Kort

Aeromexico fly | Billige flyrejser

Leder du efter billige flybilletter med AeroMexico? Brug Skyscanners søgefunktion til at søge efter fly med AeroMexico og find den pris og afgangstid, der passer dig bedst.

AeroMexico er Mexicos nationale flyselskab med base i Mexico City. Det nuværende selskab blev stiftet i 1988, mens forgængeren Aeronaves de Mexico blev grundlagt allerede i 1934. AeroMexico var blandt de oprindelige fire flyselskaber, som dannede SkyTeam alliancen i år 2000. AeroMexico flyver i dag med cirka 70 Boeing fly i forskellige modeller samt omkring 20 Embraer fly. AeroMexico flyver til over 80 destinationer i mere end 30 lande i både Nord-, Mellem- og Sydamerika, Europa og Asien. AeroMexico er desuden medlem af International Gay and Lesbian Travel Association og flyver til flere "homo-venlige" destinationer.  

Opdateret august 2017

Hvorfor flyve med AeroMexico?

Sådan checker du ind

Du kan checke ind på flere måder, når du flyver med AeroMexico. Selvbetjeningsautomater er tilgængelige i mange lufthavne, som er åbne mellem 24-2 timer før den planlagte afgang. Online check-in er åben 48 timer før afgang på indenrigsruter, mens det gælder 24 timer før på internationale flyvninger og lukker 2 timer før afgang uanset ruten. Du kan selv printe dit boardingkort eller benytte mobilt boardingkort, hvis det er muligt i den pågældende lufthavn. Hverken selvbetjeningsautomater eller online check-in er tilgængelige på ruter, som flyves i samarbejde med andre flyselskaber. Du kan også benytte lufthavnsskranken, hvornår du senest skal være checket ind afhænger af ruten, og om du har allerede har dit boardingkort og har bagage med. Du skal være ved gaten senest 40 minutter før afgang på internationale ruter.

Bagagekvoter

Din bagagekvote afhænger af flyruten. Reglerne er dog ens for håndbagage på økonomiklasse, hvor du må have et styk håndbagage med, som højst må måle 56 x 36 x 23 cm og veje 10 kg samt en mindre håndtaske/mappe på maks. 3 kg og fx en paraply eller pose med toldfri. Derudover kan du med en økonomibillet på indenrigsruter indchecke et stykke bagage på højst 25 kg, som samlet må måle 158 cm. På rejser mellem Mexico og Europa kan du indchecke et styk bagage på op til 23 kg. Du kan altid købe en større bagagekvote, det er billigst at købe plads til et ekstra stykke bagage frem for overvægt. Prisen starter ved cirka 500 kroner for rejser i Europa. Læs mere om AeroMexicos bagageregler og priser.

 

Siddepladser

Du kan gratis vælge et standardsæde op til 24 timer før afgang på internationale ruter og indtil 48 timer før på indenrigsrejser. Hvis du ønsker en siddeplads med ekstra benplads eller sidde helt forrest i flyet, varierer prisen alt efter din flyrute og starter ved cirka 190 kroner på udenrigsrejser. Du kan også vælge at blive opgraderet til AM Plus med en række fordele inklusiv mere benplads, prisen starter ved cirka 315 kroner på internationale rejser.

Ekstra gebyrer

Det kan godt betale sig at printe billetten og boardingkort selv, da der ellers pålægges et gebyr. Prisen afhænger af ruten, men koster mindst cirka 100 kroner. Læs mere om AeroMexicos servicegebyrer.

Service ombord

Der er mad eller snacks og drikkevarer inkluderet på alle rejseklasser uanset din flyrute. Flyver du efter klokken 11, er der endda en tequila til de voksne. Hvad du derudover får serveret afhænger af flyvetiden og tidspunkt på dagen, så du på langdistanceflyvninger får to måltider fx morgenmad og frokost. Der er også mulighed for at vælge specielle måltider fx veganer eller glutenfri indtil 48 timer før den planlagte afrejse. Underholdning er der også sørget for, hvor du på økonomiklasse har en 11" personlig videoskærm til rådighed på Boeing 787 Dreamliner eller en 9" skærm på Boeing 737-800. Her kan du vælge mellem masser af film, tv-serier og spil. På mindre flytyper er der som minimum fællesskærme med underholdning. På Boeing 787 og Boeing 737-800 er der også mulighed for at benytte wi-fi, og streaming-tjenester er tilgængelig på næsten alle flytyper.

Punktlighed

Ifølge flightstats.com er cirka 76 procent af AeroMexicos fly landet til tiden eller været mindre end 15 minutter forsinket i løbet af det sidste år.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.