Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Sammenlign priser for billeje i Palma De Mallorca lufthavn med Skyscanner

Biludlejning i Palma de Mallorca Lufthavn

Oplysningerne er korrekte pr. oktober 2015

Med en lejebil fra lufthavnen kan du selv vælge tempoet på din ferie på Mallorca. Kør fra den ene fine badestrand til den næste, gør stop i hyggelige landsbyer og tag på vandretur i bjergene eller i underjordiske grotter. Uanset om du er mest til fest og farver eller mere kulturelle oplevelser, er det hele inden for rækkevidde.
Der er adskillige biludlejningsfirmaer at vælge i mellem i lufthavnen. Avis, Enterprise, Europcar, Goldcar, Hertz, Record Go and Sixt har alle skranke i terminalens stueetage i ankomstområdet.
Med Skyscanner kan du ofte finde flere muligheder for billeje på Mallorca, også med afhentning i lufthavnen eller med busforbindelse til afhentningsstedet.
Firmaerne tilbyder stort set alle slags biler, uanset om man ønsker en lille økonomisk bil til bykørsel, en mere rummelig familiebil eller en praktisk 4x4 til de længere og mere krævende køreture på den bjergrige ø.
Minimumsalderen er som regel 21 år ved billeje i Spanien eller mere for luksusudgaverne. Man skal have haft sit kørekort i mindst et år. Unge førere under 25 år skal ofte betale ekstra gebyr.

Tankstationer nær Palma de Mallorca Lufthavn

Afhængig af din lejeaftale skal bilen muligvis afleveres med en fuld tank.

Der ligger en Repsol tankstation i lufthavnen tæt på udkørslen, så man må køre en ekstra runde for at komme tilbage, hvor bilen skal afleveres.
Desuden ligger der tre døgnåbne BP-tanke inden for kort afstand, to af dem ligger på den mindre vej på den anden side af motortrafikvejen Ma19.

Kørsel i området

Lufthavnen ligger cirka 10 km fra øens hovedby Palma. Motortrafikvejen Ma19 løber langs med flyvepladsens sydvest side og fortsætter ind til Palma. Herfra bliver den til ringvej Ma20, hvor der er forbindelse til de øvrige store ruter videre ud på øen.
I højsæsonen jun.-sept. er der en del trafik på vejene, særligt omkring de mest populære turistområder. På de små veje, særligt i bjergene skal man være forsigtig ved kørsel i kraftigt regnvejr, der kan forsage oversvømmelser og i værste tilfælde jordskred.

Feriemål & Udflugter

Mallorca, den største af de baleariske øer, er fuld af gode oplevelser, hvad enten man er interesseret i kultur eller natur, man kan også bare slappe af på stranden om dagen og feste igennem om natten.

Palma

Man kan køre fra lufthavnen til den livlige hovedby på mindre end et kvarter. Der er masser at lave: gå på opdagelse i den gamle bydel, slå jer løs i Aqualand eller slap af på stranden.
Der er mange parkeringsfaciliteter, både over og under jorden. Det er tilladt at parkere på gaden, så længe kantstenen er malet blå, og man køber en billet i P-automaterne.
Vil man feste igennem, kan man køre til Magaluf bare 10 minutter fra hovedbyen.

Alcúdia

På cirka 40 minutter kan man køre fra lufthavnen til Alcúdia, øens mest populære sol- og baderejsemål, særligt velegnet for børnefamilier. Med en 14 km lang børnevenlig sandstrand, en bunke restauranter, butikker og aktiviteter er der nok at give sig i kast med. Der er gode parkeringsmuligheder i hele byen og ved stranden. I centrum er det ligesom i Palma tilladt at parkere på gader med blåt optrukne kantsten mod betaling i parkometer.

Sóller

Det tager lidt over en halv time at køre fra lufthavnen til den lille landsby på nordvestkysten. Beliggende i grøn dal omgivet af øens højeste bjerge og fuld af appelsin-, citron- og olivenlunde med en smuk kirke og andre gamle bygninger er der nok at se på. Fire kilometer væk byens havne- og turistområde Port de Sóller. Det anbefales at booke overnatning inklusiv parkering.

Lej en bil med Skyscanner

Skyscanner hjælper dig med at sammenligne hundredvis af tilbud på biludlejning, og finde den billigste pris på billeje, uanset hvor du lejer en bil. Vi søger lejebil for dig hos et væld af lejefirmaer, som Avis og Hertz, så du altid er sikker på at få en god pris. Afhent din lejebil lige ved lufthavnen eller centralt i den by, du besøger. Og så er det bare afsted!

Lej ét sted, aflevér et andet

Vil du aflevere din lejebil et andet sted end du afhenter den? Intet problem! Mange af vores partnere tilbyder en samlet leje på billeje, så du kan hente bilen i København og lade den stå i Aarhus. Vores søgeservice på biludlejning sammenligner alle biltyper, lige fra minibus til cabriolet, så du kan finde den rigtige lejebil, uanset hvor mange passagerer, eller hvor meget bagage du har med.

Søg med Skyscanner

Leder du efter lejebil i USA for at realisere din drømmejse? Vores prissammenligning på billeje omfatter både udlejningsbiler i udlandet og i Danmark. Hos os finder du de bedste tilbud på biludlejning, og du kan filtrere dine søgeresultater efter biltype, størrelse, egenskaber og geartype. Takket være vurderinger fra andre brugere kan du være sikker på at finde en lejebil, der passer dig.