Sammenlign og spar på hoteller i Rom

Vi beklager, Vi understøtter ikke ophold på mere end 30 nætter.

Søg efter det bedste Rom hotel på vores kort

Brug vores kort til at finde hoteller nær Rom området eller seværdig-heder, som du gerne vil besøge.

De bedste Rom hoteller. Læs anmeldelser

Vær sikker på, at du har bestilt den perfekte rejse. Læs vores autentiske gæsteanmeldelser, før du bestiller.

Se flere hoteller

Hoteller i Rom – Sammenlign billige hoteller i Rom

Rom er en fantastisk by at besøge som turist, uanset om det er for en weekend eller en længere periode. Det er nemlig en af de destinationer, som har allerflest uforglemmelige attraktioner inden for det mindste geografiske område. Byen er inddelt i 22 ”rioni” plus Vatikanet.

Monti

Monti (”Bjerge”) er Roms rione 1, som strækker sig fra den sydøstlige del af byen til centrum. Især i centrum er dette rione fuldstændig overlæsset med fantastiske attraktioner. Colosseum, dele af Romano Forum, ruinkomplekset Trajans marked, kejser Neros villa Domus Aurea, gladiatorskolen Ludus Magnus, 17 gamle kirker (inklusive en af Roms/Vatikanets fire hovedbasilikaer, Santa Maria Maggiore) og meget mere! Trods de vanvittigt mange attraktioner vil du ved at sammenligne hotelpriser i Rom hurtigt opdage, at der er masser af billig overnatning i Monti, specielt i området omkring Termini. Her kan du nærmest forene lufthavnshotel med central beliggenhed, da Leonardo Da Vinci-Fiumicino Lufthavn kun er 30 minutters togtur fra Termini Station.

Trevi – Colonna – Campo Marzio

Nordvest for Monti strækker Trevi, Colonna og Campio Marzio sig i en række. Generelt bliver byen lidt mere stille og lidt mindre befolket, jo længere nordpå man bevæger sig. I Trevi er Trevi-fontænen naturligvis det helt store tilløbsstykke. I Colonna kan du i de mindre gader finde nogle af Roms hyggeligste og mindst kendte spisesteder, mens Campo Marzio er domineret af modehusene og Den spanske trappe. Tæt ved toppen af trappen ligger den rolige Borghese Park, hvis indendørs legeplads gør den til et glimrende område at finde overnatning med børn – og det historiske centrum er stadig blot et par kilometer væk.

Ponte – Parione – Regola – S. Eustachio – Pigna – S. Angelo

Disse seks små rioni ligger i en klynge vest for Trevi og Colonna med Ponte og Regola placeret op mod Tiberen. Antallet af de store verdensberømte turistattraktioner er i Rom-sammenhæng relativt sparsomt. Til gengæld betyder deres beliggenhed, at nærmest samtlige disse attraktioner (inklusive Vatikanet med Peterskirken og Det Sixtinske Kapel mod vest) er inden for en halv times tid på gåben. Disse rioni har alle masser af små hyggelige gader, butikker og spisesteder, så der er mange gode grunde til at sammenligne hotelpriser og forsøge at finde billig hotelværelser netop her. Det er dog værd at være opmærksom på, at især det lille aflange S. Eustachio gennemstrømmes af mange turister hver dag på deres vej mellem Piazza Navona mod vest og Piazza d. Rotonda (med Pantheon) mod øst.