Kort

Fly til Polen | Billige flybilletter

Det undervurderede rejsemål

Polen er måske et af verdens mest undervurderede rejsemål. For danskere i endnu højere grad, fordi man kan få billige fly til Polen fra Danmark.

Polen er blandt andet kendt for sine afdøde historiske personligheder, som Nicolaus Kopernikus, Frédéric Chopin og pave Johannes Paul II, men der er meget liv tilbage i landet. Mange af Polens attraktioner har naturligvis vigtige historiske trækninger som koncentrationslejren i Auschwitz, saltminen i Wieliczka, Gdansks mange middelalderbygninger, de mange korsridderborge og Polens historiske og kulturelle hjerte, Krakow.

Der er også nyere ting, som er værd at besøge. Tatrabjergene er en glimrende destination for skisportsentusiaster, og man kan købe nogle af de billigste friske råvarer på de livlige polske markeder.

Endelig er naturen i Polen utrolig smuk og langt mere unik, end de fleste ved. I Białowieża-skoven kan man for eksempel se de sidste rester af den urskov, der dækkede hele Europa i slutningen af den sidste istid. Det er også det sidste sted, hvor europæiske bisoner lever vildt. Endnu mere overraskende er det måske, at Polen har nogle virkelig lækre badestrande i blandt andet Swinoujscie ved Østersøen.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.