Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign billeje i Ibiza

###Biludlejning på Ibiza – sammenlign tilbud på biludlejning hos Skyscanner

Oplysningerne er korrekte per 25. maj 2015.

Den mest effektive måde at udforske Ibiza er i bil. Både i lufthavnen og i Ibiza by lige ved siden af er der masser af muligheder og selskaber at leje fra. Også i øens næststørste by, San Antonio, er der udlejningsbiler. Hvis du bruger Skyscanners søgemaskine til biludlejning, kan du i samme søgning sammenligne priser på de mange forskellige biltyper og fra øens forskellige udbydere, der blandt andet tæller Hertz, Avis, Enterprise og Europcar. Hvis du tager til Ibiza i juli eller august, kan det klart anbefales at være tidligt ude, da øen – og billeje – er særdeles populære i disse måneder.

I de største byer, Ibiza, San Antonio og Santa Eulalia, er størstedelen af parkeringsmulighederne via betaling. Hvis du parkerer på gaden, så hold øje med blå striber, som betyder, at betaling kræves, og betal via den nærmeste betalingsautomat. Mange af disse steder er parkering gratis mellem 14 og 16 og efter kl. 22. Dette varierer fra sted til sted og nogle gange endda fra måned til måned, så tjek altid den relevante betalingsautomat for nøjagtige tider og priser.

Både pas og kørekort er påkrævet for chaufføren, der heller ikke må være iført klipklappere under kørslen. Ibiza er en festø, men der er promillegrænser, som skal overholdes. Man må maksimalt have en alkoholpromille på 0,05 %. Har du mindre end 2 års kørselserfaring, er grænsen dog 0,03 %.

Ibiza er kun 45 kilometer lang og 25 kilometer bred, og bil er klart den mest praktiske og behagelige måde at komme vidt omkring på. Fra Ibiza by er en af de skønneste ruter går mod nordøst til Aguas Blanca, så mod vest ind i landet til San Miguel og tilbage sydpå til Ibiza by. Hele rundturen kan klares på et par timer, men der er masser af steder at stoppe og gøre en dagstur ud af det. På første del er der naturligvis flere skønne strande op til og med Aguas Blanca. På store dele af ruten mellem Aguas Blanca og San Miguel kan du virkelig opleve den flotte grønne nordlige del af Ibiza uden et hus i sigte, og når huse kommer til syne, er de dele af charmerende landsbyer. San Miguel er et af Ibizas mindste ressortområder, men landsbyen kan alligevel blandt andet bryste sig af nogle af øens bedste restauranter.

Har du base i San Antonio, kan du med lethed køre omkring og udforske det vestlige Ibizas hyggelige landsbyer som keramikbyen San Rafael og det smukke vinområde Pla de Corona.

Foruden de yderst populære natklubber og strande er nogle af Ibizas populære attraktioner – som alle kan nås inden for maksimalt to timer uanset hvor du kører fra – den beskyttede nationalpark Ses Selinas og dens flamingoer, Ses Variades med de underskønne solnedgange og den skjulte bugt Atlantis over for klippeøen Es Vedra.

Hvis den flotte og til tider meget stille natur bliver for meget, og du i stedet søger lidt mere alternativ action-spækket sjov, så kan du eksempelvis slå folderne forbi San Antonios ”Ocean Mania”, Ibizas første oppustelige vandland, som er kraftigt inspireret af tv-serien Total Wipeout.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.