Hvorfor Skyscanner?

Vi vil gerne bringe verden til dig. Vi vil gerne give dig alle muligheder lige ved hånden – fra at vælge en destination til at finde den bedste pris. Derfor fokuserer vi på at gøre rejser til en bedre oplevelse for alle. For at gøre hele oplevelsen med at planlægge og bestille nem, enkel og behagelig fra start til slut. For at sørge for, at du får mest for pengene og mest muligt ud af din rejse. Og for at gøre vores branche mere gennemsigtig, så den kan leve op til din tillid.

Denne sjæl findes i alt, hvad vi laver. Vi har altid passet på dig og er stolte af at være den mest betroede side til rejsesøgning i verden (vores rejsende vurderer os bedre end f.eks. Kayak, Momondo og Expedia*).

Her er nogle af de måder, som vi sætter dig først på:

Få den bedste pris

Vi har tjekket prisen hos 1.200 rejseselskaber, så du ikke behøver at gøre det. Tilmeld dig prisvarsler, så fortæller vi dig, hvis prisen ændrer sig for flyrejser, du er interesseret i. Så kan du bestemme, om du vil bestille eller ej.

En fair pris

Vi viser alle resultater fra din søgning med alle flyselskaber – også selvom vi ikke tjener penge på det. Faktisk bliver udbydere fjernet fra Skyscanner, hvis vi mener, at de ikke opfører sig ordentligt over for vores kunder.

Bare bestil (også på farten)

Vores app hjælper dig med at planlægge hele din rejse – vore brugere elsker den pga. brugervenlighed og værdi for pengene. Uanset om du leder efter fly, hoteller eller biludlejning (måske endda alle tre), kan du hurtigt se dine muligheder, fortsætte din planlægning, hvor du slap, og gemme alle oplysningerne om din rejse på ét samlet sted.

Se, hvem andre har tillid til efter deres flyrejse

Rejsende vurderer deres bookingoplevelse med flyselskaber og online-rejseagenter på vores side – det hjælper dig med at finde de bedste udbydere. Vi deler også feedbacken med dem, så de kan blive ved med at forbedre sig og give jer en endnu bedre oplevelse.

Intet pres

Vi bruger aldrig dine data til at hæve priserne eller oprette falsk efterspørgsel. Vi mener, at du skal betale den pris, du ser – og vi presser dig aldrig til at bestille noget. Ingen dårlige overraskelser eller skjulte gebyrer.

Udforsk hvor som helst. Fra hvor som helst.

Hvor vil du hen? Hvornår? Mulighederne er utallige. Vores søgefunktion “Hvor som helst” inspirerer mere end 13 millioner rejsende hver eneste måned ved at finde de bedste priser fra deres valgte lufthavn.

Find et sted at bo

Spar penge på dit værelse, ligesom på din flyrejse. Vi samarbejder med de største navne i rejsebranchen og har særlige aftaler med verdens førende hoteller, som vi deler med dig.

Kør glad af sted

Vi gør biludlejning lige så nemt som bestilling af flyrejser. Vi vurderer hvert tilbud efter brændstofpolitik, afhentningsplacering og forsikring, så du kan foretage det bedste valg for dig.

Tips og tricks fra eksperter

Vi har fundet de bedste flyrejser siden 2003 og deler vores viden med dig. Med tilpasninger kan du mikse og matche flyrejser for at få den bedste deal: Flyv f.eks. af sted med ét flyselskab og hjem med et andet.

Rejs med omtanke

Se vores etiket “Grønnere valg”, som fremhæver de flyrejser, der udleder mindst CO2. I det seneste år har mere end 10 millioner rejsende valgt flyrejsen med det laveste CO2-udslip.

Dine data, dit valg

Vi bruger aldrig dine data til at skjule oplysninger eller få dig til at bestille noget, du ikke vil have. Og dine personlige oplysninger tilhører kun dig. Vil du gerne vide mere? Læs vores politikker angående cookies og beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi er her for dig

Rejser går ikke altid som planlagt, men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores hjælpsomme supportteams er klar til at hjælpe dig alle ugens dage på 29 forskellige sprog.