Sevilla

29. feb. 2020 - 1. mar. 2020

2 voksne - 1 værelse

Total pris for 1 nat, 2 voksne, 1 værelse
Alle skatter og gebyrer er inkluderet med undtagelse af en eventuel lokal skat.
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Sevilla omfatter Exe Sevilla Macarena og Hostal Alcobia baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Sevilla ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Sevilla

fra kr. 910
fra kr. 990
fra kr. 1.740

Hvad siger de rejsende om Sevilla?

9,8
Historieelskere
8,2
Madelskere
7,7
Kunst og designelskere
7,1
Familierejsende
6,7
Nattelivselskere
Medlemsanmeldelser (254)
Lolo Grd
Lolo Grd
22-01-20

L’atmosphère, la beauté de la ville, l’ambiance, la nourriture et le vin ... un délice !!

Bianka Veselínova Dósheva
Bianka Veselínova Dósheva
19-01-20

Siempre quise ir y mi pareja cumplio mi sueño Encantada con el viaje y encontre un chollo en pleno centro por 33€.

Gizem K
Gizem K
09-10-19

Müthiş bir deneyimdi benim için anlatılmaz yaşanır Flemenkonun başkenti Sevilla

Alberto Rodriguez Aguilera
Alberto Rodriguez Aguilera
06-08-19

DescripciónSevilla es la capital de la región Andalucía, en el sur de España. Es famosa por su danza flamenco, particularmente en su barrio de Triana. Los principales sitios icónicos incluyen el complejo de castillos adornados del Alcázar, construido durante el imperio almohade morisco, y la Plaza de los Toros de la Maestranza, del siglo XVIII. En la catedral gótica de Sevilla, está la tumba de Cristóbal Colón y un minarete transformado en campanario, el Giraldo.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er august, med et gennemsnit på kr. 598 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Sevilla er april med en gennemsnitspris på kr. 981 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 714 pr. nat. Dette er 3% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 736 set over de foregående 12 måneder.
I Sevilla er den forventede gennemsnitstemperatur i februar 12,8°C/55,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 32,5°C/90,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 6,2°C/43,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Sevilla er Sevilla (SVQ) (9,44 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Jerez de la Frontera (71,09 km)

Planlæg en rejse til Spanien

I og omkring Sevilla