrig stille

Vi er en gruppe af talentfulde, passionerede individer, der bor forskellige steder i verden. Vi er ikke bange for at tænke ud af boksen eller prøve nye ting. Det betyder, at vi arbejder på at gøre tingene bedre for alle ved at tackle problemerne ved at rejse.

Skyscanner er en hurtigtvoksende og uafhængig afdeling af Trip.com Group-familien med kontorer i Europa, Nordamerika og Asien.

1.000+

medarbejdere

50

nationaliteter

10 kontorer

verden over

Vores kultur

Hver dag arbejder vi mod, at ...

Gøre det rigtige for mennesker og planeten

Lytte, støtte og stille spørgs­måls­tegn ved ud­for­dring­er ved rejser

Tænke på andre ved at fokusere på læn­ge­re­va­ren­de forhold mellem mennesker i stedet for kortsigtede gevinster

Hjælpe folk med at træffe bedre rej­se­be­slut­ning­er hurtigere

Mød teamet, der står for ændringerne

Bryan

Bryan
Dove

CEO

Bryan ved en ting eller to om at rejse. Han er nemlig født i USA og bor i Storbritannien, men har tidligere boet i Canada, Indien, Thailand og Kina. Han blev del af Skyscanner i 2015 efter at have haft nøgleroller hos Microsoft, Amazon og Skype, og har stået for at styre og styrke alle dele af virksomheden herunder produktet samt teams inden for teknik, datavidenskab, design og infrastruktur. Han blev CEO i 2018.

Ruth

Ruth
Chandler

Chief People Officer

Ruth har stor tiltro til, at “Gode folk skaber gode produkter”. Derfor har hun og hendes team fokus på at understøtte og udvikle de mere end 1.000 fantastiske individer, der arbejder hos Skyscanner på vores kontorer i Europa, Nordamerika og Asien – de har alle sammen forskellige baggrunde og perspektiver.

Joanna

Joanna
Lord

Chief Marketing Officer

Joanna er besat af tre ting – start up-virksomheder, online-markedsføring og kaffe. Joanna har haft en varieret karriere, men har altid arbejdet på at udvikle fantastiske brands, der gør en forskel, forener os på den smukkeste måde og gør fantastiske ting.

Stuart

Stuart
Middleton

Chief Commercial Officer

Stuart har arbejdet for Skyscanner i over et årti og har haft flere forskellige stillinger inden for virksomheden. Nu leder han vores Commercial Team og skal sørge for, at alle rejsende – på alle markeder – har adgang til vores bedste deals.

George

George
Goodyer

Chief Technology Officer

Teknologi er centralt for, at vi fortsat kan levere de bedste rejseprodukter i verden. George styrer vores teknikere og videnskabsfolk, når de kaster sig ud i at meste og forbedre deres håndværk – så vi kan leve op til vores ansvar over for rejsende fra hele verden.

Colin

Colin
McLellan

Chief Financial Officer

Inden han blev CFO, var Colin midlertidig CEO for Skyscanner i Japan og arbejdede med den finansielle del af Ctrips (nu Trip.com Group) opkøb af Skyscanner i 2016. Han har også introduceret vores prisbelønnede aftaler for medarbejderaktier.

Steven

Steven
Pang

VP of Product Management

Steven kom til teamet, da Skyscanner opkøbte det kinesiske rejsebureau, han havde stiftet. Han hjælper os med at få større international tilstedeværelse. Han fokuserer på at udvikle nye produkter og virksomheder for Skyscanner.

Filip

Filip
Filipov

VP of Strategy

Filip har med Skyscanner være førende på flere produktområder, fra vores b2b-produkter på forsyningssiden, til markedsføring og hoteller. Nu bruger han sin tid på at overveje, hvor Skyscanner er på vej hen – han leder efter nye forretningsmuligheder og vækstområder.

Piero

Piero
Sierra

VP of Product Management

Piero har tidligere i karrieren leveret forbrugerprodukter i verdensklasse. Han har taget samme engagement med til Skyscanner, hvor han har hjulpet os med at blive rejsevirksomheden, der sætter de rejsende først.

Rob

Rob
Miller

General Counsel and Company Secretary

Rob har erfaring med at lede og udvikle juridiske teams i hurtigt voksende virksomheder, når de udvikler deres kerneforslag til nye målgrupper.

Gareth

Gareth
Williams

Co-founder og Chairperson

Gareth startede Skyscanner i 2003 sammen med to venner. De ville skabe en nem måde at sammenligne flypriser på. Dengang foregik det bare i et Excel-ark, og selvom Skyscanner for længst er vokset ud af Gareths værelse, er målet stadig det samme: at gøre det så nemt som muligt at rejse.

Tag med os på dit livs eventyr

Vi er en gruppe af talentfulde, passionerede individer, der bor forskellige steder i verden, og som gerne vil gøre det at rejse bedre for alle. Er du klar til at tage med os?

Se alle stillinger