Kort

Fly til Barcelona

Opdateret juni 2018

Find billige flyrejser til Barcelona Lufthavn

Skal du flyve til Barcelona Lufthavn, er der et stort udvalg af billige flybilletter til Barcelona året rundt. Skyscanner hjælper dig både med at finde de billigste flyrejser til Barcelona Lufthavn, og den korteste flyvetur. De billigste flybilletter til Barcelona ligger typisk på omkring 300 kroner (enkeltbillet), og flyveturen varer 2,5-3 timer.

Med Skyscanner kan du søge efter billige flybilletter til Barcelona på alle årets dage, du kan søge på den billigste måned at flyve i, og du kan også sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen, og finde den allerbedste pris på fly til Barcelona. Når du søger på en rejse, vælger du i datofeltet ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Flyselskaber som flyver til Barcelona Lufthavn

Adskillige flyselskaber flyver direkte fra Danmark til Barcelona Lufthavn. Hvis du mellemlander undervejs, er der endnu flere billige rejser til Barcelona at vælge mellem. Du kan flyve direkte fra København og Billund, og om sommeren også direkte fra Aalborg Lufthavn.

Norwegian, SAS og Vueling Airlines flyver alle faste ruter til Barcelona Lufthavn. Se også Flyselskaber som flyver til Barcelona Lufthavn

Til og fra Barcelona Lufthavn

Barcelona-El Prat Lufthavn, som er opkaldt efter det omkringliggende kvarter, er storbyens primære lufthavn for både indenrigs- og udenrigstrafik . Den ligger omtrent 15 km syd for centrum. Lufthavnen har to terminaler med adskellige transportforbindelser. Der kører gratis lufthavnsbusser mellem terminalerne hvert 4. til 7. minut i dagstimerne, og hvert 20. minut om natten. Det tager knapt et kvarter at køre mellem terminalerne.

Terminal 2 har en togstation, hvor linje R2 kører hver halve time til og fra centrum. Begge terminaler har en metrostation, hvor linje L9 kører til centrum. Metroen kører indtil midnat på hverdage, og indtil klokken 02 om fredagen, og lørdag hele natten. Det tager 20-30 minutter er køre til centrum. En enkeltbillet med metroen koster cirka 33 kroner.

Der kører også mange busser til og fra centrum samt fjernbusser fra begge terminaler. Udenfor holder der desuden taxier. Du kan selvfølgelig også leje bil til den videre transport, biludlejningsfirmaerne har skranker i både Terminal 1 og Terminal 2-B. Med bil tager det cirka 30 minutter at komme til centrum. Brug Skyscanners søgefunktion til biludlejning fra Barcelona Lufthavn.

Faciliteter i Barcelona Lufthavn

Efter at have fløjet med dine billige flybilletter til Barcelona, ankommer du i lufthavnen, som er Europas 10. største og består af to terminaler, hvor T2 er inddelt i område A, B og C. Der er gratis tidsubegrænset wi-fi i begge terminaler, som også rummer flere hæveautomater og vekselkontorer.

I T1 er der tre eksklusive lounges, hvor rejsende kan nyde diverse forfriskninger og snacks, læsestof, computere med internet, tv, varme brusebade med mere. Adgang koster cirka 190 kroner, hvis den ikke er inkluderet i ens billet, og børn er halv pris. Terminalen rummer desuden et Business Center.

I T2 er der kun en lounge. Også her koster adgangen cirka 190 kroner, hvis den ikke er med i ens billet, og børn går til halv pris.

Har du tid og lyst til lidt selvforkælelse, kan du nyde diverse wellness- og skønhedsbehandlinger i lufthavnen. Hos Wellness & Peluquería i T1 på 2. sal kan du også få klippet hår, mens Heaven On Earth Spa har afdelinger i begge terminaler.

Der er et rimeligt stort udvalg af spisesteder, barer og caféer i begge terminaler, dog flest i T1 og både før og efter sikkerhedskontrollen. Det er muligt at købe alt fra fastfood til gourmetmad og selvfølgelig spanske klassikere som tapas.

Du kan købe toldfri varer som parfume, alkohol og tobak i begge terminaler. Der er også adskillige andre butikker, som sælger souvenirs, tøj, elektronik og så videre. Rejser du til Barcelona med børn, er der også legeområder i begge terminaler, hvor ungerne kan hygge sig.

Læs mere om Barcelona Lufthavn og de øvrige lufthavne i området.

Bedste rejsetid

Du kan finde billige flybilletter til Barcelona året rundt, og byen er værd at besøge hele året, for hver sæson har sin egen charme i denne skønne by. Sommeren er højsæson, hvor besøgende kan shoppe og gå på sightseeing i byen den ene dag, og slappe af på stranden den næste. Der er lidt færre turister om foråret og efteråret, hvor varmen også er mindre intens. Foråret er vejrmæssigt et rigtig godt tidspunkt, hvor der også er mange kulturelle arrangementer. Barcelonas største fest, ’La Merce’, bliver afholdt i september, mens jul og påske også er meget travle perioder, hvor traditionerne bliver fejret i stor stil.

Vejret i Barcelona

Sommeren i Barcelona byder på masser af sol, dagstemperaturer jævnligt over 30 grader, og med en havtemperatur på cirka 25 grader. Vinteren er mild, hvor temperaturen typisk ligger på 10-15 grader om dagen. Det sner så godt som aldrig i Barcelona, men der kan komme en regnbyge hele året, dog mest i september/oktober. Det er let at finde billige rejser året rundt til Barcelona, så ingen grund til at bekymre sig om dét.

Attraktioner og seværdigheder i Barcelona

Den catalanske hovedstad er ikke uden grund en meget populær feriedestination. Der er kulturelle tilbud for enhver smag: fest og farver, kultur, dejlig mad og drikke, gode shoppemuligheder, og masser af skønne badestrande. Byen er kendt for sin smukke og unikke arkitektur af Antoni Gaudí en arkitektur du kan beundre ganske gratis flere steder i gadebilledet, med La Sagrada kirken som kronen på værket.

Barcelona bugner af lækker mad og gode spisesteder. Besøg for eksempel ’Mercat de la Boqueria’, et af Europas største indendørsmarkeder med et hav af spanske delikatesser. For besøgende er der mange forskellige muligheder for kultur og spændende oplevelser, for eksempel Picassomuseet, FC Barcelona Camp Nou Stadium, en slentretur gennem den gamle bydel, Ciutat Vella, hvor den farverige gågade La Rambla også ligger. Adskillige parker med søer og grønne oaser, såsom den Botaniske Have er også oplagte mål, når du trænger til lidt skygge og ro.

Læs mere om den spanske storby i vores Rejseguide til Barcelona.

Få flere rejsetips her Top 10 ting at opleve i Barcelona.

Tips til hotel i Barcelona

Har du brug for et hotel, kan du også bruge Skyscanner og søge på hoteller i Barcelona. Her kan du læse mere om byens forskellige kvarterer, sammenligne priser, tilgængelighed og faciliteter.

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Barcelona

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Barcelona: Barcelona.
SkyUp Airlines, Transavia France, Oman Air, transavia, Norwegian, GOL Linhas Aéreas, Azul Airlines og Laudamotion flyver alle direkte til Barcelona.
Den billigste måned at flyve til Barcelona i er november.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.