Kort

Fly Århus - Málaga

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Málaga
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Århus til Málaga

Laveste returpris sidste måned

kr. 606

Direkte flyselskab

1

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2461 kilometer

3 t 40 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Málaga

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Málaga: Málaga.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Århus til Málaga er kr. 606. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 40 min. er den gennemsnitlige flytid fra Århus til Málaga.
Der er ét flyselskab, der flyver direkte fra Århus til Málaga.

Oplysningerne er korrekte per januar 2016

Ruter fra Århus til Malaga

Hvis du skal en tur til Malaga fra Århus Lufthavn, må du først mellemlande i enten London Stansted med Ryanair eller i København med SAS. Vil du fra Aalborg Lufthavn til Manchester Lufthavn, går den hurtigste rute via København eller Stockholm med SAS. Den hurtigste rute varierer fra dag til dag.

Afgangsterminalen

Restauranten og caféen i Århus Lufthavn drives begge af SSP Denmark A/S. I restauranten på 1. Sal kan du få både varm og kold mad, mens caféen i afgangshallen serverer morgenmad, sandwicher, kage med mere. Der er også butik for alle internationale rejsende og desuden en times gratis trådløst internet via ”The Cloud”.

Ankomstterminalen

Ryanair flyver til Terminal 2 i Malaga Lufthavn, SAS til Terminal 3. Transportmulighederne ud af lufthavnen ligger lige uden for Terminal 3, men da Terminal 2 ligger lige ved siden af Terminal 3, er der ikke langt, uanset hvem du flyver med.

Med toget kan du komme rigtig hurtigt til centrum. En engangsbillet koster €1,70 (cirka 12,50 kroner) og tager under et kvarter til Centro Alameda.

Du kan også tage en bus til centrum for €3 (cirka 22,50 kroner). Det tager godt et kvarter.

En taxa fra lufthavnen til centrum koster mellem 210 kroner og 240 kroner afhængig af tidspunktet.

Alle ovenstående transportformer kan i øvrigt også benyttes til at komme fra lufthavnen til de øvrige populære destinationer langs Costa del Sol såsom Fuengirola, Torremolinos, Benalmadena og Marbella. Hvis du forventer at køre meget rundt mellem de forskellige strande og destinationer, kan du også overveje at leje bil i Malaga Lufthavn.

Pas, papirer og andet praktisk

Medbragt pas skal være gyldigt under hele opholdet. Kom i Århus Lufthavn halvanden til to timer før afgang.

Værd at vide om Malaga

Hvis du rejser til Malaga i håbet om godt vejr og billige restauranter, er der statistisk yderst stor sandsynlighed for førstnævnte (særligt om sommeren, hvor der normalt højest er et par dage med regn) og garanti for sidstnævnte.

Går du efter billige restauranter, kan du slippe af sted med 60-65 kroner eller en 50’er på McDonald’s. I mellemklassen koster en treretters menu for to personer i alt omkring 225 kroner. Drikkevarer koster det halve eller endnu mindre, uanset om du helst drikker øl, sodavand, vand, tykflydende varm chokolade eller noget helt femte.

Hvis du gerne vil have frisk og saftig frugt i varmen, kan du på markederne købe appelsiner, æbler og meget mere til under det halve af, hvad du er vant til i Århus.

Der er masser af populære butikker på og lige omkring Calle Marques de Larios i det centrale Malaga, hvor tøjpriserne selv på mærkevarer er 20 % billigere (eller endnu billigere) end i Århus.

Find hotel i Malaga

Hotel i Malaga

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.