Rom

5. feb. 2020 - 6. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Rom omfatter Cervara Park Hotel, Al Manthia Hotel og Residenza Di Ripetta baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Rom ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Rom

fra kr. 410
fra kr. 587
fra kr. 1.801

Hvad siger de rejsende om Rom?

9,8
Historieelskere
7,8
Madelskere
7,6
Kunst og designelskere
6,7
Familierejsende
6,5
Udendørs-entusiast
Medlemsanmeldelser (1656)
Mikkel Larsen
Mikkel LarsenJyllinge
06-01-17

Fed by. Meget smuk, smukke kirker.

P Mar
P Mar
29-05-19

Magic City, med noget særligt i hver gade. Jeg anbefaler trastevere til middag og en drink.

Lucy Fordham
Lucy Fordham
08-05-19

Smuk historie og mad overalt! Jeg vil meget anbefale at bruge dag busser og rejser rundt! Trevali Fountain er smuk natten og også jeg vil anbefale at se colosseum natten også! Sørg for at bestille alt på forhånd, da det kan blive travlt!

// //
// //
06-05-19

Interessant historie. Jeg vil dog ikke foreslå for solo rejsende (især kvinder) der er mange forholdsregler, du skal tage med hensyn til de mænd, der sælger varer på gaden, især hvis du er alene. Det er det, der fraråder mig at revidere. Men det er ikke desto mindre et sted, du skal se med dine egne øjne.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 583 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Rom er oktober med en gennemsnitspris på kr. 1.165 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 883 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Rom er den forventede gennemsnitstemperatur i januar 8,1°C/46,5°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 32,1°C/89,8°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 3,0°C/37,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Rom er Roma Ciampino (CIA) (13,04 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Rom Fiumicino (23,41 km)

Planlæg en rejse til Italien